Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Γέροντος Παισίου του Αγιορείτη για τα επερχόμενα δεινά στην Κύπρο που δόθηκε πριν 7 χρόνια…..

Ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Γέροντος Παισίου του Αγιορείτη για τα επερχόμενα δεινά στην Κύπρο που δόθηκε πριν 7 χρόνια σ΄ενύπνιο-όραμα..

Σε σαλόνι μεγαλοαστικής οικίας στην Ελλάδα ο Γέροντας Παίσιος διδάσκει τα επερχόμενα..Καθώς μιλά στον τοίχο σαν σε οθόνη προβάλλονται τα γεγονότα/ πόλεμος..
 Ένας καλόγερος τότε καταφθάνει στο σπίτι αλαφιασμένος και ανακοινώνει πως έφθασε από την Κύπρο και διηγείται τις σφαγές και τα πάθη που υπέστη εκ νέου η μαρτυρική νήσος….Άνθρωποι και παιδιά σε φυγή για να σωθούν, κυνήγι…..
Τουρκοκύπριοι εξαναγκάζονται από κατοχικές δυνάμεις να προβούν σε σφαγές. Οι ενδοιασμοί τους είναι έκδηλοι από εκφράσεις μορφασμούς αλλά στο τέλος υπακούουν στις εντολές και μακελάρουν κόσμο….
Στην Αθήνα έχουν ξεσπάσει ταραχές οδομαχίες οι νεοναζί χαρακώνουν κοπέλες και κάνουν το χάραγμα της σβάτσικα στο πρόσωπο και οι νεόκοποι ιδεολογικοί τους αντίπαλοι συγκεντρώνουν εικόνες και τις ποδοπατούν σε κεντρικές πλατείες.Έκτροπα..
 Οι ταραχές ξέσπασαν όταν ανακαλύφθηκε και διέρρευσε στην κοινή γνώμη ένα μυστικό υψίστης ασφαλείας αναφορικά με βάσεις Υμηττού που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία……
*μαρτυρία κατοίκου εξωτερικού..
dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου