Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Γέροντα μας απειλούν αλλά δεν τολμούν οι τούρκοι, τι περιμένουν; – «να σπάσουν τα μούτρα τους»

Φώτο από http://www.sigmalive.com/news
Το ιστορικό στρατήγημα του τούρκου είναι να σε βρει κάτω ετοιμοθάνατο για να σε μακελέψει. 
Σε άλλη περίπτωση δεν σου επιτίθενται. 
Πρόσφατα δείγματα από την Βόρεια Συρία και την ματωμένη γη της Κύπρου που τόλμησαν αυτά που τόλμησαν λόγω της ανατροπής του Προέδρου Μακαρίου και της πολιτειακής ανωμαλίας στην Ελλάδα. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Μετά το τουρκικό πραξικόπημα τον Ιούλιο του 2016 ο τούρκος καραδοκεί. Έσκασε που πήγαν να του διαλύσουν την χώρα,  διότι οι ισχυροί φίλοι του ( οι γνωστοί κύκλοι με τους οποίους συναλλάσσεται στο προσφυγικό ) του είχαν υποσχεθεί διάλυση της μνημονιακής Ελλάδος πάση θυσία. 
Από τότε ο Ερντογάν έγινε επιθετικότερος, αλλά δεν τολμάει. 
Βγάζει γεωτρύπανα , ερευνητικά βαπόρια, επιθετικές ιαχές , προετοιμάζει την τουρκική κοινή γνώμη για την ανάγκη της επέκτασης των δυτικών συνόρων του, αλλά δεν προχωράει.  
Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε επιθετικές δηλώσεις του, αλλά μέχρις εκεί. 
Σήμερα έβαλαν ένα πρώην τούρκο  αρχηγό και ένα νυν 
« Λάβρος εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι στην Τουρκία ο πρώην αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, , Ιλκέρ Μπασμπούγ, στο άκουσμα της είδησης για ενδεχόμενο επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του SigmaLive στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη. 
«Είμαι 75 χρονών, αλλά μπορώ ακόμη να πάρω το όπλο μου και να βγω επάνω!», δήλωσε στο ‘Halk TV’, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «αν η Ελλάδα εφαρμόσει την απόφαση για τα 12 μίλια, θα κάνει το δεύτερο λάθος στην ιστορία της (σ.σ. μετά τον πόλεμο του 1922). Αν η Ελλάδα κάνει το λάθος βήμα, θα βρει απέναντί της 80 εκατομμύρια ανθρώπους». http://www.sigmalive.com/news/politics/539164/proin-arxigos-tourkiastha-paro-t-oplo-mou-kai-tha-vgo-sto-aigaio?fbclid=IwAR0fRRNSIRgdVoETDEMhHCc 
« Χάρτες με περιοχές της «κατεχόμενης από τους Έλληνες, Μεσογείου» επέδειξε στην κυβέρνηση της ανατολικής Λιβύης, με έδρα την Τρίπολη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, στρατηγός ε.α. Χουλουσί Ακάρ ζητώντας από την λιβυκή «κυβέρνηση» (ή ότι είναι αυτό το πράγμα) «να σταθεί δίπλα στη Τουρκία». 
Μάλιστα ανακοίνωσε και την ανάπτυξη τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη! 
Ο Χουλουσί Ακάρ, επέδειξε προς τους συνομιλητές του δύο χάρτες, προκειμένου να αποδείξει πώς η ανατολική Μεσόγειος βρίσκεται «υπό την κατοχή της Ελλάδας, η οποία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και αυτό θα πρέπει να σταματήσει ακόμα και με την δύναμη των όπλων» καλώντας τους Λίβυους να αναγνωρίσουν την τουρκική υφαλοκρηπίδα νότια της Κρήτης (!) και να μην έρθουν σε συμφωνία με την Ελλάδα για ΑΟΖ.»  
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/726571_travaei-i-agkyra-hakar-ypo-elliniki-katohi-i-anmesogeios-ayto?fbclid=IwAR1FLR41GFHdDJUcCG67y1p 
Όλα αυτά δείχνουν ανησυχητική πρεμούρα εκ μέρους των τούρκων γιατί από ότι φαίνεται προσεγγίζεται το timing που αφορά την πορεία της χώρας μας. 
Λέτε οι τούρκοι να γνωρίζουν το « μυστικό» που μας προείπε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός; 
Γνωρίζουν όμως πολλά γιατί σαν την αράχνη έστησαν ιστό καλής πληροφόρησης στις χώρες του εξωτερικού. 
« Κατάσκοποι με Κοράνι “φυτεμένοι” σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον Ερντογάν» 
https://www.militaire.gr/kataskopoi-me-korani-quot-fytemenoi-quot-se-eyropi-kai-ipa-apo-ton-erntogan/?fbclid=IwAR3LItrP-bOq_EC2Km1yaCdYSPd8a2_EWqkyoR7 
Στον  Πανηγυρικό Εσπερινό των  Ταξιαρχών διάλογος με άγνωστο μου  υπερηλικιωμένο  Γέροντα που ήρθε να εκκλησιαστεί στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη και βρεθήκαμε μετά στον προαύλιο χώρο της. Φαίνεται ότι κατείχε καλά τα γεωπολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.  
Γέροντα μας απειλούν αλλά δεν τολμούν οι τούρκοι, τι περιμένουν; 
«να σπάσουν τα μούτρα τους» του βγήκε αυθόρμητα.
Καταιγιστικές  όμως οι επόμενες  απαντήσεις του , έβγαιναν από μέσα του με πόνο ψυχής.  
Περιμένουν να εισέλθει στην χώρα η κρίσιμη μάζα προσφύγων, μαζί με τους δικούς τους πυρήνες  ( εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές, πάντα τέτοιοι ήταν)  
Παρακολουθούν τις αντιδράσεις του ΕΛΛΗΝΑ σε όλα τα μεγάλα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ που του άνοιξαν πρωτόγνωρα ( βάλε και το εκκλησιαστικό μόλις σήμερα 
Παρακολουθούν τα οικονομικά δρώμενα της χώρας μας καλύτερα από εμάς τους ίδιους. 
Και πρόσεξε αυτό που θα σου πω. 
Περιμένουν πότε θα κλείσει η πίστωση των λογαριασμών των προσφύγων στην Ελλάδα. 
Αυτό είναι  όπως φαίνεται το δέλεαρ της παραμονής των  δυστυχών ξένων στην χώρα μας. 
Από εκεί και πέρα… 
« Καραδοκούν για την μεγάλη ανακατωσούρα εντός της ΕΛΛΑΔΟΣ»  
Γνωρίζεις παιδί μου ότι εμφανίστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στις Καρυές στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και μίλησε για μετάνοια; 
Το γνωρίζω Γέροντα, δίχως να του αναφέρουμε  ότι γίναμε προσωπικά  η αιτία να μεταφερθεί το γεγονός αυτό μέσω του  πνευματικού μας  φίλου  Ηλία– ομολογητή λαικού – καθηγητή  και  αγιορειτών πατέρων  στο Χριστεπώνυμο Πλήρωμα , λίγο μόλις συνέβη το ΕΚΤΑΚΤΟ αυτό συμβάν στις 5 Οκτωβρίου.


 
Αυτό είναι παιδί μου το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, η Μετάνοια , αν την έχετε μη φοβάστε κανένα. 
ο διάλογος έκλεισε με αυτό 
« ο τούρκος είναι αποφασισμένος να μας κτυπήσει όταν πάρει το ΟΚ από παλιούς φίλους του»  
« το όλο σκηνικό στήθηκε από το διεθνές περιβάλλον με την σύνταξη των  μνημονίων δηλ. ο τούρκος ήξερε ότι θα πάρει το ΟΚ κάποια στιγμή μόλις μπήκαμε στα μνημόνια» 
Άντε στο καλό τώρα παιδί μου , βοήθεια μας οι ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί  
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου