Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Μιλούσαν για την αχρήματη κοινωνία και κατέληξαν στο “Χάραγμα”: «Εκείνο το σημείο φοβάμαι», vid.

 Όλοι θα ξέρουν όταν έρθει η ώρα της επιλογής...



Με τον κωμικό ηθοποιό, Charles Duncan Trussell, συνομίλησε στο διάσημο πλέον podcast του, από το οποίο έχουν περάσει πρόσωπα όπως ο Elon Musk, ο Joe Rogan.

Ένα από τα αντικείμενα της συζήτησης ήταν η σημερινή δυστοπία της αχρήματης κοινωνίας , που -αν και με τρομερές καθυστερήσεις- προωθείται ακόμα και από τριτοκοσμικά κράτη.

Πολύ γρήγορα, σχεδόν συνειρμικά, η κουβέντα πήγε στην «Αποκάλυψη του Ιωάννη» και στο λεγόμενο «Χάραγμα της Αποκάλυψης» ή «Σημάδι του Θηρίου».

«Χρησιμοποιώ την κάρτα μου και ξέρω ότι αυτό το επιχείρημα είναι ανιχνεύσιμο αλλά είναι τρομακτικό επειδή υπάρχει μία επιλογή. Εάν θέλεις να ρίξεις λεφτά σε κάτι δεν μπορείς. Θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Και ξέρεις, έτσι το καταλαβαίνω. Είναι ότι μεγάλωσα ως Επισκοπικός. Στο Βιβλίο της Αποκάλυψης ως χριστιανός, που πρέπει να το διαβάσεις, εκείνο είναι το σημείο που φοβάμαι, γιατί μοιάζει πολύ με το σημάδι του Θηρίου».

Εκείνο ήταν το σημείο που έγινε η σύνδεση με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου και έψαξαν διαδικτυακά το επίμαχο χωρίο για το «χάραγμα».

Μάλιστα στο τέλος αναρωτήθηκαν ποιό…μυαλό έκατσε και έγραψε όλα αυτά τα πράγματα σχεδόν 2000 χρόνια πριν!!

«Φανταστείτε το μυαλό που το έχει δημιουργήσει αυτό. Οπότε όποιος το έγραψε αυτό…ποια ήταν η επίγνωσή του;; Φίλε, είναι κάτι δυνατό και τόσο εξιδεικευμένο»:

(φωτο:freepik)

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου