ΡΟΛΟ'Ι'

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Έσχατες Ημέρες : Εμπειρογνώμονας για το Ιράν: «Τα πράγματα είναι έτοιμα να γινουν βιβλικά!»

ΣΧΟΛΙΟ : Οι Εβραίοι δεν πίστεψαν στο Χριστό και σήμερα αναμένουν τον Μεσσία τους.Εχουν εν ενεργεία υπαρκτό πρόσωπο,που αναμένεται να εμφανίσουν στην πορεία των γεγγονότων που έρχονται.Δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα κατά τη διάρκεια της εορτής για τα 70 χρόνια από ιδρύσεως του Ισραήλ,στις 14 Μα'ί'ου.
"Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι η Βίβλος ήταν νεκρή. Νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να καθίσουν και να χαλαρώσουν. Αυτό σαφώς δεν συμβαίνει ...
Καθώς το Ιράν και το Ισραήλ έρχονται σε άμεση σύγκρουση στη Συρία και οι ηγέτες του κόσμου αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι ραβινικές αρχές κοιτάζουν την προφητεία για να βρουν σαφείς απαντήσεις για την αναπτυσσόμενη κατάσταση.Η βαρύτητα των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν περιγράφηκε από έναν ανώνυμο ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στο  NBC News .
"Στη λίστα των δυνατοτήτων για πιθανή ζωντανή εχθρότητα σε όλο τον κόσμο, η μάχη μεταξύ Ισραήλ και Ιράν στη Συρία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτή τη στιγμή", ανέφερε ο αξιωματούχος.

Ο Rabbi  Pinchas Winston , ένας παραγωγικός  συγγραφέας  στα θέματα της ημέρας, συμφώνησε με την εκτίμηση αυτή, αν και το εξέφρασε με όρους Ραββινικούς.
"Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν βιβλικά," είπε ο Rabbi Winston στο  Breaking Israel News.  "Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι η Βίβλος ήταν νεκρή. Νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να καθίσουν και να χαλαρώσουν. Αυτό σαφώς δεν συμβαίνει στη Συρία και σύντομα, αυτό θα είναι σαφές σε όλους ».
Η ανησυχία ότι το Ισραήλ και το Ιράν ενδέχεται να μπει σε πόλεμο στο εγγύς μέλλον οφείλεται στην πρόσφατη κλιμάκωση της σύγκρουσης του Ισραήλ με το Ιράν από την έμμεση επιθετικότητα έως την άμεση αντιπαράθεση. Το Ιράν στηρίζει τη Χαμάς στη Γάζα και παρέχει πυραύλους στη Χεζμπολάχ στο Λίβανο.
Σε ό, τι φαίνεται από την πολιτική προετοιμασία για πόλεμο με το Ιράν, η Κνεσέτ ψήφισε νόμο τη Δευτέρα, δίνοντας στην πρωθυπουργό την εξουσία να δηλώσει τον πόλεμο ή να διατάξει μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση μετά από διαβούλευση με τον υπουργό άμυνας. Πριν από την ψήφιση αυτού του νόμου, απαιτείται η ψηφοφορία από το πλήρες υπουργικό συμβούλιο για την ανάληψη τέτοιων στρατιωτικών ενεργειών.
Σύμφωνα με τον Rabbi Winston, η στρατιωτική παρουσία του Ιράν στη Συρία είναι η αιτία που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη έκρηξη στη Συρία.
 
"Ο ραβίνος Γιζτσόκ δήλωσε:« Η χρονιά κατά την οποία   θα αποκαλυφθεί ο Μελέχ Χαμάσια (βασιλιάς- Μεσσίας), όλα τα έθνη του κόσμου θα προκαλούν το ένα το άλλο ... Ο βασιλιάς της Περσίας θα προκαλέσει τον βασιλιά της Αραβίας. Ο βασιλιάς της Αραβίας θα πάει στον Εδώμ για να συμβουλεύσει και ο βασιλιάς της Περσίας θα απειλήσει να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο. Τα έθνη του κόσμου θα εξαγριωθούν και θα πανικοβληθούν. Θα πέσουν στα πρόσωπά τους και θα βιώσουν πόνους όπως της γέννας. Το Ισραήλ θα είναι εξωφρενικό και σε κατάσταση πανικού θα ρωτάει: "Πού πάμε;" (Γιαλκut Σιμόνι, Ησαΐας, 60: 49)
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.