Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Το συλλαλητήριο, η Νοvartis και το «παιδί».


Κυριακή του Ασώτου υιού, ο κυρίαρχος Λαός αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί έξω από τη Βουλή για τον «άθεο, άσωτο, Έλληνα» πρωθυπουργό. Για το συλλαλητήριο της Θεσ/νικης, το «παιδί των Εξαρχείων» είχε κατασκευάσει αντίδοτο, είχε μαζί του τον Αρχιεπίσκοπο, τον δήμαρχο Θεσ/νικης και είχε έτοιμη την συκοφαντία ότι όλοι οι συμμετέχοντες δήθεν είμαστε μαζί με τους φασίστες και τους εθνικιστές. Με τα αριστερά φερέφωνά του προσπάθησε με αυτή τη συκοφαντία να διαβάλει τον Κυρίαρχο Λαό· όμως δεν του βγήκε.

Αντιθέτως, στις 4-2-2018 το «παιδί» είχε άλλα πλέον δεδομένα: α) Θα βούλιαζε η Αθήνα, β) Η εκκλησία όχι μόνο θα συμμετείχε, αλλά μέχρι και ο εκπρόσωπος της Ι. Συνόδου θα ήταν ομιλητής, ενώ και ο ΙΣΚΕ σύσσωμος προέτρεψε όλους τους κληρικούς να συμμετάσχουν. γ) Κεντρικοί ομιλητές επελέγησαν “εμβλήματα” της αριστεράς. Πρώτον ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, ένας αριστερός υπερπατριώτης, που από το 1943 μέχρι σήμερα έχει υποστεί θυσίες για την πατρίδα και τη Μακεδονία, και χαίρει παγκοσμίου εκτιμήσεως. Δεύτερος ομιλητής θα ήταν ο καταξιωμένος αριστερός Συνταγματολόγος, κ. Κασιμάτης· και αυτός γνωστός αριστερός υπερπατριώτης.
Υπήρχε λοιπόν πρόβλημα για το τι θα αντέτεινε το «παιδί» μετά το πέρας του συλλαλητηρίου, αφού το: «είσθε φασίστες», ήδη για τη Θεσ/νικη είχε αποτύχει.
Κάποιοι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο, πίστευαν ότι η μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο θα έκανε «το παιδί των Εξαρχείων» να ομολογήσει μετανοημένος: «ως ο Άσωτος υιός ήλθον καγώ οικτίρμoν», και αυτό δείχνει το πόσο υποτιμάμε το «παιδί».
Την ώρα του συλλαλητηρίου, το «παιδί» πυρετωδώς εργαζόταν σε δύο επίπεδα, είχε βάλει ελικόπτερο να βιντεοσκοπεί από αέρος το συλλαλητήριο, (που φυσικά η ώρα του βίντεο είχε σβηστεί και έτσι θα παρουσίαζαν ότι το συλλαλητήριο ήταν 135.000!!! ).
Επειδή η εικόνα που μετέδιδαν τα ΜΜΕ θα διέψευδε τον κ. Τόσκα για τον αριθμό των συμμετεχόντων, την ώρα που εμείς διαδηλώναμε, το «παιδί» με γνωστή Εισαγγελέα που είχε αντικαταστήσει την κα Ράϊκου, συνεννοούντο Κυριακή ώστε να κλείσει η δικογραφία με την “Νovartis”, και από την επομένη το πρωί να εξαφανισθεί από τις οθόνες των τηλεοράσεων η μεγαλειώδης εικόνα του συλλαλητηρίου, και ο διάλογος για το Μακεδονικό. Έτσι το «παιδί» αυτή τη φορά πέτυχε προσωρινά τον σκοπό του.
Υπομνήουμε ότι για τα πολιτικά πρόσωπα έχουν φροντίσει να εξαλειφθεί και να παραγραφεί το αξιόποινο όλων των ουσιαστικών αδικημάτων δωροδοκίας, υπερτιμολόγησης, ευνοϊκής μεταχείρισης της “Νovartis”, που έχουν δημιουργήσει τεράστιο αδιέξοδο με έλλειψη φαρμάκων, που υπερχρέωσαν τα νοσοκομεία μας…, βούλιαξαν το δημόσιο ταμείο κ.λ.π. Οι κατηγορίες στήθηκαν από τρεις “κουκουλοφόρους” που κατέθεσαν με εικασίες και βάσει πιθανοτήτων, προκειμένου να υπάρξουν ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα που δεν παραγράφεται. Η δικογραφία έκλεισε το βράδυ της 4-2-2018, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα διαδρομής του μαύρου χρήματος, χωρίς να έχει γίνει έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκομένων μερών. Ο σκοπός πάντως επετεύχθη, αφού παραμερίσθηκε την Δευτέρα το πρωί το εθνικό μας θέμα. Ο τρόπος όμως, είναι παρόμοιος με της στρουθοκαμήλου.
Ο Κυρίαρχος Λαός σ’αυτή τη φάση, έπραξε το καθήκον του και είπε ότι δεν συναινεί στο ψεύδος, στην απάτη και την αδικία, και ο Θεός έλαβε το μήνυμά του. Έλα όμως, που η Θεία Δικαιοσύνη δεν αφήνει εκκρεμότητες. Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, την δωρεάν μεταβίβαση του ορυκτού πλούτου της Χαλκιδικής (αξίας όχι 40 ή 50 εκατομμυρίων όπως ακούγεται για την “Νovartis”, αλλά πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων), όταν εμείς κάναμε διαδηλώσεις και τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά συλλαλητήρια στην Ελλάδα όλων των εποχών (βλ. κάτωθι ΦΩΤΟ),

ο κ. Σαμαράς έδινε διά του Δένδια, δημόσια εντολή να γίνει «με κάθε κόστος» η καταστροφή της Χαλκιδικής και η εκποίηση του ελληνικού ορυκτού πλούτου. Έτσι άρχισε η άγρια καταστολή των τίμιων κατοίκων της περιοχής, άρχισε η ποινική δίωξη εκατοντάδων κατοίκων σε βαθμό κακουργήματος, χαρακτηρίσθηκε η τοπική μας κοινωνία ως «εγκληματική οργάνωση». Η κοινωνία μας διχάσθηκε σε μη αναστρέψιμο βαθμό, και όλα αυτά ήταν με  εντολή του κ. Σαμαρά «με κάθε κόστος».  Ο δε κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν το «δεξί χέρι» του κ. Σαμαρά και ο κύριος υπερασπιστής της καταστροφικής επένδυσης των μεταλλείων Κασσάνδρας, και αυτός είχε αναλάβει να εμφανίζεται στα κανάλια και να υπερασπίζεται την εταιρεία, και από την περιοχή της εταιρείας άρχιζε τον προεκλογικό του αγώνα. Όλη αυτή η αδικία που προώθησαν στην περιοχή μας, η Θεία Δικαιοσύνη απαιτεί να πληρωθεί «με κάθε κόστος», και μάλιστα σήμερα που οι δικογραφίες για τους τίμιους κατοίκους της Χαλκιδικής τίθενται κατά δεκάδες στο αρχείο, ως αβάσιμες στην ουσία τους.
Μπορεί, λοιπόν, να ήταν και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Γεωργιάδης την Κυριακή στο Σύνταγμα με τον αγνό Λαό και μαζί με πλήθος κατοίκων της αγωνιζόμενης Χαλκιδικής, όμως ο Θεός μπορεί να αργεί λίγο, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν ξεχνά και η Θεία Δικαιοσύνη Του αποδίδεται. Μερικές δε φορές στην απόδοση της Θείας Δικαιοσύνης Του, χρησιμοποιεί ακόμα και το «παιδί των Εξαρχείων», πριν αναλάβει το κολεγιόπαιδο και σκεπάσει τα «άπλυτα» της παράταξής του και του αντιπροέδρου του.
Στον αγώνα κατά των κατοίκων της Χαλκιδικής, το κανάλι που πρωτοστάτησε είναι αυτό του επενδυτή (το “MEGA”). Όπως γνωρίζετε, ήρθε η στιγμή που έκλεισε, οι δημοσιογράφοι ζητούσαν δημοσίως συγγνώμη για τα κατασκευασμένα ρεπορτάζ και εκλιπαρούσαν να συμπαρασταθούμε για να μη χάσουν τη δουλειά τους. Υπάρχει Θεία Δικαιοσύνη, η οποία αποφαίνεται πάντα δικαίως. Δεν στενοχωριόμαστε, λοιπόν, όταν αυτή αποδίδεται αποφαινόμενη για «προηγηθείσες δικογραφίες».
Τώρα όσον αφορά την προδοσία που επιχειρεί το «παιδί» για το θέμα της Μακεδονίας, και που o Κυρίαρχος Λαός του κατέστησε γνωστό με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν τον εξουσιοδότησε να εκχωρήσει το όνομα της Μακεδονίας και δι’αυτού την ιστορία, τον πολιτισμό, τον γεωγραφικό χώρο (ως προσδιορισμό αρχικό).
Εφόσον, λοιπόν, εμείς φερθήκαμε τίμια, να είσθε σίγουροι ότι ο Θεός θα αποδώσει Θεία Δικαιοσύνη. Επειδή έχω πολυχρόνια εμπειρία των ενεργειών του Θεού, θεωρώ ότι το να φωτίσει η Χάρις του Αγίου Πνεύματος το «παιδί» και το «σινάφι» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δυστυχώς «αδύνατον». Έτσι μην περιμένετε το «παιδί», εθνομηδενιστής ων, να πει ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Επειδή ο Θεός δεν θέλει να εμπιστευόμεθα και να ελπίζουμε στο πλήθος μας και στην αριθμητική υπεροχή, εκείνο που θα επιτρέψει να γίνει, είναι να σκληρύνει το πνεύμα των Σκοπιανών, οι οποίοι δεν θα δεχθούν να αλλάξουν το Σύνταγμά τους με τις επεκτατικές διαθέσεις τους, θα αλλάξουν δυο-τρεις πινακίδες έργων δρόμων (που θα τις επαναφέρουν αργότερα). Έτσι το «παιδί» θα έρθει στο αδιέξοδο ή να γίνει ξεκάθαρα προδότης και ξεπουλητής της πατρίδος (διότι δίκαιο είναι και αυτό να καταγραφεί στο βιογραφικό του, και φυσικά τότε ο Κυρίαρχος Λαός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει), ή το παιδί από την πίεση του Λαού και την ανυποχώρητη στάση των Σκοπίων, θα αναγκασθεί να φανεί «πατριώτης» και να ποιήσει πλέον «την ανάγκη φιλοτιμία». Υπάρχουν και τόσα άλλα δεδομένα που τα έχει υπόψη της η Θεία Δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται να τα έχουμε εμείς. Εμείς με τη δημόσια κραυγή και προσευχή μας, εκφράσαμε τη δίκαιη επιθυμία μας στον Θεό. Τώρα με την πίστη μας στην ενέργειά Του, αναθέτουμε το πρόβλημά μας σ’ Αυτόν.
Υ.Γ.: Πάντως ευχαριστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά που δεν μας κατηγόρησαν ότι είμαστε κακούργοι της “Νοvartis”, αφού στο συλλαλητήριο ήταν και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Γεωργιάδης. Θα επανέλθουμε με άρθρο μας και φωτογραφικό υλικό για τον απόηχο του συλλαλητηρίου στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου