Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Χαμάς: Το Ισραήλ θα κάνει " Τεχνητό Σεισμό επίθεση", για να πέσει το Al-Aqsa[Τέμενος του Ομάρ] και να χτίσει τον 3ο Ναό του Σολομώντα.

Ο Iσμαήλ Ράντβαν, Υπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων στην κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα, ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ προσπαθεί να προκαλέσει ένα τεχνητό σεισμό για να καταρρεύσει εντελώς το τέμενος Al-Aqsa[Τέμενος του Ομάρ] στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με τον Ράντβαν, το Ισραήλ προσπαθεί να το πράξει για να καθοριστεί ο τρίτος  Ναός.

Nic6096189

         Τα σχόλια έγιναν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από μαθήτριες του Κολλεγίου για την επαγγελματική Εφαρμοσμένων Επιστημών. Σε απάντηση προς τον υποτιθέμενo "σεισμό επίθεση," ο Ράντβαν κάλεσε σε γενική εθνική κατάταξη στον στρατό, για να υποστηρίξουν το τζαμί,ενώ πρέπει να έχουν σταθερή την παρουσία τους στο χώρο.

          Ο Ράντβαν είπε ότι μέσω των επαναλαμβανόμενων εβραϊκών πρόσβασεων στο Όρος του Ναού, καθώς και  τις «ανασκαφές και τις εγκληματικές πράξεις," η ισραηλινή "κατοχή" έχει "φτάσει στο στάδιο οι Παλαιστινίοι, Αραβες και  Μουσουλμάνοι να αποδεχθούν την υπάρχουσα πραγματικότητα, έτσι ώστε να εφαρμόσουν τους στόχους τους, να καταστρέψουν το τζαμί και να οικοδομήσουν το υποτιθέμενο ναό. "         http://www.trunews.com/hamas-israeal-engineering-earthquake-attack-collapse-al-aqsa-build-3rd-temple/     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤRU NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.                    Ο υπουργός κατηγόρησε τις ειρηνευτικές συνομιλίες και τις ρυθμίσεις ασφαλείας μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής (ΠΑ) που παρέχει κάλυψη για τις "εγκληματικές πράξεις" στο Όρος του Ναού. Israeli officer on Temple Mount (file)
Israeli officer on Temple Mount (file)

Ανεξάρτητα από τα φανταστικά σενάρια της Χαμάς, το Ισραήλ αντιμετωπίζει ένα πραγματικό κίνδυνο για σεισμό . Τον Οκτώβριο, ο Υπουργός Home Front MK Gilad Erdan (Λικούντ) προειδοποίησε ότι ένας μεγάλος σεισμός διαφαίνεται ότι θα μπορούσε δυνητικά να σκοτώσει 7.000 Ισραηλινούς.         http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/175112#.UqqHlPRDvgw    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS :Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου