Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Μαρτυρίες από τη ζωή και τη διδασκαλία του χαρισματικού Ρώσου πρωθιερέως π. Νικολάι Ραγκόζιν.

Ο πρωθιερέας π. Νικολάι μίλησε για τον έλεγχο του χρήματος από τους Εβραίους (μεγαλοτραπεζίτες κυρίως) και την ταυτότητα-666 που θα βγει από τους πολιτικούς με τις οδηγίες των διεθνών αυτών Τραπεζιτών, πριν να έρθει το τελικό σφράγισμα του Αντιχρίστου. Όχι μόνο το τελικό σφράγισμα δεν πρέπει να πάρουν οι Χριστιανοί, αλλά ούτε και τις «Εβραϊκές» ταυτότητες, όπως τις ονόμαζε ο π. Νικολάι, που θα βγουν νωρίτερα. Τα ίδια, θυμηθείτε, έλεγε κι ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (+1994).π. Νικολάι Ραγκόζιν - 7. Χρήμα & ταυτότητες 666.


        Από τη συνομιλία:
       Ο πατήρ Νικολάι είπε για τους Εβραίους ότι ο Θεός επίτηδες τους διασκόρπισε, και πριν το τέλος (του κόσμου) θα ξαναμαζευτούν. Τότε θα διευθύνουν όλες τις χώρες, θα αγοράσουν όλες τις χώρες! Οι εθνικές εξουσίες θα σαγηνευτούν (και διαφθαρούν) από τη δύναμη του χρήματος. Δεν θα νοιάζονται για τους λαούς τους. Θα βασιλεύει χάος και οι άνθρωποι θα μείνουν ορφανοί (από ηγεσία). Ο π. Νικολάι είπε ότι όταν οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Κ. Ιησού Χριστό, ο Θεός τους διασκόρπισε σαν τιμωρία. Είχαν (πιθανόν) σπουδαίες δουλειές, αλλά δεν είχαν δύναμη. Αυτό ήταν η τιμωρία τους. Πριν το τέλος (του κόσμου) ο Θεός θα τους δώσει πίσω τη γη τους και θα ξαναμαζευτούν (όλοι). Ο π. Νικολάι προειδοποιούσε για τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης πολύ πριν να συμβεί αυτό.
      Είπε ότι μετά τις κόκκινες ταυτότητες, σαν αυτές του 1975, θα δώσουν Εβραϊκές ταυτότητες 666. Έτσι τις απεκάλεσε: "Εβραϊκές". Είπε ότι είναι καλύτερα να πεθάνεις από πείνα παρά να τις αποδεχθείς...
       Υπενθυμίζομε ότι παλιότερα (το 2011) έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να περάσει στη Ρωσία μια καινούργια ταυτότητα που θα ήταν πολλαπλών χρήσεων. Η είδηση (1 Μαρ. 2011) από τους Times της Μοσχας έλεγε:
     Ο Πρόεδρος (τότε) Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποσχέθηκε τη Δευτέρα ότι σε τρία χρόνια από τώρα όλοι οι Ρώσοι θα έχουν αυτή τη μαγική κάρτα. Έδωσε διορία στην κυβέρνηση μέχρι τον Μάιο να προβεί σε τελικούς υπολογισμούς των αναγκαίων κεφαλαίων για την εισαγωγή της παγκόσμιας ηλεκτρονικής κάρτας ή UEC για όλους τους πολίτες και κάλεσε τις τράπεζες να μην επωφεληθούν από τους χρήστες των καρτών κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εκσυγχρονισμού και τεχνολογικής ανάπτυξης της οικονομίας τη Δευτέρα.  
    Το UEC, το οποίο θα είναι ένα είδος "Ελβετικού στρατιωτικού μαχαιριού" από πλαστικές κάρτες και θα χρησιμεύσει ως συνδυασμός κρατικής ηλεκτρονικής ταυτότητας, άδειας οδήγησης, ασφάλισης αυτοκινήτου και κάρτας μετανάστευσης μεταξύ άλλων πιθανών προνομίων, πρέπει να είναι διαθέσιμο στους Ρώσους έως το 2014, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό νόμο.   Το σχέδιο για τη δημιουργία της νέας ηλεκτρονικής κάρτας θα μπορούσε να κοστίσει στην κυβέρνηση περίπου 150 δισεκατομμύρια ρούβλια (5,2 δισεκατομμύρια δολάρια) ως τα 170 δισεκατομμύρια ρούβλια (5,9 δισεκατομμύρια δολάρια), δήλωσε η υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης Elvira Nabiullina στους δημοσιογράφους στη συνεδρίαση της επιτροπής εκσυγχρονισμού.
     Ο Μεντβέντεφ ομολόγησε ότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση δεν βρήκε καλή απάντηση στο ζήτημα της προστασίας των δεδομένων των πολιτών της και παραδέχτηκε ότι συχνά τα προσωπικά στοιχεία κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.   Αλλά «από μόνη της, η προστασία των πληροφοριών αυτών δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην λήψη απόφασης για την έκδοση καρτών», δήλωσε ο Μεντβέντεφ. Το γεγονός ότι η κάρτα θα χρησιμοποιήσει ένα ξένο τσιπ θα πρέπει επίσης να μην εμποδίσει το έργο να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Μεντβέντεφ. «Δεν θα περιμένουμε μέχρι να δημιουργήσουμε το δικό μας chip, διαφορετικά δεν θα γίνει ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος. Ενώ ο Μεντβέντεφ υποσχέθηκε ότι η νέα κάρτα "θα βελτιώσει τη ζωή δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων" περικόπτοντας τη γραφειοκρατία και επιτρέποντας στους Ρώσους να κάνουν τα πάντα από την πληρωμή των λογαριασμών φυσικού αερίου τους ως το ραντεβού ενός γιατρού σε απευθείας σύνδεση, οι ειδικοί βλέπουν πολλές δυνατότητες για την κάρτα να μετατραπεί από ένα μαγικό ραβδί σε ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του ιδιοκτήτη του μέσω απάτης και κλοπής ταυτότητας. Οι περιπτώσεις απάτης που αφορούν πλαστικές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες στη Ρωσία, σύμφωνα με τους ειδικούς, κυμαίνονται από 1% έως 1,5% όλων των καρτών και δεν αναφέρονται όλες.
        Προσέξτε, είναι ακριβώς αυτό που έλεγε ο γέροντας Νικολάι, διότι η ταυτότητα του Μεντβέντεφ είναι ξένη, με τσιπ ξένο, Εβραϊκών συμφερόντων, και αφορά πολλαπλές χρήσεις. 
         Ας δούμε όμως τώρα και τις νεότερες προσπάθειες, σύμφωνα με είδηση της 15ης Νοεμβρίου 2017. Τώρα οι Ρώσοι προσπαθούν να φέρουν υπερσύγχρονη τεχνολογία με πολλές ευκολίες αλλά εντελώς ανυπόστατη από άποψη ασφαλείας, την ταυτοποίηση + πληρωμές μέσω κινητού..!
       Η Κάρτα SIM πρόκειται να γίνει πλήρης ταυτότητα των Ρώσων πολιτών.  
    15.11.2017 Η Κρατική Δούμα πρόκειται να αρχίσει να καταρτίζει νομοσχέδιο σχετικά με την έκδοση κάρτας SIM που θα γίνει πλήρες αναγνωριστικό δελτίο (ταυτότητα) των Ρώσων πολιτών. Η δήλωση αυτή έγινε από τον πρόεδρο της επιτροπής της Κρατικής Δούμας για τις χρηματοπιστωτικές αγορές Ανατόλι Ακσακόφ κατά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia.
       Δεν υπάρχει έλεγχος για την πώληση καρτών SIM αυτή τη στιγμή, αλλά σε περίπτωση αυστηρού ελέγχου αυτής της πώλησης, οι τηλεφωνικές κάρτες θα μετατραπούν σε αναγνωριστικά (ταυτότητες) πλήρους κλίμακας, δήλωσε ο Ανατόλι Ακσακόφ. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να κρατούν διαβατήρια ανά πάσα στιγμή. Αργότερα, οι κάρτες SIM θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση τραπεζικών δανείων.
       Σε αυτό, ο αριθμός των καρτών SIM που θα πωλούνται σε ένα άτομο δεν θα είναι περιορισμένος, (αλλά) κάθε κάρτα πρόκειται να γίνει αναγνωριστής πλήρους κλίμακας και δεν θα μεταφέρεται σε τρίτους. Για να δημοσιευθεί αυτό το νομοσχέδιο, θα πρέπει να καταρτιστεί ένας κατάλογος των καρτών SIM και ο έλεγχος της πώλησης θα πρέπει να ενισχυθεί για να αποφευχθεί η απάτη. Η Izvestia έχει σημειώσει ότι οι φορείς κινητής τηλεφωνίας ενδιαφέρονται για αυτή την πρωτοβουλία της Κρατικής Δούμας, αλλά η Rosfinmonitoring βλέπει τους πιθανούς κινδύνους που συνδέονται με αυτό το έργο.   
       Σκεφτείτε πόσο ευάλωτα είναι αυτά τα συστήματα των κινητών, από το ότι οι μεγάλοι υπολογιστές των Υπηρεσιών Ασφαλείας, το Πεντάγωνο κλπ είναι ευάλωτοι...! Δείτε επίσης: Χάκερς “έσπασαν” την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία.  Ίσως επίτηδες δεν περιμένουν να αναπτυχθεί μια πολύ ασφαλέστερη μέθοδος ανταλλαγής δεδομένων, μέσω πχ. των νέων κβαντικών υπολογιστικών συστημάτων, γιατί προφανώς θέλουν αφού παγιδέψουν τον κόσμο σε ένα ανασφαλές σύστημα να τον ωθήσουν στο τελικό σφράγισμα του Αντιχρίστου, πάνω στο σώμα! Όμως από τους πατέρες, και τον π. Νκολάι, είναι απογορευμένο στους Χριστιανούς να πάρουν τις ταυτότητες τύπου 2011 και 2017, γιατί μ' αυτές μπαίνεις με το ένα πόδι στη Κόλαση, ενώ με το σφράγισμα στο σώμα μπαίνεις ολόκληρος!
        Αποκάλυψη:
13:16 Και υποχρεώνει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στα μέτωπά τους.
13:17 Και να μη μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, (που θα αναγράφει) το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

    Πληρωμές από κινητό στην Κίνα, ενώ στη Ρωσία ετοιμάζεται η ταυτότητα στο sim του κινητού, με το οποίο συγχρόνως θα γίνονται αγοραπωλησίες... Και η τελειότερη ηλεκτρονική παρακολούθηση προωθείται συγχρόνως... ξεκινώντας από την Κίνα. Παρατηρείστε πως σε 7 λεπτά της ώρας εντοπίζουν και συλλαμβάνουν τον οποιοδήποτε έχουν σταμπάρει σαν ύποπτο. Πόσο λογικό είναι οι άνθρωποι να παραδίδονται ανεξέταστα στα χέρια ενός Νεοταξικού συστήματος που προχωράει ισοπεδώνοντας αξίες, οικονομίες, ανεξάρτητες χώρες και μεμονωμένα άτομα;
εναλλακτικά: https://youtu.be/RL5HO1cx7wo
    Μερικά στοιχεία (από αυτά που δεν λέγονται συχνά) για την κλοπή ή απώλεια ταυτοτήτων στην Αμερική από το Ινστιτούτο διαχείρισης κινδύνων απάτης που είναι το μόνο επαγγελματικό πρόγραμμα πιστοποίησης (CITRMS) του Αμερικανικού έθνους που αναπτύχθηκε ειδικά για να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει επαγγελματίες για να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν την κλοπή ταυτότητας σε θέματα απάτης. Αυτός είναι ο ίδιος οργανισμός που εκπαιδεύει το F.B.I... (presentation)
       Η ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ είναι «Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο έγκλημα λευκών κολάρων στην Αμερική», σύμφωνα με το FBI.
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;   Παρουσιάζεται όταν κάποιος κλέβει τα προσωπικά σας στοιχεία. π.χ. πιστωτική κάρτα ή αριθμό κοινωνικής ασφάλισης - και το χρησιμοποιεί με δόλιο τρόπο. Μπορεί να καταστρέψει την αξιοπιστία σας και να καταστρέψει το καλό σας όνομα. 
     Περισσότερες από 340 εκατομμύρια (διαφόρων ειδών) ταυτότητες Αμερικανών έχουν αναφερθεί ότι χάθηκαν ή εκλάπησαν από τον Ιανουάριο του 2005. - Τα έσοδα από τα οικονομικά στοιχεία για την παράνομη διακίνηση έχουν ξεπεράσει τα έσοδα από τη διακίνηση ναρκωτικών.  - Μυστική Υπηρεσία, Μάρτιος 2007 .  Η κλοπή ταυτότητας εξαπλώνεται εκτός ελέγχου!  
     Αυτό που κάποιος υφίσταται ως θύμα της κλοπής ταυτότητας, περιορίζεται μόνο στη φαντασία του ατόμου που έχει τις πληροφορίες του. Κοινωνική Ασφάλιση: Πέντε τύποι κλοπής ταυτότητας. Δεν πρόκειται μόνο για πιστωτικές κάρτες, είναι νομικό θέμα!
      Κλοπή ταυτότητας άδειας οδήγησης. Τα προνόμια οδήγησης ενδέχεται να ανασταλούν ή να ανακληθούν.  Θα μπορούσατε να συλληφθείτε κατά τη διάρκεια μιας συνήθους διακοπής της κυκλοφορίας για εγκλήματα που δεν έχετε διαπράξει.  Οι κλέφτες μπορούν να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς, να κάνουν αίτηση για πιστωτικές κάρτες και επιταγές μετρητών στο όνομά σας.   Η άδεια οδήγησης έχει γίνει (στις ΗΠΑ) μια ανεπίσημη Εθνική Κάρτα Αναγνώρισης.  
      Οι παράνομοι μετανάστες χρησιμοποιούν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης για να κερδίσουν εργασία ή να αναφέρουν εισόδημα με το όνομά σας. Λαμβάνουν το εισόδημα και σας αφήνουν με τον φορολογικό λογαριασμό! Μπορούν να υποβάλουν ψευδείς δηλώσεις φόρου εισοδήματος ή ακόμα και να καταθέσουν παροχές κοινωνικής ασφάλισης χρησιμοποιώντας τον αριθμό σας. Κλέφτες και εγκληματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον SSN (Αριθμό κοινωνικής ασφάλισης) για να κάνουν αίτηση για πίστωση, να λάβουν άδεια οδήγησης και πολλά άλλα ... 10 εκατομμύρια αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης αγοράζονται και πωλούνται κάθε έξι εβδομάδες στις  Η.Π.Α.
     Υπάρχουν περισσότεροι από 52.000.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ χωρίς ασφάλιση ασθενείας. (ΗΠΑ Census Bureau 2007) Κλεμμένες κάρτες ασφάλισης υγείας πωλούνται στη μαύρη αγορά για $500 - $600 η μία..! (AARP)
       Γιατί είστε σε κίνδυνο:  Θα μπορούσατε να συλληφθείτε για εγκλήματα που δεν έχετε διαπράξει.  Θα μπορούσαν να σας αρνηθούν απασχόληση λόγω δόλιων ποινικών μητρώων που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια συνήθων ελέγχων ιστορικού.  Τα σημεία ελέγχου ασφαλείας στα αεροδρόμια θα μπορούσαν να γίνουν ένας εφιάλτης για εσάς. 
      Οι κλέφτες αποκρύπτουν την εγκληματική τους δραστηριότητα πίσω από την ταυτότητά σας... Οι κλέφτες χρησιμοποιούν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας για να ανοίξουν νέους λογαριασμούς και μπορούν να αλλάξουν τη διεύθυνση χρέωσης αφήνοντας σας με το χρέος. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα διαφημίζουν μηδενική υποχρέωση για δόλια δραστηριότητα σε λογαριασμούς, αν κοινοποιηθούν εντός 48 ωρών. Τι συμβαίνει μετά από 48 ώρες; Θα μπορούσατε να είστε υπεύθυνοι για τα χρέη που δεν δημιουργήσατε!
         Πόσο πωλούνται τα κλεμμένα: 
          $ 500: Αριθμός Πιστωτικής Κάρτας με Pin    
          $ 150: Άδεια Οδήγησης
          $ 100: Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης
          $ 25: Αριθμός Πιστωτικής Κάρτας με Κωδικό Ασφαλείας και Ημερομηνία Λήξης
        $ 7: Λογαριασμός Pay-Pal και κωδικός πρόσβασης  (USA Today, 12 Οκτωβρίου 2006). Οι εγκληματίες επιθυμούν την ταυτότητά σας, τα δεδομένα και έχουν τελειοποιήσει περισσότερους τρόπους να χειραγωγήσουν την ταυτότητά σας από όσο μπορείς να φανταστείς.
         Πόσο κερδοφόρα είναι η κλοπή ταυτότητας;  Ο μέσος όρος του ποσού σε δολάρια που χρεώνεται σε κλοπή ταυτότητας: $ 92.893...!
         Οι μεμονωμένοι Κλέφτες Ταυτότητας (Identity Thieves όπως λέγονται)  δεν κάνουν διακρίσεις στο κόστος! Ένας επαγγελματίας κλέφτης μπορεί να αναλάβει την ταυτότητά σας μέσα σε λίγες ώρες, αλλά μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να επισκευάσετε τη ζημιά και να αποκαταστήσετε το καλό σας όνομα!
        Ενδεικτικά: Το κόστος στην τσέπη ενός μέσου θύματος βρέθηκε να είναι $1,865.27. Τα θύματα έκαναν κατά μέσο όρο 157,87 ώρες προσπαθώντας να καθαρίσουν το χάος, ενώ το 63% δεν μπόρεσε τελικά να καθαρίσει τις αναφορές για την πιστοληπτική του ικανότητα... 
       Σχετικά με τις ταυτότητες είπαν: 
         Ο άγιος Παΐσιος 1) για τις ταυτότητες-666 & ότι 2) ήταν σταθερά ενάντιος σ' αυτές! 
         17-11-2010, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Η "Κάρτα του Πολίτη" 
   α) δεν πρέπει να περιέχει "666" και
   β) να μην παραβιάζονται οι προσωπικές ελευθερίες.  περισσότερα
     Ο άγιος Γαβριήλ ο ομολογητής από την Γεωργία: «Αν κλέψεις τρόφιμα, παραβιάζεις μία από τις δέκα εντολές, κι όποιος το κάνει αυτό θα πάρει το νούμερο, την ταυτότητα δηλαδή του Avτιχρίστου. Οι πιστοί θα ελπίζουν στον Θεό, και στις έσχατες μέρες ο Κύριος θα ενεργεί τέτοια θαύματα στους δικούς Του ανθρώπους, που θα τρώνε ένα φύλλο και αυτό θα τους είναι αρκετό για να συντηρηθούν ένα μήνα. Όπως και το χώμα: θα το σταυρώνουν και θα τους ωφελεί όπως το ψωμί».
       - «Το ψωμί μου εμένα... Θα παίρνω ένα κομμάτι από την κοπέλα μου... Θα παίρνει η κοπέλα μου ψωμάκι θα παίρνω και εγώ ένα κομμάτι», λέω εγώ (η Λαμπρινή)... 
       - «Α όχι, λέει ο Κύριος, η κοπέλα σου θα πάρει με την ταυτότητα. Άμα είναι το κομμάτι αυτό που θα πάρεις από την ταυτότητα, είσαι και εσύ σαν αυτή»!  Αυτά τα είπε η γερόντισσα το 1997, ενώ προηγουμένως το 1990, είχε πει επίσης:      
       «Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου..! Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται»..!
«Βάζουν στα βρέφη το σφράγισμα του Αντιχρίστου»!  (Το προσπαθούν ήδη στην Ιταλία. Το ξεκίνησαν με τον Ρέντσι, που όμως έχασε ένα δημοψήφισμα και έφυγε από την εξουσία).
        Για την μητέρα όλων των ανομιών παγκοσμιοποίηση, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είπε σε προσφώνησή του της 4-10-2011 ενώπιον της Ιεραρχίας:
 «Καθημερινά βλέπουμε να απλώνεται σ’ Ανατολή και Δύση η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση, η οποία, σημειωτέον, καμία σχέση δεν έχει ούτε με την αρχαιοελληνική παγκοσμιότητα, ούτε με τη Χριστιανική Οικουμενικότητα»!
       Η κατοχική κυβέρνηση στην Ελλάδα προωθεί την ηλεκτρονική σκλαβιά, με όλων των ειδών τα ψηφιοποιημένα συστήματα. Όταν θα εισάγει την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα δεν πρέπει να την πάρει κανείς... εξ άλλου τότε αρχίζουν τα γεγονότα στα οποία χρειάζεται Θεϊκή προστασία. Να μην μπει κανείς σ' αυτά σαν ...αβάπτιστος (κατά τη γερ. Λαμπρινή ή με το ένα πόδι στην Κόλαση κατά τον γέροντα Νικολάι)!
        Ο π. Ιωάννης Καλλαΐδης μίλησε κι αυτός για τις ταυτότητες, προσθέτοντας και νέα στοιχεία στα λόγια των άλλων αγίων και γερόντων (από το βιβλίο):
   1) Ο πατήρ Ιωάννης μάς έλεγε πως σύντομα θα επικρατήσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα. Όμως, ο κόσμος θα την αντέξει και δεν θα εξαντληθεί με τη βοήθεια του Θεού.
   2) Τα Χριστούγεννα του 2006, τρία χρόνια πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας (π. Ιωάννης Καλλαΐδης), ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο σπίτι του αδελφού μου του Χρήστου για τη γιορτή του. Δακρυσμένος ο πατέρας είπε: «Ποιος θα έχει ανδρείο φρόνημα και δεν θα υποκύψει να πάρει την καινούργια ταυτότητα, αν δει τα παιδιά του να πεινάνε; Κλάψτε στον καλό Θεό να μας λυπηθεί, γιατί θα χαθούν ψυχούλες». Λίγους μήνες μετά αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα λέγοντας: «Δοξασμένο να είναι το όνομα του Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές μας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα προηγηθούν τα γεγονότα που θα γίνουν με την Πόλη και θα σταματήσει αυτό το κακό με τις ταυτότητες. Και μάλιστα μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν κι άλλα κράτη, που είναι έτοιμα να πάρουν αυτήν την ταυτότητα».

      3) Λίγους μήνες πριν κοιμηθεί ο παπά-Γιάννης υπήρχε πληροφορία για πιθανό θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους. Όταν του το αναφέραμε, μας είπε: «Τους Τούρκους να μην τους φοβάστε. Θα πάθουν μεγάλη ζημιά. Να το θυμάστε καλά. Τους Τούρκους μην τους φοβάστε»! (ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΑΪΔΗΣ 1925-2009, τόμ. Β, σελ. 159).
π. Νικολάι Ραγκόζιν (+1981) - όλα τα βίντεο από το youtube:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου