Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΝΑΧΟ ΗΣΥΧΙΟ (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ).

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ «ΛΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ 
ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 


Μετάφραση Γ. Βολουδάκης
Οι Τούρκοι στη Μικρά Ασία, στην κατεχόμενη βυζαντινή Πατρίδα των Ελλήνων (προσωρινά γνωστή ως Τουρκία), σε σχέση με την παράνομη τουρκική κατοχή τμήματος της Κύπρου, μου θυμίζουν τη βιβλική παραβολή των κακών γεωργών, στην οποία ένας ιδιοκτήτης γης έφυγε μακριά και άφησε τον αμπελώνα του στους εργαζομένους του (στους κακούς γεωργούς).
Θέλοντας να κρατήσουν την περιουσία μόνο για τον εαυτό τους, οι κακοί γεωργοί σκότωσαν όλους τους απεσταλμένους (προφήτες) που έστειλε ο ιδιοκτήτης τους, προκειμένου να του φέρουν κάποιους από τους καρπούς του κτήματος. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης έστειλε το γιο του και νόμιμο κληρονόμο της περιουσίας. Όμως, οι κακοί γεωργοί όταν συνειδητοποίησαν ότι ήταν ο νόμιμος ιδιοκτήτης της περιουσίας τον σκότωσαν. Φυσικά, στο τέλος οι κακοί γεωργοί πήραν αυτό που τους άξιζε ....

Σε ένα πρόσφατο άρθρο στην Ελληνο-κυπριακή καθημερινή εφημερίδα «Πολίτης», ο τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, λέει ότι οι συμπολίτες του (οι Τούρκοι της Κύπρου) θέλουν εγγυήσεις από την Τουρκία, καθώς και την συνεχή παρουσία του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, απλά επειδή γνωρίζουν, όπως ο ίδιος λέει, ότι αυτά που κρατούν προσωρινά με τη βία, δεν είναι πραγματικά δικά τους. 

Ο κ Levent συνεχίζει λέγοντας ότι οι Τουρκοκύπριοι ζητούν εγγυήσεις, ώστε να βεβαιωθούν ότι η δικαιοσύνη δεν θα επικρατήσει! Ότι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες δεν θα επιστρέψουν για να διεκδικήσουν ό, τι είναι στην πραγματικότητα δικό τους. 

Και το ζητούν αυτό επιμένοντας σε μια διεστραμμένη μορφή πολιτικής «λύσης» όπου συνήθως αναφέρεται ως "BBF (Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία)", η οποία στην  πραγματικότητα είναι μια παρωδία , που βασίζεται στο γεγονός ότι παραβιάζει βάναυσα τον υπάρχοντα νόμο που επιτρέπει την Ένωση (Γάμο) μόνο μεταξύ αντίθετων κοινοτήτων του ιδίου (νησιού), πράγμα που σημαίνει ότι η κάθε μια πλευρά πρέπει να έχει την δική της περιουσία, προκειμένου να είναι σε θέση να την τοποθετήσει κάτω από την κοινή στέγη με την άλλη. 

Δεν υπάρχει πραγματικά καμμία ζώνη / επικράτεια που δικαίως και νομίμως να ανήκει στους Τούρκους ώστε να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να διαπραγματευτούν - είναι όλα κλεμμένα  από τους Έλληνες - και δεν μπορεί να αποδοθεί η δικαιοσύνη όταν κάποιος αναγκάζεται να διαπραγματευτεί με τον κλέφτη της ιδιοκτησίας του.

Αυτή η υπάρχουσα αποτρόπαια ισοπέδωση θα οδηγήσει σε διάλυση (διότι αυτό είναι ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος), όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και της Τουρκίας επίσης και οι λίγοι καλοί Τούρκοι οι οποίοι συνειδητοποιούν τι ζητούν αυτοί,  απεγνωσμένα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά δεν έχουν απομείνει ευήκοα ώτα για να ακούσουν....



Ο Ελληνισμός πράγματι θα περάσει μέσα από την κόλαση, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μόνο για να βγάλει "καλό" από το "πονηρό". 

Η τρέλα της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας θα σώσει την Κύπρο και τον Ελληνισμό, ενώ η Τουρκία ήδη δρέπει αυτό που έχει σπείρει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Η Τουρκία έχει ήδη χάσει το Κουρδιστάν και εσωτερικά είναι βαθιά διχασμένη. 

Δυστυχώς για τους Τούρκους, οι συμπαντικοί νόμοι είναι πάντα ενεργοποιημένοι και δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κράτος της Τουρκίας είναι ένα κράτος που έχει ήδη λήξει. Δεν είναι η Κύπρος η οποία θα παρέλθει όπως λέει ο Ερντογάν , αλλά η Τουρκία, γιατί αν η Κύπρος είναι διαιρεμένη, η Τουρκία έχει ήδη διαμελισθεί. 

Χωρίς να το καταλάβουν, οι Τούρκοι οι ίδιοι λένε ότι η Τουρκική Δημοκρατία του 1923 έχει φθάσει στο φυσικό της τέλος. Αυτό που δεν μπορούν να δουν, είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως η παραμικρή πιθανότητα να αναβιώσει την παλαιά Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτά είναι τα σαιξπηρικά «Όνειρα Θερινής   Νυχτός» και βρίσκονται εκατομμύρια έτη φωτός πέρα από το θέλημα του Θεού. 

Έτσι, αυτό που θα γίνει με τους λεγόμενους «Τούρκους», που θα επιζήσουν μετά τον  Αρμαγεδδώνα που αναμένεται στο έδαφος του Βυζαντίου (Μικρά Ασία), θα είναι ότι θα ξύπνησουν μέσα τους οι Ελληνικές Ορθόδοξες ρίζες τους. Διότι εν τέλει, μόνο μια χούφτα βαρβάρων Μογγόλων μπήκε μέσα στην Κωνσταντινούπολη και την μόλυνε το 1453, μετά την αρχική μόλυνση του 1204 από αρχαιοκάπηλους του Πάπα που έκλεψαν τους θησαυρούς και τους μετέφεραν στη Δύση.

 Η συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι το σύνολο των ανθρώπων που ζουν στη Μικρά Ασία, έπρεπε σταδιακά να προσχωρήσει  στο Ισλάμ, προκειμένου να επιβιώσει μέσα στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία που είχε κλαπεί από τους μουσουλμάνους. Το 1923, αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι ήταν «Τούρκοι» και τους δόθηκε ένα τεχνητό λατινικό αλφάβητο. 

Όμως, αυτό το προκάλυμμα δεν άλλαξε και τις καρδιές των ανθρώπων. Ήδη εκατομμύρια κεριά (των κρυπτοΧριστιανών)  ανάβουν μυστικά στην Μικρά Ασία. Σύντομα θα ανάψουν και στον ελεύθερο αέρα φέρνοντας το κράτος της Τουρκίας στο τέλος του, μαζί με το κράτος της Γραικίας, γιατί επίσης το 1821 οι Έλληνες είπαν ότι ήταν "Γραικοί". Ο Ελληνισμός ζει μέσα σε δύο ανθρώπους.



Και δεν είναι κρίμα πραγματικά να πούμε ότι η Τουρκία δεν θα υπάρχει πια. Ακόμα και επιφανείς Τούρκοι ακαδημαϊκοί λένε ότι ο όρος «Τούρκος» χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει ένα πλάσμα με ζωή χαμηλού επιπέδου, αποξενωμένο από την ανθρώπινη φύση του, για να αναφέρουμε τα λιγότερα... 

Το γεγονός ότι γεμίζουν με μια τεράστια τουρκική σημαία και με επιγραφές όπως «τι χαρά να είσαι Τούρκος» τις πλαγιές του βουνού στα κλεμμένα εδάφη της Κύπρου, δείχνει  ακριβώς ότι κατά βάθος οι Τούρκοι γνωρίζουν πως δεν είναι οι νόμιμοι ιδιοκτήτες της γης που καταλαμβάνουν τόσο στην Κύπρο όσο και στη Μικρά Ασία. 




Και είναι φοβισμένοι και δυστυχισμένοι, ακριβώς όπως και οι ασεβείς γεωργοί της παραβολής. Ζουν σε κλεμμένη γη και κατά παράβαση κάθε ηθικής και δίκαιου της ύπαρξης. Ο μόνος ανθρωπιστικός δρόμος για λύτρωση, είναι για αυτούς να επιστρέψουν στις πατρογονικές Ελληνική Ορθόδοξες ρίζες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Έλληνες. Και αυτοί θα πρέπει να έρθουν πίσω στις Ορθόδοξες Ελληνικές τους ρίζες .

Η διαίρεση μεταξύ κοσμικών και ισλαμιστών στην Τουρκία είναι τόσο σοβαρή ώστε ήδη τα πρόβατα (οι ελληνικές καρδιές) έχουν αποχωριστεί από τα ερίφια (τους βρωμερούς ισλαμοφασίστες). 
Το θέμα της Κύπρου δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την πραγματική αιτία, η οποία είναι η κοινή Ελληνική Πατρίδα (Μικρά Ασία) των Ελλήνων είτε μιλάνε ελληνικά είτε μιλάνε τουρκικά. 

Ακόμη και το έμβλημα της τουρκικής σημαίας είναι παρμένο από ένα παλιό Ελληνικό-βυζαντινό νόμισμα. Ακόμη και το «Ισταμπούλ» προέρχεται από την Ελληνική φράση « Εις την  Πόλιν», δηλαδή, εις την Κωνσταντινούπολη. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πόλη (η καθολική Ελληνική Πόλη). Τίποτα δεν είναι πραγματικά τουρκικό στην Μικρά Ασία. 

Ο Μουσταφά Κεμάλ (γνωστό ως Ατατούρκ - ο πατέρας των Τούρκων), ο βρωμερός, άθλιος και μίζερος αλκοολικός πράκτορας συντάχθηκε με τη Δύση και εκπαιδεύτηκε από αυτούς γιατί ήθελαν να επωφεληθούν από την ηλιθιότητα των σύγχρονων  Ελλήνων πολιτικών, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με τις επιτυχίες του Ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία το 1922, έναντι της αναποτελεσματικότητας και της δειλής στάσης του τουρκικού στρατού. Συνήθιζαν (οι Τούρκοι) να ονομάζουν τον πάντα θριαμβευτή Ελληνικό Στρατό, "Σεϊτάν Ασκέρ», που σημαίνει «Στρατός του διαβόλου». 

Αλλά, επίσης, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974 (η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήταν πόλεμος, αλλά ένα προσχεδιασμένο βήμα), Καναδός στρατηγός των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, περιγράφει σε ένα μεγάλο ξεχασμένο βιβλίο την ανικανότητα και ηλιθιότητα του τουρκικού στρατού σε αντίθεση με την ανδρεία και εξυπνάδα του νόμιμα σταθμευμένου  στην Κύπρο Ελληνικού στρατιωτικού αποσπάσματος της ΕΛΔΥΚ, που αριθμούσε μόλις 950 άνδρες, 300 από τους οποίους κράτησαν χιλιάδες ανίκανους Τούρκους Ανατολίτες στρατιώτες,    οι οποίοι δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας. 

Ακόμα και σήμερα, ο Ερντογάν είναι στοιχειωμένος από το φόβο του Ελληνικού Στρατού, βλέποντας ότι κρύβεται σε όλη την Κύπρο... Και εν τέλει, ο ίδιος ο Ερντογάν είναι κι αυτός Ελληνικής καταγωγής. Κατάγεται από την Ελληνική Ριζούντα του Πόντου! Γι 'αυτό είναι τόσο πολύ φοβισμένος. Γιατί, ξέρει το είδος του, κι ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ αυτό.

Προφανώς η μακροχρόνια κατοχή στην Κύπρο δημιουργεί την εντύπωση της ιδιοκτησίας στους Τούρκους, αλλά το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα (για το αντίθετο) είναι η περίπτωση του κράτους του Ισραήλ, όπου η γη διεκδικείται μετά από 2000 περίπου χρόνια. Σίγουρα, υπάρχει μια ανθρωπιστική πτυχή του θέματος, η οποία δεν αφορά μόνο την κατεχόμενη Κύπρο, αλλά επίσης, και κυρίως τα κατεχόμενα της Μικράς Ασίας (την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Έφεσο, κλπ )... Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους Έλληνες και όντως θα εξετασθεί σε εύθετο χρόνο, αρχής γενομένης από την Κύπρο. 

Δόξα τω Θεώ, υπάρχει αφθονία πολιτικών ηλιθίων σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία. Είναι Πρόνοια του Θεού που τους κρατά γύρω, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίζουν να λένε και να κάνουν τις ανοησίες τους, σε σύγχυση, ούτως ώστε το θέλημα του Θεού να μπορεί να γίνει και η Δικαιοσύνη να αποκατασταθεί χωρίς εμπόδια. 

Ο ρόλος των ηλίθιων στη σύγχρονη ζωή έχει τεράστια σημασία. Χωρίς αυτούς, δεν υπάρχει καμία κίνηση, καμία πρόοδος. Ναι, αυτό είναι η αλήθεια αδέρφια μου. Πάντα μέσα από βεβαιωμένους ηλιθίους τα πράγματα οδηγούνται και  προχωρούν προς την κατεύθυνση της θέλησης του Θεού. 

Και η Πρόνοια του Θεού έχει ευλογήσει τους Έλληνες και τους Τούρκους (τους μη Έλληνες Τούρκους) με ηλιθίους κορυφαίας κατηγορίας ως επικεφαλής της Ελληνικής, της Κύπριακής και της Τουρκικής κυβέρνησης, καθώς και τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης σε κάθε χώρα.

Η Κύπρος είναι ένα πρόβλημα  σαν τον «γόρδιο δεσμό», που δεν μπορεί να λυθεί ποτέ. Είναι ένα «έτσι ή αλλιώς» πρόβλημα και όπως ο Μέγας Αλέξανδρος είχε πει κάποτε: «ό,τι δεν λύνεται κόβεται», που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα λυθεί από τον πόλεμο, τον οποίος θα κερδίσουν οι Έλληνες και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Η Κύπρος είναι το μικρό βότσαλο στη σφεντόνα του Δαβίδ, αυτό που θα ρίξει την Τουρκία κάτω. 

Χάρη στον Ερντογάν , το Ελληνικό Έπος του 1920 στη Μικρά Ασία δεν έχει ακόμη φτάσει στο τέλος του. Ούτε ο αγώνας της ΕΟΚΑ (ο απελευθερωτικός αγώνας των Κυπρίων εναντίον της βρετανικής κατοχής) έχει φτάσει στο τέλος του, προς μεγάλη έκπληξη πολλών. Οι Βρετανοί θα θερίσουν στη δική τους γη ό,τι έχουν σπείρει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου διότι το πεπρωμένο της Βρετανίας είναι παρόμοιο με εκείνο της Τουρκίας. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συμφέροντα των δύο αυτών χωρών συμπίπτουν πάντα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν θα υπάρχει πλέον  Τουρκία, και ότι η Βρετανία θα καταστραφεί μαζί με την Ελλάδα, αλλά και πάλι, εδώ έχει καταρρεύσει το σύνολο της Σοβιετικής Ένωσης, όχι η Τουρκία, η Βρετανία και η Ελλάδα! 

Είναι ζήτημα πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος. Οι Τούρκοι είναι καταδικασμένοι και μόνο η Ορθόδοξη Ελλάδα  μπορεί να τους σώσει. Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς θα σωθούν και θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη νέα Χριστιανική Αυτοκρατορία, μαζί με τις λίγους καλούς Έλληνες, από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. 

Γραικοί και Τούρκοι θα ξεχαστούν. 

Μόνο Έλληνες θα υπάρχουν. 

Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες θα επιστρέψουν σύντομα στα εδάφη τους τόσο στην Μικρά Ασία όσο και στην Κύπρο και οι ισλαμοφασίστες  Τούρκοι του Ερντογάν θα εξαφανιστούν στα βάθη της Ανατολίας και δεν πρόκειται ποτέ να ακουστούν ξανά. Αδελφοί μου, δεν έχω καμία αμφιβολία για την Θεία Δικαιοσύνη. Αυτή είναι η στιγμή, σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες της Ορθοδοξίας, όλοι αυτοί οι Δυτικοί πλιατσικολόγοι θα πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Και θα πληρώσουν, στο έδαφος της Μικράς Ασίας (προσωρινά γνωστή ως Τουρκία).




Πολλοί πιστεύουν ότι οι Έλληνες της Κύπρου έχασαν την ευκαιρία με την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν το 2004. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο μεγάλος χαμένος είναι ο Erdoğan. Θα έπρεπε να είναι ταπεινός και «γενναιόδωρος» με τα δικαιώματα και τις ιδιοκτησίες των άλλων λαών και να έκανε τις απαραίτητες  «ανέξοδες παραχωρήσεις» για να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα και να σώσει τον εαυτό του και τη χώρα του. 

Τώρα, είναι και ο ίδιος σε αδιέξοδο και επίσης η ζωή του είναι σε κίνδυνο. Η Κύπρος θα είναι η ταφόπλακα του όπως και η Τουρκία και η Ελλάδα. Όποιος έχει την πίστη για να δει το θέλημα του Θεού και τη δικαιοσύνη Του, μπορεί επίσης να δει την προφανή πορεία των γεγονότων.

 Οποιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο δεν μπορεί παρά να παραμείνει ήρεμο και ήσυχο μπροστά στις βλακώδεις παραχωρήσεις που γίνονται από την ελληνική και κυπριακή κυβέρνηση (σίγουρα δεν είναι Έλληνες) υπέρ ενός προσώπου, όπως ο Ερντογάν, καθώς και μπροστά στην καθαρή και απόλυτη υπαρξιακή άγνοια και  ανικανότητα των υπόλοιπων ελληνικών και κυπριακών πολιτικών ηγεσιών, οι οποίες έφεραν τα αρπακτικά ταμεία στο νησί το 2013, (σ.τ.μ. εννοεί το ΔΝΤ και τους δανειστές της Ε.Ε.) έτσι κυριολεκτικά παγίδευσαν  την Κύπρο σε μία λύση BBF (Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία), εναντίον της οποίας τώρα φωνάζουν. 

Για να παραμείνει κάποιος σιωπηλός και να ακολουθήσει αυτή την πορεία της πίστης πρέπει να είναι ή εντελώς ανόητος ή ένα πολύ διορατικό και πιστό πρόσωπο που ζει μέσα του τη Γνώση του Λόγου του Θεού. Και πιστέψτε με, αδελφοί μου οι Έλληνες Ορθόδοξοι Άγιοι Πατέρες ξέρουν τι λένε. 

Η συλλογική τουρκική ψυχή είναι τόσο βρώμικη από αδικίες που  ήδη τρώει το πιάτο με το βρασμένο σιτάρι, το ρόδι και το σουσάμι, αυτό που προσφέρεται στις κηδείες (κόλλυβα), ακριβώς όπως και ο Άγιος Γέρων Παΐσιος λέει. Και θα πάρει επίσης μαζί της κάτω στον τάφο, όλους τους δυτικούς συμμάχους της, στον Μεγάλο (Παγκόσμιο) Πόλεμο που πρόκειται να κηρυχθεί. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Ελληνισμός (σημαίνει φως) και θα επικρατήσει πολύ σύντομα.




Αλλά πραγματικά, ποια άλλη εναλλακτική λύση έχουν οι Κύπριοι και οι Ελλαδίτες Έλληνες, εκτός από το να παρακολουθούν τις ελληνόφωνες  πολιτικές τους ηγεσίες (δεν μπορούν να λέγονται ελληνικές γιατί δεν είναι φωτισμένες) να κατηφορίζουν στο μονοπάτι της παράνοιας, παράλληλα με όλους αυτούς τους διεθνείς διεστραμμένους που ενεργούν υπόγεια και που ονομάζονται Ηνωμένα Έθνη, EE, κτλ...; Να κηρύξουν στρατιωτικό πόλεμο ενάντια στο θηρίο; 

Θα ήταν ένα αστείο (και μάλιστα πολύ κακόγουστο), ακόμη και να σκεφτεί κανείς ότι το αίτημα για την απόσυρση του τουρκικού στρατού και την εγκατάλειψη των τουρκικών εγγυήσεων βγαίνει από την ελεύθερη βούληση και την πολιτική πρωτοβουλία του Προέδρου της Κύπρου. Υπάρχει κάποιος σοβαρός παρατηρητής που περιμένει να πιστέψουμε ότι η μικροσκοπική Κύπρος έχει τη δύναμη να υπαγορεύει την απόσυρση του τουρκικού στρατού και την παραίτηση των τουρκικών εγγυήσεων, όταν την ίδια στιγμή ο  Κύπριος υπουργός Οικονομικών  δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να αγοράσει ακόμη και μια καραμέλα χωρίς άδεια από τα «Ταμεία» που κατέχουν την Κύπρο; 

Στην πραγματικότητα, είναι τα «Ταμεία» που διεξάγουν τις διαπραγματεύσεις με τον Erdoğan μέσω του προέδρου της Κύπρου και αυτό που θέλουν τα «Ταμεία» είναι ολόκληρη η Κύπρος υπό τον έλεγχό τους, να μην το αφήσουν να την ελέγχει ο Erdoğan. Αυτός είναι ο λόγος που ο απεσταλμένος του Ερντογάν  εγκατέλειψε την 1η Διάσκεψη της Γενεύης με μανία. Ο Ερντογάν είναι, ας το πούμε έτσι, σωτήρας της Κύπρου διότι "ευτυχώς" δεν θα δεχτεί ποτέ να αφήσει την Κύπρο χωρίς παρουσία του στρατού και των εγγυήσεων.

Από την άλλη πλευρά, εάν οι δυτικές δυνάμεις και το ΝΑΤΟ καταφέρουν να σκοτώσουν τον Erdoğan στο τέλος και να τον αντικαταστήσουν με μια μαριονέτα υπό την άμεση διοίκηση τους, ή αν η Βρετανία καταφέρει τελικά να γίνει μια μαριονέτα ο ίδιος ο Erdoğan (εναντίον του λαού του), τότε ΝΑΙ, αμέσως τα  φιλοπόλεμα «Ταμεία» θα δεχθούν μέσω του Προέδρου της Κύπρου (που είναι μαριονέτα τους) τη συνεχιζόμενη παρουσία του τουρκικού στρατού στην Κύπρο και την συνέχεια των τουρκικών εγγυήσεων.

 Αν αυτό είναι το θέλημα του Θεού, τότε η Κύπρος θα πρέπει να πληρώσει ταπεινά την τιμή της δικής της βλακώδους συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια των δεκαετιών και να περάσει από τη δοκιμασία μιας BBF πολιτικής λύσης  (Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας). Δίκαιη τιμωρία θα έλεγε κανείς ... 

Αλλά, ακόμα κι έτσι δεν θα είναι για πολύ. Επειδή ο λόγος για τον οποίο θα ήθελαν μια μαριονέτα στη θέση του Ερντογάν είναι να ρίξει κυριολεκτικά την Τουρκία κατά της Ρωσίας, στην οποία περίπτωση δεν θα απομείνει τίποτα από την  Τουρκία, ώστε οι Κύπριοι να ανησυχούν για μια λύση τύπου BBF

Δεν θα απομείνουν πολλά, ούτε από εκείνους που ρίχνουν την Τουρκία κατά της Ρωσίας και για τον ίδιο λόγο κυρίως δεν θα απομείνουν πολλά από την Βρετανία. Ο πόλεμος εναντίον της Ρωσίας είναι ένα "απαιτούμενο" για όλα αυτά τα Εωσφορικά κράτη που είναι η «βιτρίνα» των «Ταμείων», γιατί πρέπει να σώσουν από την κατάρρευση το οικονομικό τους μοντέλο, το οποίο απλά δεν λειτουργεί.



Απλά προετοιμαστείτε πνευματικά με την προσευχή σας αδελφοί μου και όλα έχουν ήδη προβλεφθεί. Το σκοτάδι δεν μπορεί και δεν θα επικρατήσει. Οι Τούρκοι είναι  εκεί μόνο για να βοηθήσουν τους Έλληνες (Έλληνόφωνους και τουρκόφωνους) να έρθουν πίσω στις πατρογονικές πνευματικές ρίζες και στα σπίτια τους. Τους Τούρκους πρέπει να τους φοβάστε μόνο εφ΄όσον έχουν προκαθορίσει με τους προστάτες τους, την έκβαση ενός πολέμου. Αλλιώς , χωρίς προστάτες μην τους φοβάστε.

 Και τώρα, δεν έχουν κανένα πραγματικό προστάτη. Είναι από μόνοι τους, διαιρεμένοι όπως στην κόλαση και θα διαλυθούν σαν ένα κοπάδι πρόβατα όταν ο Ερντογάν κάνει την τελική του απελπισμένη στρατιωτική κίνηση εναντίον του Ελληνισμού, κατά της δικής του ρίζας και ενάντια στις ρίζες του μισού και πλέον  λαού του. Έλληνες, μην φοβάστε τους Τούρκους,  ή τους Βρετανούς, δεν αξίζει τον κόπο. 

Απλά αφήστε μόνο τους πολιτικά ηλιθίους και στις δύο πλευρές του Αιγαίου και στη Βρετανία να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους, έχετε πίστη και αγάπη γενναίοι αδελφοί Έλληνες στην Ελλάδα, η Τουρκία και η Βρετανία βρίσκονται στην κοινή μας επιδίωξη του Φωτός. 


Γέροντας Hσύχιος

(Την ημέρα που εσάλπισε η 4η Σάλπιγγα της Αποκάλυψης - 20 Ιανουαρίου 2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου