Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Εμπιστευτικο- H MΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Μητσοτάκη-Σόιμπλε. Η προεκλογική περίοδος των 18 ημερών.

ΣΧΟΛΙΟ : Η ανάρτηση γίνεται με κάθε επιφύλαξη, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ειπώθηκε στο τετ-α-τετ Σόιμπλε-Μητσοτάκη και Μητσοτάκη-Σαμαρά,απλά θα υπάρχει σαν αρχείο γιατί αναμένονται ραγδαίες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που θα εξουθενώσουν την ελληνική κοινωνία.

Oλα τα λεφτά (μωρό μου) είναι η μυστική συμφωνία Σόιμπλε-Μητσοτάκη.Οπως έχει αποκαλύψει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σε προηγούμενη ανάρτησή μας οι δύο άνδρες είχαν τουλάχιστο μισή ώρα tet-a-tet.
Είχαν περάσει σχεδόν 28 λεπτά της ώρας από την κοινή συνάντηση των 3 με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγνεψε στους Χρήστο Σταικούρα και Στέλιο Πέτσα να τον αφήσουν μόνο με τον Σόιμπλε. Πράγματι Σταικούρας και Πέτσας χαιρέτησαν διακριτικά και έσπευσαν να περιμένουν τον αρχηγό τους στον προθάλαμο του Σόιμπλε. Αλλωστε επρόκειτο να ειπωθεί κάτι φοβερά εμπιστευτικό το οποίο έπρεπε να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έπαιρνε διάσταση μύθου η συνάνηση του αρχηγού της ΝΔ με τον ισχυρό Γερμανό πολιτικό.
Καθώς έκλεινε η πόρτα πίσω τους ο Κυριάκος έβγαλε ανάμεσα από τους φακέλους που κρατούσε ένα ενθύμιο του πατρός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
-Αυτό μου το έδωσε ο πατέρας μου για να σας…
Ο Γερμανός υπουργός χαμογέλασε και ρώτησε τι κάνει ο Κωνσταντίνος  Μητσοτάκης.

Στην συνέχεια οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλούν αποκλειστικά σχεδόν για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όχι με τα καλύτερα λόγια.
-Kε Μητσοτάκη είστε σίγουρος πως εάν ρίξω την κυβέρνηση Τσίπρα, εσείς θα τα καταφέρετε;
.Είμαι βέβαιος κε υπουργέ. Εχουμε μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα-πάντα με την βοήθειά σας. Το θέμα είναι να φύγει ο Τσίπρας από την εξουσία, τον οποίο στηρίζουν οι Γάλλοι και κυρίως ο Μοσκοβισί που είναι φίλος του Ελληνα Προέδρου της Δημοκρατίας…Αυτός βρίσκεται πίσω από την στήριξη των Γάλλων στον Τσίπρα που σας εξαπατά. Ο Παυλόπουλος και ο Τσίπρας φιλοδοξούν να διαλύσουν την Ευρώπη και να επιστρέψουμε στη Δραχμή. Στην συνέχεια θα βρουν τρόπο να εξαγοράζουν τους ψηφοφόρους και να μείνουν για πάντα στην εξουσία…Αυτό είναι το σχέδιο του Τσίπρα. Οσο αφορά τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη είναι απλά όργανά του…Δεν πρέπει να του δώσετε την αξιολόγηση και κυρίως δεν πρέπει να του δώσετε λεφτά…Είδατε τι συμφωνία έκανε με την τράπεζα Ρότσιλντ πίσω από την πλάτη όλων. Ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει διαφορετικά θα καταστρέψει τη χώρα αλλά και την Ευρώπη…
Το σχέδιο λοιπόν είναι να φτάσουν τον Τσίπρα σε ένα τέτοιο σημείο ώστε να τον αναγκάσουν να πει “δεν κλείνω την αξιολόγηση και πάω σε εκλογές”.
Η προεκλογική περίοδος θα διαρκέσει μόνο 18 μέρες.
Ο Τσίπρας θα δώσει σ΄αυτές της εκλογές δημοψηφισματικό χαρακτήρα για την παραμονή ή όχι στο ευρώ καθώς φιλοδοξεί να επαναλάβει τον θρίαμβο του δημοψηφίσματος και αυτή τη φορά να κάνει πράγματι τη χώρα Βενεζουέλα παρέα με τον Προκόπη Παυλόπουλο όπως γράφει ο Παύλος Παπαδόπουλος.
Καθόλου τυχαία δεν ήταν και η συνάντηση Σαμαρά-Μητσοτάκη το απόγευμα της Τετάρτης. Οπως είχε αποκαλύψει το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ο Σαμαράς είχε κωουτσάρει τον Μητσοτάκη πριν την συνάντηση με τους Μέρκελ-Σόιμπλε και ήθελε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι πως τα πήγε ο μαθητής του…
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” έγραφε γι΄αυτή την συνάντηση:

Μυστική συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά λίγες ώρες πριν ο αρχηγός της ΝΔ πετάξει για το Βερολίνο. Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ επί 3 ώρες εξηγούσε στον νυν αρχηγό του κόμματος την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει στις διάρκεια των συναντήσεών τόσο με την Γερμανίδα Καγκελάριο όσο και σ΄εκείνη με τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών ώστε ει δυνατόν να εξασφαλίσουν το άδειασμα του Τσίπρα από τους Μέρκελ-Σόιμπλε. Στην προκειμένη περίπτωση ο Αντώνης Σαμαράς είχε αντίστοιχο ρόλο μ΄εκείνον του Τρεπεκλή στο κωουτσάρισμα του άχαστου Κιμπουρόπουλου στην Θεωρία των Παιγνίων πριν ο Κιμπουρόπουλος με τις δαντελένιες μαξιλαροθήκες του πάρει μέρος στον διαγωνισμό φιάσκο για τις τηλεοπτικές άδειες.
-Ακου Κυριάκο: H Mέρκελ και ο Σόιμπλε μας χρωστάνε. Χρωστάνε στη ΝΔ γιατί μάς οδήγησαν στην πτώση όταν διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας. Αυτή τους την επιλογή την πλήρωσε ακριβά η χώρα αλλά και η Ευρώπη. Θα τους πεις ότι ο Τραμπ και το Brexit  ήταν επακόλουθα των κακών χειρισμών που έκαναν στην περίπτωση της Ελλάδας και κυρίως του γεγονότος ότι έδωσαν αέρα και χώρο στον Τσίπρα και στον Βαρουφάκη. Οι 6 μήνες διαπραγμέτευσης του 2015 δεν ήταν μόνο υπόθεση των Τσίπρα-Βαρουφάκη αλλά έδειξαν ανάλγυφα και την ανεπάρκεια της Ευρώπης και φυσικά της Γερμανίας να αντιμετωπίσει τον λαικισμό και τα πήγαινε-έλα του Τσίπρα. Πλήρωσαν ακριβά εκείνη την επιλογή τους. Είναι ώρα να επανορθώσουν. Εξήγησέ τους γιατί δεν πρέπει να δώσουν την αξιολόγηση στον Τσίπρα κι αν δεν καταφέρεις αυτό φρόντισε να του σπάσουν τις δόσεις σε πολλές μικρότερες ώστε να τον οδηγήσουν σε ασφυξία. Μπορείς να πεις ακόμη στη Μέρκελ ότι οι Γερμανοί φορολογούμενοι δίνουν χρήμα στον Τσίπρα κι αυτός τα δίνει στους Αμερικανούς για να αγοράσει πολεμικά αεροσκάφη.
Θα της εξηγήσεις ακόμη το γεγονός ότι ο Τσίπρας τα έχει βρει με όλους τους ολιγάρχες εκτός από έναν ενώ δεν έχει ουδεμία πρόθεση να κάνει μεταρρυθμίσεις. Οταν δεις τον Σόιμπλε θα του ζητήσεις συγνώμη εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών και κυρίως εκ μέρους των νεοδημοκρατών για όσα λέει σε βάρος του ο Τσίπρας. Μην χάσεις την ευκαιρία να μεταφέρεις στον Σόιμπλε αυτούσια τα μπινελίκια του Τσίπρα. Να του εξηγήσεις ακόμη ότι οι υπερβολικοί φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές είναι η εκδίκηση του Τσίπρα προς τους ελεύθερους επαγγελματίες: Toυς σκοτώνει για να διαφυλάξει το πελατειακό κράτος. Φρόντισε να συνειδητοποιήσει η Μέρκελ ότι τα δις ευρώ που δίνει στον Τσίπρα πηγαίνουν σε πηγάδι χωρίς πάτο και πως κανείς σοβααρός επενδυτής δεν πρόκειται να επενδύσει στην Ελλάδα όσο κυβερνάει ο Τσίπρας. Μην χάσεις την ευκαιρία να της θάψεις και τον Καραμανλή ο οποίος από κοινού με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Γιουνκέρ στηρίζουν τον Τσίπρα.
Τέλος να της πεις ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται στην Γερμανία έφτασαν ως εκεί γιατί τους έστειλε η κυβέρνηση Τσίπρα σε συνεργασία με συγκεκριμένες ΜΚΟ για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ίδια, πράγμα που έγινε…Το πιο σημαντικό είναι να της δώσεις να καταλάβει ότι μας χρωστάει. Οτι χρωστάει στην ΝΔ και πως πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας από την εξουσία…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από το ραντεβού  αποφασισμένος να μεταφέρει στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε τα επιχειρήματα του Σαμαρά…
http://kourdistoportocali.com/news-desk/h-mystiki-symfonia-mitsotaki-soible/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου