Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

O Πάστορ εξηγεί για το Obamacare RFID τσιπάκι και μπορεί να υπερηφανεύεται για το ποίμνιό του - Ο John MacArthur εξηγεί πως μπορεί να σωθείς μετά τη λήψη της στάμπας!

Γνωρίζαμε όλοι ότι αυτό ερχόταν, απλά δεν ξέραμε πόσο σύντομα! Οι Ποιμένες σε ολόκληρη την Αμερική εξηγούν πως εμφυτεύεται το RFID τσιπάκι για το Obamacare (aka: χάραγμα του θηρίου) και την προώθησή του σε συναθροίσεις τους.


«Αυτός [ο Αντίχριστος] προκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελευθέρους και  δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, και ότι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά εκείνος που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. "Αποκάλυψη 13:16-17
Το VeriChip (γνωστό σήμερα ως PostiveID) πληροί όλα τα κριτήρια που θα μπορούσε να δώσει στον Αντίχριστο τη δυνατότητα να «τσιπάρει» κάθε ανθρώπινο ον και να τους αποτρέψει από το να αγοράζουν ή να πωλούν οτιδήποτε.Το VeriChip είναι ένα μικροτσίπ RFID που μπορεί να εισαχθεί στην ανθρώπινη σάρκα. Σήμερα χρησιμοποιείται το μικροτσίπ σε άτομα που έχουν παθήσεις και θα πρέπει να χρησιμοποιείται υπό το Obamacare. Είναι η ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ετικέτα των ζώων, για να βοηθήσουν την επανένωση ενός κατοικίδιου ζώου με τον ιδιοκτήτη του. Τον Οκτώβριο του 2004, εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους,οι VeriChip λύσεις,του RFID είναι σήμερα σε χρήση σε περισσότερες από 5.000 υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων: της υγείας, της ασφάλειας, της κυβέρνησης, βιομηχανικών αγορών, και πολλά άλλα.
Η Βίβλος δηλώνει ότι ο καθένας που θα λαμβάνει αυτό το «χάραγμα του θηρίου» θα αιώνια καταδικασμένος.


"Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του, και λαμβάνει το χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός του, ο ίδιος θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού, που είναι κερασμένο μέσα στο ποτήρι της οργής Του. Αυτός θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και με την παρουσία του Αρνίου. Και ο καπνός του βασανισμού τους θα ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων! Και δεν θα έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του "Αποκάλυψη 14:9-1.
Ο John MacArthur, από την άλλη πλευρά, οδηγεί τους Χριστιανούς παραστρατημένους, υπονοώντας ότι μπορείς να σωθείς τη στιγμή που θα γίνει εμφυτευμένο με το σήμα ...
ed with the mark…


Σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο καθένας που λαμβάνει το σήμα θα πιει την οργή του Θεού και να βασανίζονται για πάντα. Δεν λέει «προσωρινά» βασανισμένος, λέει βασανίζεται για πάντα. Ως εκ τούτου, εάν λάβετε το χάραγμα του θηρίου, δεν υπάρχουν «δεύτερες ευκαιρίες».



    http://beforeitsnews.com/christian-news/2013/12/pastor-receives-obamacare-rfid-chip-and-boasts-to-his-congregation-john-macarthur-declares-you-can-be-saved-after-you-receive-the-mark-outrage-2487454.html        ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου