Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

«Η καθαρή πληροφορία είναι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, η παραπληροφόρηση των ανθρώπων».

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

«Θέλουν τους Έλληνες νεκρούς, 
δεν ξέρουν ότι τότε ΑΥΤΟΙ ζωντανεύουν.»

 

Στην φώτο το όνειρο του Γιάννη από την Ποταμιά είναι καημός του ΟΥΡΑΝΟΥ.Πριν τις εμπλοκές πρόσωπο με πρόσωπο ξεκινάει ο πόλεμος της στρατηγικής παραπληροφόρησης –υβριδικός πόλεμος.

Αυτό βιώνει η πατρίδα μας τα τελευταία 24 ώρα και πρόκειται σύντομα να αποκορυφωθεί και όχι μόνο από τα τουρκικά ΜΜΕ.
« Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «πτώση του τούρκικου ελικοπτέρου» την Πέμπτη που ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα της τουρκικής φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας Yeni Safak, το οποίο αναπαρήχθη από άλλα τουρκικά μέσα και εν συνεχεία από Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Μετα την επίσκεψη του Τούρκου Αρχηγού, στρατηγού Hulusi Akar(Χουλουσι Ακαρ) στα Ίμια την 29 Ιανουαρίου 2017 η Άγκυρα φαίνεται να θέλει να κλιμακώσει την ένταση στο Αιγαίο με οποιαδήποτε μέθοδο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο λιγότερο επώδυνος τρόπος και περισσότερο αποτελεσματικός είναι αυτός της παραπληροφόρησης.
Όπως δείχνουν τα δημοσιεύματα που «φεύγουν» σε καθημερινή βάση από την γειτονική χώρα η Τουρκία διεξάγει πόλεμο παραπληροφόρησης με στόχο την Ελλάδα, η πραγματικότητα όμως είναι ίσως λιγότερο περίπλοκη καθώς ο στόχος πιθανότατα να είναι η μικροπολιτική που ακολουθεί ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας μέσα από σενάρια υβριδικού πολέμου.
Όπως δήλωσε ο Alexander Lanoszka στο OnAlert ο υβριδικός πόλεμος συσχετίζεται με τον αλυτρωτισμό και την έννοια της ταυτότητας, με όλα αυτά που συνήθως συσχετίζονται με τις εθνικές διεκδικήσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέσο για να ξεσπάσει ένταση» Της Ελένης Παναγιώτου
http://www.onalert.gr/ 25.02.2017
Εκτός από τον υβριδικό πόλεμο λόγω τουρκικής ασχετοσύνης έχουμε και υβριδικές δηλώσεις του τύπου:
Cavusoglu: Αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια, θα το κάναμε
Απάντηση στη συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στον ΣΚΑΪ έδωσε ο Τούρκος ομόλογός του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αιχμή την αποστροφή του Νίκου Κοτζιά ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.
«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το skai.gr. . http://www.capital.gr/ 25 Φεβρουαρίου 2017
«Όπως αναφέρει η hurriyetdailynews, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε πρώτιστα στο θέμα τον οκτώ Τούρκων στρατιωτικών λέγοντας ότι η Ελλάδα εμποδίζει προδότες να καταδικαστούν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, γεγονός το οποίο δεν την καθιστά και τον καλύτερο γείτονα.
Επίσης αναφέρεται ότι περίπου 100 Τούρκοι πολίτες έχουν παράνομα εισέλθει στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έκλεψαν το ελικόπτερο λίγες ώρες μετά το πραξικόπημα.
Το αίτημα για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών έχει απορριφθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, γεγονός το οποίο όπως λέει ο Τσαβούσογλου δεν προκαλεί έκπληξη καθώς και στο παρελθόν, ο αρχηγός του PKK είχε κρυφτεί στην Ελλάδα, αναφερόμενος στον Οτσαλάν ο οποίος το 1999 πιάστηκε και δικάστηκε.»
hurriyetdailynews.comhttp://www.onalert.gr/25 Φεβρουαρίου 2017
Πρέπει να είμαστε για όλα έτοιμοι, όταν το επόμενο διάστημα που η ένταση θα αποκορυφώνεται στο ΑΙΓΑΙΟ εκτός από την παραπληροφόρηση των τουρκικών ΜΜΕ θα έχουμε και υβριδικό πόλεμο από τα δυτικά ΜΜΕ επικεντρωμένα στο ευαίσθητο θέμα του προσφυγικού στο ΑΙΓΑΙΟ.
Ήδη οι τούρκοι συνδύασαν για πρώτη φορά το θέμα του προσφυγικού με τις διεκδικήσεις τους στο ΑΡΧΙΠΈΛΑΓΟΣ.
Ποια κίνηση των Τούρκων στο Αιγαίο πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά;
«Το πιο σοβαρό γεγονός των τελευταίων 24ωρων στα Ελληνοτουρκικά συνιστά η ανακοίνωση της Άγκυρας για την επιχείρηση έρευνας-διάσωσης που έκανε η ακτοφυλακή δυτικά της Λέσβου.
O γεωπολιτικός αναλυτής Χρήστος Μηνάγιας , μιλώντας στον 9.84 της Κρήτης , αποκάλυψε ότι οι επίσημες Τουρκικές Υπηρεσίες υποστηρίζουν ότι «μάζεψαν» παράνομους μετανάστες εντός της Ελληνικής περιοχής Έρευνας και Διάσωσης.
Αυτό όπως είπε αν ισχύει είναι μια νέα, ιδιαίτερα προκλητική ενέργεια της Άγκυρας σε βάρος της Ελλάδος,
Η ανακοίνωσή είναι της, η τουρκικής Διοίκησης Ασφαλείας Ακτών (SGK).»
Π. Καρβουνόπουλος 24/02/2017 |
http://www.militaire.gr/

«η παραπληροφόρηση είναι των ανθρώπων , η καθαρή πληροφορία είναι του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ»

Οι ΑΓΙΟΙ μας δεν κάνουν υβριδικό πόλεμο αλλά συμμετέχουν στον Πνευματικό Ελληνορωμαίικο Πόλεμο.
« Μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μιλούσε τότε πολύ για την Κωνσταντινούπολη , για την επιστροφή της στους Έλληνες . Θεωρούσε ότι αυτό δεν θα αργούσε να γίνει . Εγώ εντυπωσιάστηκα . Του λέω : ¨Γέροντα , πως μπορεί να γίνει αυτό ; Μου φαίνεται αδύνατο η Πόλη να ξαναγίνει ελληνική ¨ . Και απαντά ο Γέροντας : ¨Παιδιά , ο Θεός είναι παντοδύναμος , λιγάκι να γυρίσει την βίδα του μυαλού των ισχυρών της γης , λιγάκι , όχι πολύ, μια στροφή με το κατσαβίδι Του, όλα μπορούν να γίνουν . Δεν είναι τίποτα αδύνατο για τον Θεό ¨.Εννοούσε ότι την Πόλη θα την πάρουμε με τον πόλεμο . θα μας την δώσουν . θα μας την παραχωρήσουν.» ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ Ι.Μ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 , Β΄Έκδοση, Σελ : 212
«Την δεύτερη φορά τον συνάντησα στο Μοναστήρι στη Σουρωτή , όπου πήγα να τον δω .
Συζητήσαμε για εθνικά θέματα.
Του είπα : ¨Πάτερ Παΐσιε , έχω την γνώμη ότι η Ελλάς θ΄αποκτήσει πάλι ότι απώλεσε : Βόρειο Ήπειρο , Μακεδονία των Σκοπίων , Ανατολική Ρωμυλία , Κωνσταντινούπολη , Μικρά Ασία ¨ .
Έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι , μου λέει :
¨Έλα ,παιδί μου, να σε φιλήσω¨ .
Σκύβω , με φιλάει και τον φιλάω κι εγώ στο μάγουλο.
Μετά μου λέει : ¨Δεν ήθελα τίποτα άλλο . Να με κρατούσε ο Θεός ακόμα λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη.
Θα μεγαλώσει , αλλά μην περιμένεις πόλεμο. Θα μεγαλώσει χωρίς να ματώση Ελληνικό ρουθούνι !» ΜΑΡΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ 287
«-Γέροντα τι θα γίνει μετά από αυτό ; Οι Τούρκοι τι θα γίνουν ;
-Αυτοί θα καταστραφούν . Πραγματικά θα σβήσουν από τον χάρτη , διότι είναι ένα έθνος , το οποίο δεν προέκυψε από την ευλογία του Θεού. Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μια αχανής έρημος , στην οποία , για να συναντήσει κανείς άνθρωπο , θα πρέπει να περπατάει εφτά ώρες!
«Γνωρίζω και μου το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γέροντας , πως κάποιος αξιωματικός που βρέθηκε στο Άγιο Όρος , πήρε την ευλογία του σε ανύποπτο χρόνο, να είναι ο σημαιοφόρος των Ελληνικών στρατευμάτων κατά την είσοδο τους στην Κωνσταντινούπολη .» ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ 286
Οι ΑΓΙΟΙ μας δεν κάνουν υβριδικό πόλεμο αλλά συμμετέχουν στον Πνευματικό Ελληνορωμαίικο Πόλεμο.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου