Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Θα πολεμήσουμε με όλη τη δύναμή μας τους προβατόσχημους λύκους που ανενόχλητα λυμαίνονται την πατρίδα μας.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών για τις έμφυλες ταυτότητες

Καλή λευτεριά!

Σε μια πατρίδα που η μοναδική έγνοια των πάσης φύσεως νεοταξιτών ηγετών είναι πώς να αποδομήσουν τα ιερά και όσια αυτού του έθνους με απώτερο στόχο να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη σκέψη, όλα είναι δυνατά, άρα και εφικτά. Σε μια πατρίδα όπου η ψήφος των πολιτών εν μια νυκτί αλλάζει περιεχόμενο και σερβίρεται ως η αυθεντική λαϊκή ετυμηγορία, η «δημοκρατία» υπάρχει μόνο ως ιδέα.

Σε μια πατρίδα όπου η ελληνική σημαία μετατρέπεται σε πανί όπου ο καθένας μπορεί ελεύθερα να ασελγήσει πάνω της, η «ελευθερία» ως έννοια και πράξη εκχυδαΐζεται.

Σε μια πατρίδα όπου ο σεβασμός στα Θεία, αν και ανέκαθεν αποτελούσε την κινητήριο δύναμη για την επιβίωση του γένους, διαρκώς ευτελίζεται από την πολιτική ηγεσία, η «πίστη» καταντά ένα κενό γράμμα.

Σε μια τέτοια πατρίδα, χωρίς θεμελιώδεις αξίες και ιδανικά, το μοναδικό αντίβαρο που μπορεί να δώσει ένα τέλος στην υποκρισία των ιθυνόντων είναι ο ίδιος ο λαός, ο ίδιος ο επαναστάτης λαός που σε καιρούς κρίσιμους δεν φοβήθηκε να πει το "Όχι" απέναντι σε ξενόφερτους αλλά και ξενόδουλους εχθρούς.

Επειδή όμως η νέα τάξη πραγμάτων έχει κατανοήσει το αυξημένο βάρος της ευσυνειδησίας του ορθόδοξου Έλληνα δημοκράτη – και ως εκ τούτου υγιώς σκεπτόμενου πολίτη-, λυσσαλέα προσπαθεί να εκμαυλίσει την προσωπικότητα και να «μεταλλάξει» τη φύση του. Τα ΜΜΕ, αν και επιτελούν ικανοποιητικά τη διατεταγμένη υπηρεσία προς το σύστημα, δεν μπόρεσαν να φέρουν εις πέραν το σχέδιο αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας και έτσι οι θιασώτες αυτού, εγχώρια και μη κέντρα (αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης –χρηματοδότης των gay pride-, George Soros – χρηματοδότης ύποπτων ΜΚΟ), χτύπησαν πάλι με τη θεματική εβδομάδα των «έμφυλων ταυτοτήτων» στα γυμνάσια της χώρας μας.

Δεν μας παραξενεύει ούτε μας εκπλήσσει. Σημεία των καιρών, αλλά και δείγμα φοβικών αισθημάτων κατοχικών κυβερνητών που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί πριν ξεσπάσει η οργή του λαού.

Σαν ακηδεμόνευτος σύλλογος, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο κύμα ξεσηκωμού ανά την επικράτεια ενάντια στη διαστροφή των πολιτικών μας ταγών και βεβαιώνουμε ότι θα πολεμήσουμε με όλη τη δύναμή μας τους προβατόσχημους λύκους που ανενόχλητα λυμαίνονται την πατρίδα μας. Καλή λευτεριά!

Εκ του Δ/Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου