ΡΟΛΟ'Ι'

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Oι προφητείες του Alois Irlmaier για την σημερινή εξέγερση στο Παρίσι.Οι προφητείες της Παναγίας της Anguera για τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο.


ΣΧΟΛΙΟ : Μετά την εξέγερση στο Παρίσι από τις 2 Φεβρουαρίου,ερευνούμε τι περιγράφουν Γερμανικές και Ιταλικές ιστοσελίδες σχετικά με τις Προφητείες του Προτεστάντη  Alois Irlmaier και από την Ιταλία της Παναγίας της Anquera.Oι προφητείες του 3ου παγκοσμίου πολέμου,που μπορούμε να τις συγκρίνουμε με όσα είπαν οι Ορθόδοξοι Άγιοι.Τι θα γίνει στη Γερμανία,τη Μ.Βρετανία,την Ιταλία,τη Ρωσία,το Ιράν και το Ισραήλ.
Το βίντεο περιλαμβάνει διάφορα πλάνα από τη περασμένη εβδομάδα. Η κατάσταση στη Γαλλία, στην πόλη του Παρισιού είναι πλέον σαφώς ότι θα εκπληρώσει την προφητεία του Alois Irlmaier "ξεκινά".Ο Alois Irlmaier αναφέρεται στη συνέχεια και πάλι ρητά "Η νεολαία της Γαλλίας», η οποία θα κάνει αυτή την επανάσταση. Όπως είπα, αυτή η προφητεία αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα, αλλά δεν είναι ακόμη η τελική. Θα πάρει λίγο χρόνο και η κατάσταση θα υπερβάλλει περαιτέρω στο μέλλον, αλλά όπως γνωρίζουμε, όλα ξεκινούν στις μικρές και στη συνέχεια όλο και μεγαλύτερες εξεγέρσεις. Κάποιος μπορεί τώρα να δει ξεκάθαρα την τάση, την κατεύθυνση, στην οποία όλοι πάμε ... η φθορά της ΕΕ. Είμαστε επίσης αντίθετοι με τη μεγαλύτερη οικονομική κατάρρευση και τη στρατιωτική σύγκρουση στον κόσμο. Κάποιος πρέπει να πει αλήθεια τώρα σιγά-σιγά να αντιμετωπίσει ... Δεν υπάρχει, απλά αρνείται πλέον ότι πληρούν τις δηλώσεις του Alois Irlmaier και πολλούς άλλους μάντεις, πλέον είναι σαφές.
Οι προφητείες του Alois Irlmaier αρχίζουν να εκπληρώνονται.
Αυτό το βίντεο περιγράφει την πορεία του 3ου παγκοσμίου πολέμου από τα οράματα της μάντησας Erna Στίγκλιτζ. Τι αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές καλύπτουν σχεδόν 1 προς 1  τις δηλώσεις του Alois Irlmaier. Εάν γνωρίζετε αυτές τις δηλώσεις, τότε έχετε μια καλή επισκόπηση της ιστορίας και τα γεγονότα του ερχόμενου 3ου Παγκοσμίου Πολέμου.

https://terraherz.wordpress.com/2017/02/19/3-weltkrieg-alois-irlmaier-prophezeiung-beginnt-sich-in-paris-zu-erfuellen-teil-2/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ TERRA HERZ: Corfiatiko.blogspot.com
Πριν ξεκινήσετε, θα ήθελα να τονίσω πόσο πολύ οι προφητείες της Παναγίας μας,στο Anguera, είναι παρόμοιες με εκείνες του Irlmaier, ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες:
Αναλύουμε τι μας είεπ η Παναγία του Anguera για τον πόλεμο, πότε θα φτάσει στη Γερμανία:
«Η Ρωσία θα καθυποτάξει πολλά έθνη και η ανθρωπότητα θα ζήσει στιγμές πολύ μεγάλου πανικού.
Η άγρια αρκούδα θα επιτεθεί και θα φέρει δυστυχία και πόνο στο σπίτι του Θεού. Ο σπόρος του κακού εξακολουθεί να υπάρχει και η άγρια φύση  φέρει τροφοδοσίες. Η άγρια αρκούδα θα ψάχνει  το χώρο του.
Τρεις μεγάλες πέτρες από την Ανατολή (στρατιωτικό; ή αστρονομικό γεγονός; n.d.r.) θα πέσουν έξω από διάφορα έθνη,
(ακριβώς οι ΤΡΕΙΣ αναφέρονται από τον IRLMAIER σε ΣΤΡΑΤΟΎΣ! n.d.r.)
προκαλεί καταστροφή και θάνατο. Ο Τρόμος θα εξαπλωθεί στη Λιθουανία και οι άνδρες θα υποστούν μεγάλες απώλειες. Μια καταστροφική δύναμη θα διασχίσει την Ευρώπη προκαλώντας καταστροφή και θάνατο. Ο Θάνατος θα περάσει από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μεγάλα βάσανα θα βιώσουν οι κάτοικοι της Γερμανίας και της Ελβετίας.
Ένα τρομακτικό γεγονός θα έχετε στη Γερμανία. Θα περάσει το θάνατο και τα καημένα μου παιδιά θα βιώσουν βαρύ σταυρό. Το Βερολίνο θα γίνει ερείπια.
Όλοι εκείνοι που ζουν στις όχθες του Ρήνου θα φωνάζουν για βοήθεια.»
(Το θέατρο του πολέμου που περιγράφει ο Irlmaier! N.d.r.)
«... η ώρα της δικαιοσύνης του Θεού είναι κοντά και θα είναι τρομερή! Φοβερές μάστιγες κυριαρχούν στον κόσμο... Και εάν οι άνδρες δεν υποστήριξουν αυτές τις κοινωνικές μάστιγες θα καταλάβεις τις κλήσεις του θείου Ελέους και δεν επιστρέψουν ποτέ στο Θεό, με αληθινά χριστιανική ζωή, ένας άλλος φοβερός πόλεμος θα έρθει από την Ανατολή στη Δύση και τη Ρωσία με τα μυστικά όπλα, θα αγωνιστεί η Αμερική, θα κατακλύσει την Ευρώπη και θα δείτε ιδιαίτερα τον ποταμό Ρήνο της Γερμανίας γεμάτο σώματα  και αίμα...»
http://www.profezierivelazione.blogspot.com/2011/09/la-madonna-di-anguera-in-una-nuova-luce.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PROGEZIE RIVELAZIONE :Corfiatiko.blogspot.com
Όσον αφορά τις τρεις στρατιές, εδώ είναι άλλη μία προφητεία του Gertrudis Fink, μετά από ένα όραμα στις 26 Μαΐου 1950 στη Γερμανία:
«Είδα τρεις μεγάλους πυλώνες να καίγονται στην Ανατολή, ήταν κόκκινοι και σάρωναν τη  προηγμένη  Ευρώπη. Μια στήλη βγήκε από την Μόσχα και έφτασε στις πύλες της Ρώμης και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Βατικανό, οι άλλες δύο με επικεφαλής  τη Γερμανία.
Τότε η Παναγία μου είπε ότι το ανατολικό φως θα πάει εναντίον του Δυτικολυ φωτός.»

Συνεχίζουμε με τις προφητείες του Irlmaier.
Ο μάντης συνεχίζει το όραμα αυτού του πολέμου και αναφέρει άλλον πρωταγωνιστή από τις αντιμαχόμενες φατρίες: μετά το Ισλάμ οι Ρώσοι, «Μισό φεγγάρι», σε πλήρη συμφωνία με τις προφητικές πηγές.
«Σμήνη περιστέρια ανεβαίνουν από την άμμο. Δύο μοίρες κερδίζουν την περιοχή της μάχης από τα δυτικά προς τα νοτιοδυτικά.
Οι μοίρες στρέφονται  προς το Βορρά και διακόπτουν την Τρίτη Στρατιά. Από τα ανατολικά υπάρχουν πολλά τρακτέρ. Αλλά μέσα είναι όλα νεκρά, παρά το γεγονός ότι τα οχήματα εξακολουθούν να προχωρούν, θα σταματήσουν σταδιακά.
Εδώ είναι ότι οι πιλότοι επίσης να ρίξουν μακριά τα μικρά μαύρα κουτιά.Θα  εκραγούν πριν χτυπήσουν το έδαφος και θα εξαπλωθεί ο καπνός ή η σκόνη, κίτρινη ή πράσινη.
Οτι έρχεται σε επαφή με αυτή πεθαίνει, είτε πρόκειται για  άνθρωπο, για ζώο ή  φυτό. Για ένα έτος χωρίς οργανισμούς, επιτρέπεται να εισάγετε αυτόν τον τομέα, διαφορετικά θα παίρνεις ένα κίνδυνο θανάτου. Ο Ρήνος στο τέλος της επίθεσης  απωθούνται.Οι τρεις εμπροσθοφυλακές των στρατιωτών που έρχονται πίσω στο σπίτι.»
«Αυτά τα κιβώτια είναι σατανικά. Όταν εκρήγνυνται, να βγει κίτρινος και πράσινος καπνός ή σκόνη, τα πάντα που έρχοται σε επαφή με αυτό, πεθαίνουν, ανθρώπινα όντα, ζώα ή φυτά.
Οι άνθρωποι γίνονται σχεδόν μαύροι και το κρέας πέφτει από τα οστά τους, τόσο ισχυρό είναι το δηλητήριο»
"... Λόγω φυσικών καταστροφών ή κάτι τέτοιο οι Ρώσοι φεύγουν ξαφνικά στο Βορρά. Γύρω από την Κολωνία αρχίζει η τελευταία μάχη. ..."
"... Βλέπω ένα μισό φεγγάρι στο Ρήνο, που θέλει να καταβροχθίσει τα πάντα. Τα κέρατα της ημισελήνου θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα. Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω. ..."

Εδώ είναι όσα ο Irlmaier παραθέτει για το «μισό φεγγάρι». Το γεγονός ότι «θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα» θα μπορούσε να σημαίνει μια μεταστροφή προς τους συμμάχους, αλλά είναι μόνο μια ερμηνεία.
«Έτσι φέρουν το Βορρά. Στο κέντρο υπάρχει μια πινακίδα, δεν ζει εκεί κανένας άνθρωπος, κανένα ζώο, καμία χλόη. Πετάνε αρκετά προς τα βόρεια, όπου είχε εισέλθει το τρίτο Vanguard, και περνάνε έξω από το δρόμο.
Με αυτό τον τρόπο όλοι θα δολοφονηθούν, καμία από αυτές τις τρεις στρατιές δεν θα επιστρέψει στο σπίτι.»
Τώρα ο μάντης περιγράφει ένα πολύ ισχυρό όπλο που χρησιμοποιείται από τον συνασπισμό.
“... Αλλά τότε βλέπω κάποιον που φέρνει, έρχεται από την Ανατολή, η οποία ρίχνει κάτι κάτω, και κάτι παράξενο συμβαίνει. Το νερό ανεβαίνει προς τα πάνω, σαν έναν πύργος και πέφτουν όλα και τα πάντα είναι βυθισμένα.
Υπάρχει ένας σεισμός και μισό από το μεγάλο νησί θα βουλιάξει. (Αγγλία, n.d.r.)»
«Η όλη ενέργεια δεν θα διαρκέσει πολύ, βλέπω τρεις γραμμές - τρεις μέρες, τρεις εβδομάδες, τρεις μήνες, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ!Μια ενιαίo αεροπλάνο, που έρχεται από την ανατολή, ρίχνει κάτι μέσα στη θάλασσα.Στη συνέχεια, το ίδιο το νερό σηκώνετε τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει.Τα πάντα είναι πλημμυρισμένα. Υπάρχει ένας σεισμός. Το νότιο τμήμα της Αγγλίας γλιστρά μέσα στο νερό.Τρεις μεγάλες πόλεις θα καταστραφούν: Η μία θα καταστραφεί από το νερό, η δεύτερη βυθίζεται τόσο πολύ που μπορείτε να δείτε μόνο το καμπαναριό και η τρίτη είναι εντελώς βυθισμένη.Ένα μέρος της Αγγλίας εξαφανίζεται όταν ο πιλότος ρίχνει αυτό το πράγμα μέσα στη θάλασσα. Στη συνέχεια, το ίδιο το νερό σηκώνετε τόσο ψηλά όσο ένας πύργος και πέφτει κάτω. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν ξέρω.Χώρες κοντά στη θάλασσα είναι- σε μεγάλο βαθμό- σε κίνδυνο, η θάλασσα είναι πολύ ανήσυχη, τα κύματα γίνονται τόσο ψηλά όσο ένα σπίτι, αφροί σαν να ήταν βρασμένοι από το έδαφος. εξαφανίζονται νησιά από την κλιματική αλλαγή.Ένα περήφανο τμήμα του νησιού (Αγγλία, σημείωση του συντάκτη) βυθίζεται όταν ο χειριστής ρίχνει αυτό το πράγμα στη θάλασσα.
Εδώ είναι όσα ο μάντης περιγράφει για την κλιματική αλλαγή, πιθανότατα προκλήθηκε από τα όπλα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του πολέμου:"Ιανουάριος θα είναι τόσο ζεστός όπου κάποια στιγμή τα κουνούπια θα χορεύουν.Μπορεί να είναι  έγκυρο ότι δεν θα υπάρξει ένας κανονικός χειμώνας, όπως τον ξέρουμε τώρα. "

Τέλος, εδώ είναι η περιγραφή των τριών ημερών του Σκότους, προφητείες από πολλές πηγές."Κατά τη διάρκεια του πολέμου, το μεγάλο σκοτάδι που θα έρθει, θα διαρκέσει 72 ώρες.Κατά τη διάρκεια του πολέμου, η ημέρα θα σκοτεινιάσει.Στη συνέχεια σπάει σε μια ισχυρή χαλαζόπτωση με αστραπές και βροντές και σεισμός συγκλονίζει τη γη.Παρακαλώ μην φύγετε από το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης.Τα φώτα δεν λειτουργούν, χρησιμοποιήστε τα φώτα των κεριών.Όποιος εισπνέει τη σκόνη, θα έχει σπασμούς και θα πεθάνει αμέσως.Μην ανοίγετε τα παράθυρα, καλύψτε τα πλήρως με μαύρο χαρτί.Κάθε πηγή νερού που εκτίθενται στη σκόνη θα δηλητηριαστεί και ακόμη και γύρω από το εκτεθειμένο φαγητό που δεν έχει σφραγιστεί.Ακόμη και τρόφιμα που βρίσκονται σε γυάλινα βάζα θα μολυνθούν, γιατί δεν είναι εντελώς καλυμμένα.Ο Θάνατος εισβάλλει στους δρόμους, πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν.Συνολικά θα διαρκέσει 72 ώρες. Τότε όλα θα είναι πάνω.Αλλά και πάλι,μην αφήσετε το σπίτι. Μην κοιτάτε έξω από τα παράθυρα και να κρατήσει αναμμένα κεριά. Να προσεύχοσαστε! Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν εκείνη τη νύχτα στους δύο παγκόσμιους πολέμους.Μην ανοίγετε τα παράθυρα! ... Κατά τη διάρκεια των 72 ωρών. Τα ποτάμια έχουν λίγο νερό και θα είναι πολύ εύκολο να τα διασχίσουν.Τα βοοειδή πέφτουν, το γρασίδι θα γίνει κίτρινο και θα μαραθεί, νεκροί οι άνθρωποι θα γίνουν κίτρινοι και μαύροι. Οι άνεμοι στη συνέχεια θα ανεβάσουν τα σύννεφα του θανάτου. ... ""Η πόλη με τον πύργο του σιδήρου (Παρίσι;) γίνεται θύμα του ίδιου του λαού της. Κάψτε τα πάντα. Και «Η επανάσταση, και τα πάντα είναι τόσο άγρια.Τα νησιά πριν από την ακτή γίνονται νεροχύτης, γιατί η θάλασσα μαίνεται.Βλέπω μεγάλες τρύπες στη θάλασσα, οι οποίες θα καλυφθούν από τα τεράστια κύματα.Η όμορφη παραθαλάσσια πόλη βυθίζεται σχεδόν πλήρως στο νερό, τα συντρίμμια και η άμμος, που εκτοξεύει η θάλασσα.Βλέπω τρεις πόλεις που βυθίζονται στο νότο, στα βορειοδυτικά και τα δυτικά. ""Η μεγάλη πόλη με υψηλό πύργο σιδήρου(Παρίσι)καίγεται, αλλά αυτό έγινε από τους δικούς της ανθρώπους, όχι εκείνους που ήρθαν από την ανατολή.Μπορώ να δω ακριβώς ότι η πόλη ισοπεδώθηκε και ακόμη και στην Ιταλία πρόκειται να ξεσηκωθούν εξωφρενικά (θυμηθείτε την προφητεία του Hezra, σημείωση του συντάκτη).Σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους εκεί και ο Πάπας φεύγει, αλλά πολλοί κληρικοί θα πρέπει να θανατωθούν, πολλές εκκλησίες καταρρέουν.
Στη Ρωσία μια επανάσταση ξεσπά και ένας εμφύλιος πόλεμος. Τα πτώματα είναι τόσα πολλά που δεν μπορούν να τους αφαιρέσουν από τους δρόμους.Ο σταυρός τιμάται με διαφορετικό τρόπο. Οι ρώσοι πιστεύουν στο Θεό με έναν διαφορετικό τρόπο. "Πολλές προφητικές πηγές ο΄πως της Παναγίας Mαρίας στη Ρωσία, δείχνουν ότι το έθνος θα γεννηθεί ξανά στον Χριστιανισμό.Η Παναγία υποσχέθηκε ότι το άγαλμα θα στηθεί στην πλατεία του Κρεμλίνου."Οι μεγάλοι μεταξύ τους αρχηγοί των κομμάτων θα αυτοκτονήσουν και στο αίμα η μεγαλύτερη αμαρτία ξεπλένεται.Βλέπω μια κόκκινη μάζα, αναμιγνύεται με τα κίτρινα πρόσωπα, υπάρχει μια γενική εξέγερση και μια φρικτή δολοφονία.Στη συνέχεια, τραγουδούν το τραγούδι του Πάσχα και θα κάψουν τα κεριά μπροστά από τις ιερές εικόνες.Με την προσευχή των Χριστιανών το τέρας πεθαίνει,ακόμη και οι νέοι πιστεύουν με έναν διαφορετικό τρόπο, στη μεσολάβηση της Μητέρας του Θεού. ""Μετά τη νίκη ο αυτοκράτορας στέφεται από τον φυγόδικο Πάπα. Πόσο καιρό διαρκεί αυτό, δεν ξέρω.""Βλέπω τρία εννιάρια. Το τρίτο εννέα φέρνει την ειρήνη. "

Προσοχή! Είναι τρία "εννέα", τρεις ξεχωριστές ημερομηνίες. Έχουμε ήδη δύο πηγές σε αυτό το blog αναφέροντας την ημερομηνία αυτή,σαν ημερομηνία για το τέλος του πολέμου.Θα επιχειρήσουμε μια ερμηνεία: τρία εννιάρια ... 2009, 2019, 2029. Το τρίτο εννέα φέρνει την ειρήνη.Την ίδια περίοδο εμφανίζεται σε μια προφητεία του Πάπα Ιωάννη XXIII ( «θα είναι μια καλή κρίση, είκοσι αιώνες η ηλικία του Σωτήρα») και στην προφητεία του Μελχισεδέκ."Αν όλα είναι πάνω, ένα μέρος των κατοίκων έχασαν τη ζωή τους και οι άνθρωποι είναι θεοφοβούμενοι διαφορετικά. Οι νόμοι, που θα φέρουν το θάνατο στα παιδιά, καταργούνται μετά την εκκαθάριση.Θα είναι η ειρήνη. Μια καλή στιγμή. Βλέπω τρεις κορώνες αναβοσβήνουν και ένας παλιός Αξιος Άνθρωπος θα είναι ο Βασιλιάς μας (Πρόδρομος \ Επιστροφή του σημειώματος του Χριστού συντάκτη;).Ακόμα και το παλιό στέμμα στο νότο θα τιμηθεί και πάλι.Ο Πάπας, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει, πέρα ​​από τη θάλασσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιστρέφει. Όταν τα λουλούδια ανθίζουν στα λιβάδια, θα επιστρέψει, και θα διαμαρτύρονται γιατί δολοφόνησε τα αδέλφια του. "".. .μετά... Τα γεγονότα αυτά έρχονται σε πολύ τυχερό χρόνο. Εκείνοι που θα το βιώσουν, θα είναι πολύ χαρούμενοι και θα θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς.Αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεκινήσουν από εκεί, όπου ξεκίνησαν οι παππούδες τους. (Αναφορά σε μια κατάσταση "μεταπολεμική" και η καταστροφή πρέπει να ανακατασκευαστεί, όπως ήταν και για τους παππούδες μας, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, σημείωση του συντάκτη) "Ν.Β. στα σχόλια τα πρόσθεσα  με τις προφητείες του Irlmaier στα αγγλικά, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν, μπορούν να συγκρίνουν τη μετάφρασή μου.Κλείνω το άρθρο με ένα απόσπασμα από τις προφητείες της Παναγίας της Anguera γι αυτό τον πόλεμο.Πολέμος στη Μέση ΑνατολήΘα έρθει μια μέρα, όταν ο εξαγριωμένος Λέων θα υποκύψει στα πόδια του Δράκου. Η ένωση των εκθέσεων θα φέρει μεγάλη δυστυχία στα φτωχά παιδιά μου.Ένας αλαζονικός άνθρωπος θα κάνει μια συμφωνία με το Ιράν. Θα φαίνεται ότι θέλει την ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ένα αγκάθι για πολλούς λαούς. Οι τρομοκράτες, με επικεφαλής τον ένα που μοιάζει με ένα προφήτη, θα φέρει τη δυστυχία και τον πόνο στην φωλιά του αετού και Σωτήρα της Γης.Το εξαγριωμένο λιοντάρι επιτίθενται στην Εκκλησία και θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία για τα φτωχά παιδιά μου. Οι κεφαλές θα ενωθούν και θα σχεδιάσουν μια σημαντική επίθεση.Οι γιοι του λιονταριού θα ενεργήσουν με μεγάλη μανία εναντίον του οίκου του Θεού. Μια σοβαρή σύγκρουσηΘα προκαλέσει μεγάλη καταστροφή. Το Ισραήλ θα ζήσει την αγωνία που καταδίκασε τον άνθρωπο, και  θα εκπλαγεί από τους τρομοκράτες. Η Συρία θα προδώσει, αλλά τελικά θα πιει το  δηλητήριο του.Η Ιερουσαλήμ και πολλές γειτονικές πόλεις θα βιώσουν ένα βαρύ σταυρό. Μεγάλη θα είναι ηερήμωση. Η πόλη της Ιερουσαλήμ θα καταστραφεί και όταν η μεγάλη δοκιμασία έρθει, δεν θα αναγνωρίζεται, όλα αυτά που θα παραμείνουν, θα είναι μια μεγάλη έρημος.Η γη του Σωτήρος πρέπει να υποφέρει πολύ, αλλά όταν αισθάνεστε ότι έχετε ηττηθεί θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τα όπλα που θα εξαπλωθούν όπως η φωτιά στον ουρανό. Η Μέση Ανατολή θα τρέμει με το μεγάλο ατομικό ολοκαύτωμα. Η γη αναταράσσεται και τρέμει με το μεγάλο ατομικό ολοκαύτωμα. Το Ιράν θα καταστραφεί από το Ισραήλ.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ PROFEZIE ERIVELAZIONE: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.