Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

Γ.Μ : Αντιστροφή μέτρηση για το…..

 


Χαίρεται

Γεν. 7,16 καὶ τὰ εἰσπορευόμενα ἄρσεν καὶ θῆλυ ἀπὸ πάσης σαρκὸς εἰσῆλθε, καθὰ ἐνετείλατο ὁ Θεὸς τῷ Νῶε. καὶ ἔκλεισε Κύριος ὁ Θεὸς τὴν κιβωτὸν ἔξωθεν αὐτοῦ.

καὶ ἔκλεισε Κύριος ὁ Θεὸς τὴν κιβωτὸν ἔξωθεν αὐτοῦ.

Ο Θεός έδωσε εντολή στον Νώε να φτιάξει την κιβωτό ,να βάλει την οικογένεια του μέσα , τους δικούς του ,να ξεχωρίσει ἄρσεν καὶ θῆλυ ἀπὸ πάσης σαρκὸς και να τα βάλει στην κιβωτό

Ο Νώε είναι τύπος του Ιησού Χριστού ,η κιβωτός τύπος της εκκλησίας ,ο κατακλυσμός τύπος κάθε επίγειας καταστροφής που καθαρίζει την γή από την αμαρτία .
Ο Χριστός έφτιαξε την εκκλησία του ,τωρα μαζεύει την οικογένεια του μέσα και όποιον θέλει ο πατέρας , εκέινος τον καλέι να εισέλθει και έρχεται .

εν. 19,24 καὶ Κύριος ἔβρεξεν ἐπὶ Σόδομα καὶ Γόμοῤῥα θεῖον, καὶ πῦρ παρὰ Κυρίου ἐξ οὐρανοῦ

Όταν συμπληρωθεί ο άριθμός του πληρώματος θα κλείσει ο ίδιος ο Θεός Λόγος την πόρτα και θα πέσει ο πρώτος πυραυλός που θα σημάνει την έναρξη του κατακλυσμού .
Καταστροφή που θα καθαρίσει τον κόσμο ,μέσω της φωτίας που θα κάψει τα κατά τόπους Σόδομα και Γόμμορα .

Ὁ Θεός, ἱλάσθητί μοι τῷ ἁμαρτωλῷ.

Το Θέμα δεν είναι ποτέ θα πέσει η φωτία από τον ουρανό ,ποτέ θα γίνει ο κατακλυσμός ,ποτέ θα γίνει το πυρηνικό ολοακύτωμα ,γιατί θα γίνει .
Το Θέμα είναι να είμαι ΤΡΟΠΙΚΑ εν ΜΕΤΑΝΟΙΑ μέσα στην κιβωτό ,σε μία γωνία ,πιασμένος από μιά κολώνα
Γνωρίζοντας ότι έπρεπε να είμαι έξω ,αλλά το ΕΛΕΟΣ του Θεού με έχει μέσα
Φοβισμένος ,λυπημένος για τους άλλους ,αυτούς που δεν θέλησαν να μπουν ,δεν πίστεψαν στο κάλεσμα ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και χάθηκαν ..

Β Τιμ. 3,13 πονηροὶ δέ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι.

Μήπως περιμένω εναγωνίως την εκπλήρωση των προφητειών ,που μιλούν για πολέμους ,καταστροφές , πυρηνικά κ.α
Aλλά μήπως είμαι απέξω τροπικά από την κιβωτό ,πιστεύοντας ότι είμαι μέσα στις πρώτες σειρές VIP ,αλλά παραμένω άγνωστός για τον Χριστό ,που δεν με γνωρίζει ,δεν με ξέρει .. ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς…

Το καὶ ἔκλεισε Κύριος ὁ Θεὸς τὴν κιβωτὸν ἔξωθεν αὐτοῦ. θυμίζει από την παραβολή των Δεκα παρθένων το ἦλθεν ὁ νυμφίος καὶ αἱ ἕτοιμοι εἰσῆλθον μετ᾿ αὐτοῦ εἰς τοὺς γάμους, καὶ ……ἐκλείσθη ἡ θύρα.

Αντιστροφή μέτρηση για το .ἐκλείσθη ἡ θύρα. ….ἔκλεισε Κύριος ὁ Θεὸς τὴν κιβωτὸν ἔξωθεν αὐτοῦ.και …. Κύριος ἔβρεξεν ἐπὶ Σόδομα καὶ Γόμοῤῥα θεῖον, καὶ πῦρ παρὰ Κυρίου ἐξ οὐρανοῦ

Τα πάντα τότε ,τώρα και στο μέλλον υπάρχουν στις Γραφές ως τύποι .

Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας

Γ.Μ

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου