Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ικετεύει ο Δεσπότης να μην χρησιμοποιηθεί βία.

Πατρική ικεσία Μητροπολίτη Χίου Μάρκου σε όσους πρόκειται να έλθουν στη Χίο να σεβαστούν τους ακρίτες των θαλάσσιων συνόρων και να μην χρησιμοποιηθεί βία.


Ολονύχτια μάχη στα Μεστά με την Κυβέρνηση να αποβιβάζει στο νησί πάνω από 300 ΜΑΤατζήδες από επίλεκτες μονάδες της Αθήνας.

 

Αποφασισμένοι να επιβάλουν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης με κάθε μέσο και τρόπο, εμφανίστηκαν οι 300 Ματατζήδες που τα ξημερώματα της Τρίτης αποβιβάστηκαν «αιφνιδιαστικά» και κατόπιν σχεδίου στο λιμάνι των Μεστών.
Οι διαθέσεις της Κυβέρνησης φάνηκαν από νωρίς αφού 4 ώρες πριν την άφιξη του πλοίου «Blue Star Naxos» εστάλησαν στον λιμένα Μεστών 2 διμοιρίες που προϊδέασαν για το τι θα ακολουθούσε, αφού χωρίς αφορμή επιτέθηκαν σε αιρετούς και κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.
Τους έπνιξαν στα δακρυγόνα
Με «αντίπαλους» τους άμαθους από εντάσεις και τέτοιες πρακτικές Χιώτες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς ξεκίνησαν τη ρίψη μεγάλης ποσότητας χημικών, με αποτέλεσμα τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης όσο και ο ιερέας της Καλλιμασιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου να καταρρεύσουν στο σημείο και να χρειαστεί η μεταφοράς τους στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.


politischios.gr
politischios.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου