Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Τα Αριστοπολεμικά όργανα (Su-57) συντόμως θα χρονομετρήσουν την ιστορία στο ΑΙΓΑΙΟ μόλις σε 20΄ λεπτά.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Έχει ο ΘΕΟΣ Έλληνες και δεν πρόκειται να μας αφήσει για πολύ  στα σαγόνια των ισχυρών της γης. 
Προς το παρόν ο θαλασσόλυκος της μογγολικής στέπας προσπαθεί να μας εκφοβίσει στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο δίχως να ξέρει κάτι ουσιαστικό , ότι η τεχνολογία και η προφητεία εργάστηκαν για το μέλλον του … 


Και εξηγούμεθα :  
Α.  η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 
« Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους». ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 
Η προφητεία του Αγίου Αγαθαγγέλου (1276 μ.Χ.) 
« Ήκουσα φωνή υπό της Άρκτου ερχομένης, λεγούσης ούτω: Ρωσία, ξύπνησεν γε ουν εκ του ύπνου… 
Προς εσέ ο λόγος του Αγγέλου και εν τη πρωία του ηλίου αμπλησθήσεται ελαίου η λάμπα σου και πρίν ο ήλιος φανή εν τω ανατολικώ ζωδίω, συ μεν εκμανής έση.  
Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας. 
Οι πολεμισταί και οι ήρωες σου ψάλλουσι τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην. 
Επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην και διαβείσα την Ματαιώτιδα λίμνη καταθραύσεις την Ταυρικήν και τα πέριξ μέρη των Σκυθών. 
Ἡ Ἑλλὰς θὰ γίνει ἐκ νέου ἀπὸ τοὺς Τούρκους θέατρον λῃστειῶν καὶ καταστροφῶν. Οἱ κυβερνῆται καὶ ὁ λαὸς θὰ εὐρεθώσι ἐν στενοχωρῖᾳ μεγάλη. Ὁ ἐχθρὸς θὰ πρόχωρήσει μέχρι τῶν ἐξαμιλίων.  
Ἀλλὰ ἔπειτα λαὸς τὶς ἀνατολικὸς θὰ ἔλθει πρὸς βοήθεια τῶν Ἑλλήνων, οἵτινες συνερχομένοι εἰς ἑαυτοὺς ἐκ τῆς ταραχῆς τῆς εἰσβολῆς θὰ ἐξέλθουν πανστρατιὰ καὶ θὰ ἐκδιώξουν τοὺς Τούρκους ὄχι μόνο τῆς Ἑλλάδος, ἀλλὰ καὶ ἐξ ὅλης της Εὐρώπης, οἵτινες Τοῦρκοι εὑρίσκουν ἄσυλον μόνον εἰς Μέκκαν.  
Ἡ δὲ Κωνσταντινούπόλη γίνεται ἐκ νέου πρωτεύουσα τοῦ Ἑλληνισμοῦ.» 
http://epanastasilae.blogspot.gr/ 
geoment.eee.gr 
http://tichcygr.blogspot.g και από το 
http://orthodoxathlon.blogspot.gr 
Β. η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ .
Τι λέει η παραπάνω προφητεία; 
Από πού θα έρθει ο ήχος των Ρωσικών Αριστοπολεμικών οργάνων; 
Από την Ελληνιστική χερσόνησο της Ταυρίδος δηλ. την ΚΡΙΜΑΙΑ, από εκεί θα ακουστεί ο ήχος των ρωσικών υπερμαχητικών  Su-57 και θα φτάσει στο ΑΙΓΑΙΟ σε μόλις 20΄ λεπτά της ώρας πάνω από τα κεφάλια των κουρσάρων τούρκων για τα περαιτέρω. 
Αν ρωτάτε μα πώς αφού τούρκοι και ρώσοι τώρα φαίνονται σύμμαχοι ; 
Θα σας απαντήσουμε με αυτό που αναγράφεται στο καικάκι του ΑΙΓΑΙΟΥ … « έχει ο ΘΕΟΣ το δικό του σχέδιο». 
 Αν μάλιστα  αναλογιστεί κανείς ότι πολλά πράγματα γίνονται σήμερα στο παρασκήνιο  δίχως να τα καταλαβαίνουμε . 
Οι  Ρώσοι συγκεντρώνουν μεγάλες δυνάμεις στον Καύκασο για να κατέβουν εν όψει πρόκλησης στο ΑΙΓΑΙΟ. 
« Πανίσχυρο σχηματισμό ταχείας επέμβασης από 4 Μ/Κ Μεραρχίες φτιάχνουν στον Καύκασο στην νότια Ρωσία  
Σχηματισμό ταχείας επέμβασης δημιουργεί ο ρωσικός Στρατός στα νοτιανατολικά του σύνορα με τον μετασχηματισμό της πανίσχυρης 58ης Στρατιάς.   
Αυτό έγινε γνωστό  σε ρωσικά δημοσιεύματα.  
Σύμφωνα με αυτά η περιοχή του Καυκάσου ενισχύθηκε με νέες μεραρχίες και το ίδιο αναμένεται να γίνει με την νότια στρατιωτική Διοίκηση.  
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Ισβέστια το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου αναδιοργάνωση της κύριας δύναμης κρούσης που διαθέτει στη νότια Ρωσία της 58ης Στρατιάς.»  
Τα νέα ρωσικά υπερμαχητικά Su-57 έγιναν για να επαληθευθεί η Προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Αγίου Αγαθαγγέλου.  
« Η Ρωσία ίσως μετατρέψει το πρώτο μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς, το Sukhoi Su-57, σε ένα έκτης γενιάς μαχητικό δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ο πρώην αρχηγός των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων, Βίκτορ Μποντάρεφ. 
“Αυτό ειναι πράγματι ένα θαυμάσιο αεροσκάφος και μπορεί να περιλαμβάνει τόσο χαρακτηριστικά πέμπτης και έκτης γενιάς. Έχει τεράστιο δυναμικό εκσυχρονισμού”, δήλωσε ο Μποντάρεφ, o πρόεδρος της επιτροπής άμυνας και ασφάλειας του ρωσικού ομοσπονδιακού συμβουλίου. “Κυρίως, ειναι το καλύτερο ανάμεσα από τα “αόρατα” χαρακτηριστικά των υφιστάμενων εκδόσεων. Ενσωματώνει όλα τα καλύτερα που ειναι διαθέσιμα στην σύγχρονη αεροπορική επιστήμη τόσο στην Ρωσία όσο και σε όλον τον κόσμο”, πρόσθεσε. Δούκας Γαϊτατζής 6 Νοεμβρίου 2017 http://www.proelasi.org/ 
What happens with Russia Su-57 Fighter Jet 

Και ενώ οι στρατιωτικές πηγές λένε ότι το αεροσκάφος αυτό θα βγει σε επιχειρησιακή δράση από το 2020 και εντεύθεν. 
Ξαφνικά σκάζουν μύτη στην Συρία και στο νότιο υπογάστριο της Τουρκίας δυο νέα ρωσικά υπερμαχητικά Su-57 με όλα τα οπλικά τους συστήματα.  
« Ένα βίντεο που δείχνει δύο Su-57 να επιχειρούν από την αεροπορική βάση Khmeimim ( Χμειμίμ) της Ρωσίας στη Συρία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αν πρόκειται  για ένα αληθινό βίντεο, γεγονός το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, τότε πρόκειται για την πρώτη αποστολή του μαχητικού πέμπτης γενιάς.
Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου χάρη σε μία ανάρτηση που έκανε που ένας ανταποκριτής στη Βηρυτό, ο δημοσιογράφος Wael Al Hussaini στο twitter. Σε κάθε περίπτωση όπως αναφέρει το RT τα δύο πολεμικά αεροσκάφη που φαίνονται στο βίντεο μοιάζουν με το Su-57, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο.
Το ρωσικό μαχητικό Su -57 που κατασκευάζει η εταιρεία Sukhoi, πέταξε στους αιθέρες για πρώτη φορά το 2010, ωστόσο φέτος βγήκε στην παραγωγή.
O Ρώσος αναπληρωτής Άμυνας Γιούρι Μπόρισοβ (Yuri Borisov) αποκάλυψε στις 8 Φεβρουαρίου ότι το Υπουργείο αναμένεται να υπογράψει ένα σύμφωνο για την πρώτη μοίρα των 12 Su-57 το 2018. Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι η πρώτη φάση των δοκιμών έχει ολοκληρωθεί και ότι τα Su-57 βρίσκονται σε φάση εκπαίδευσης. Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία ελπίζει ότι περίπου 220 Su-57 αναμένεται να είναι επιχειρησιακά μεταξύ του 2020 με 2030.»
 http://www.onalert.gr/ 22 Φεβρουαρίου 2018 
 Με τα δεδομένα αυτά πόσα λεπτά της ώρας  χρειάζεται  το Su -57  να βρίσκεται από την ρωσική αεροπορική βάση του Χμέιμιμ της Συρίας στην Κύπρο ή στην ΑΟΖ της Ρόδου και του Καστελόριζου; 
« Τα Su-57 με αυτονομία 2.500 χλμ. και ακριβώς ίδια ταχύτητα (2.500 χλμ. την ώρα και απόκτηση υπερηχητικής ταχύτητας χωρίς την χρήση μετακαυστήρα, μπορεί σε 7′ να βρίσκεται από την ρωσική αεροπορική βάση του Χμέιμιμ της Συρίας, επάνω από την Κύπρο και σε 18′ μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου.» Γεράσιμος Χουντάλας  http://www.pronews.gr/ 22 Φεβρουαρίου 2018  
Κατά τον ίδιο υπολογισμό από τα στρατιωτικά αεροδρόμια της Κριμαίας μέχρι το Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ τα Su-57 με αυτονομία 2.500 χλμ. και ακριβώς ίδια ταχύτητα (2.500 χλμ. την ώρα και απόκτηση υπερηχητικής ταχύτητας χωρίς την χρήση μετακαυστήρα, θα χρειαστούν  τουλάχιστον 20΄ λεπτά. 
« Τότε θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους». ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης 
Με Πίστη και Ελπίδα  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου