Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Κρίσιμα επίτροπος εκκλησίας στη Λευκωσία… Κινδύνεψε από φωτιά.

Κρίσιμα επίτροπος εκκλησίας στη Λευκωσία… Κινδύνεψε από φωτιά
Μάχη για τη ζωή του δίνει 57χρονος-Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκωσίας με αναπνευστικά προβλήματα-Επιχειρούσε να κατάσβεση φωτιά εντός εκκλησίας που ξέσπασε από τα κεριά.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 57χρονος επίτροπος στην εκκλησία της Αναστάσεως στην Αγία Βαρβάρα στη Λευκωσία. Αντιμετώπισει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, στην προσπάθεια του να κατασβήσει φωτιά που ξέσπασε στην εκκλησία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία  η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 4 χθες το απόγευμα, στο εσωτερικό της εκκλησίας και έγινε αντιληπτή από τον 57χρονο. Προσπάθησε να κατασβέσει μόνος του τη φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί αναπνευστικά προβλήματα και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, διασωληνωμένος, στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.
Στη σκηνή της φωτιάς μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από αναμμένα κεριά εντός της εκκλησίας.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στους τοίχους και τον εξοπλισμό της εκκλησίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά τα αίτια της φωτιάς.
http://cyprustimes.com/2017/02/17/krisima-epitropos-ekklisias-sti-lefkosia-kindynepse-apo-fotia/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου