Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Κλήθηκαν εκτάκτως στο ΥΠΕΘΑ οι πρώην Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει;


Πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση στα εθνικά θέματα; Τι σηματοδοτεί η συνάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τους επίτιμους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ;
Την κρισιμότητα της κατάστασης στα εθνικά θέματα σηματοδοτεί η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τη συμμετοχή των πρώην Αρχηγών ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, “Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατόπιν πρότασης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, προσεκλήθησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ορισμένοι εκ των οποίων διετέλεσαν και υπουργοί, προκειμένου να ενημερωθούν επί θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των θεμάτων αυτών”.
 Είναι ίσως η πρώτη φορά που αναφέρεται σε ανακοίνωση ότι καλούνται εκτάκτως οι πρώην Αρχηγοί στο ΥΠΕΘΑ για να εκφέρουν άποψη για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα και όχι για εθιμοτυπική επίσκεψη.

Αυτό είναι και μια σαφής ένδειξη για την κρισιμότητα την οποία διέρχονται τα εθνικά μας θέματα.

Η κίνηση να κληθούν οι πρώην Αρχηγοί και να συμβάλουν με την εμπειρία τους, στα όσα η Ελλάδα θα προετοιμάσει για να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα, είναι προς την σωστή κατεύθυνση.
http://sfairika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου