Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ»!!! ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΟΝΑΧΟ»...ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΑ!


Συνεχίζεται ο σκανδαλισμός του λαού, πιστών και απίστων, με τον εικονιζόμενο «μοναχό» Ποιμένα να εμφανίζεται καθημερινά (!!!) στον Άλφα, έχοντας γίνει...τηλεστάρ!!! Το ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ανέδειξε το θέμα και τονίζει ξανά πως θα πρέπει να εκδοθεί τουλάχιστον σχετική ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, διότι δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία όσων παρακολουθούν την εν λόγω εκπομπή, θεωρεί πως είναι κάτι το...φυσιολογικό να υπάρχουν «μοναχοί» (έστω και εντός εισαγωγικών) τέτοιας εκκοσμίκευσης, που βέβαια δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την Ορθοδοξία!

Και φυσικά, οι αντίχριστοι των ΜΜΕ εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση, παρουσιάζοντας τον Μοναχισμό όπως εκείνοι θέλουν, δηλαδή ως επάγγελμα (!!!), όπως προκλητικά γράφουν στο «βιογραφικό» του διαγωνιζόμενου, που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους!
Έρχονται όμως συνεχώς νέα στοιχεία για τον συγκεκριμένο «πατέρα» Ποιμένα! Γράφει αναγνώστης στο «Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον»:
Ο εν λόγω αναφερόμενος Ποιμένας είναι πρώην αγιορείτης χειροτονηθείς, καίτοι μη αρτιμελής (κομμένο χέρι), ο οποίος εκδιώχθηκε από το Άγιον Όρος, για εξαπάτηση των πιστών (έβαζε μπαμπάκια με αρωματικά έλαια στους θάμνους, στον δρόμο προς την καλύβα του).

Για ένα διάστημα ενεγράφη στην Μονή Αγίου Κυπριανού Φυλής, αλλά απεπέμφθη και εγκατεστάθη σε δικό του Μοναστήρι στην άνω Βάθεια (Μονή Μυρελαίου). Εκεί, εκτός των άλλων ασκεί και την τεχνική της μαντείας, προλέγοντας το μέλλον με την επίδειξη μιας φωτογραφίας. Κυκλοφορεί με BMW μεγάλου κυβισμού με φυμέ τζάμια και πινακίδα Ιερά Μονή Μυρελαίου. Μεταφέρει την ευωδιάζουσα εικόνα της Παναγίας Μυρελαίου σε σπίτια κ.λπ. προς πορισμό χρημάτων. Προσπάθησε να υπαχθεί στην Αρχιεπισκοπή επί Χριστόδουλου, τον οποίον κάποτε μνημόνευε, αλλά εις μάτην.

Η φωτογραφία είναι εύγλωτη. Η Θώδη με εναγκαλισμούς στον Ποιμένα, με κοπελίδια καθήμενα σε χρυσοποίκιλτα καθίσματα και πίσω η Παναγία προστάτις.


Ι.Κ.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1381.html                         poimenas

Πρόκειται για τον Γέροντα Ποιμένα, τον «γνωστό» για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις παπά, που το παίζει ψευτοδεσπότης και παλαιοημερολογίτης… Το makeleio.gr όμως τον γνωρίζει καλά από το παρελθόν…Ο αυταποκαλούμενος Γέροντας, που διατηρεί περί των δέκα περίπου μοναστηριών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είναι γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις κυρίως για το θέμα της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, για την οποία αναφέρει ότι είναι ο πνευματικός της. Επίσης όπως φάνηκε και από τα «κολλητιλίκια»  με την τραγουδίστρια Έφη Θώδη, ο Γέροντας μάλλον βρήκε το επόμενο εύπορο θύμα του…
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο εικονιζόμενος «μοναχός» το 2001-2002 είχε τοποθετήσει σε προθήκη δίπλα από το ιερό, ένα οστό ζώου (πιθανότατα γαιδάρου – αυτοψία δεν κάναμε) και καλούσε τους πιστούς στην μονή Μυρελαίου Ευβοίας για να το προσκυνήσουν λέγοντας ότι πρόκειται για το οστό του Αγίου Νεκταρίου! Μάλιστα δίπλα υπήρχε και παγκάρι και πήγαιναν εκεί οι αφελείς πιστοί με λεωφορεία για να προσκυνήσουν το κόκκαλο του…Αγίου.
Το θέμα είχε αποκαλύψει ο ρεπόρτερ Στέφανος Χίος με την τηλεοπτική κάμερα του Alter σε μια επίσκεψή του στο μοναστήρι. Στην τηλεοπτική εκπομπή όπου και προβλήθηκε το θέμα, οι μοναχές από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, είχαν ζητήσει να παρέμβουν έξαλλες και είχαν καταγγείλει  μάλιστα ότι ο εν λόγω παπάς ψεύδεται και κοροϊδεύει τον κόσμο  με σκοπό το κέρδος! “Είναι απατεώνας, τα οστά του Αγίου υπάρχουν στην Αίγινα και δεν είναι τόσο μεγάλα”, ωρύονταν οι μοναχές.
Στην ίδια μονή του Μυρελαίου επίσης ο Γέροντας Ποιμένας κρατούσε “δέσμιες και πέντε καλόγριες από τη Βουλγαρία”, οι οποίες είχαν αποκαλύψει στον Στέφανο Χίο ότι ο παπάς τους είχε κάψει τα διαβατήρια και δεν τις άφηνε να φύγουν!
poimenas3
Οι «καλλιτεχνικές» του ανησυχίες είχαν ξεκινήσει από τότε, αφού ο ίδιος έψελνε ύμνους τους οποίους κατέγραφε σε κασέτες και τις πουλούσε στους πιστούς!
Ο Γέροντας Ποιμένας στο μοναστήρι Μυρελαίου στα Σπάτα είχε στήσει το ίδιο ακριβώς σκηνικό. Με βάση του την Μαίρη Χρονοπούλου και εκμεταλλευόμενος τις ατυχίες που κατά καιρούς έχει περάσει η ηθοποιός (ατύχημα με το αυτοκίνητο, είχε καεί με κερί κ.α) έβγαινε συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές διαφημίζοντας το μοναστήρι του!
Η δράση του δεν σταματάει εκεί! Ο «κύριος» στο παρελθόν συγκατοικούσε στο Νέο Κόσμο με πρώην αστυνομικό του οποίου την ταυτότητα την γνωρίζουμε και ο οποίος του παρείχε “προστασία”… Μεγάλα φιντανάκια και τα δύο που ευχαρίστως θα “ξεβρακώσουμε” διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο ψευτοδεσπότης είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση «ντιγκιντάγκα» που κοροιδεύει τους πιστούς και αναρωτιόμαστε πως δεν έχει συλληφθεί ακόμα, ή πως δεν έχει παρέμβει ακόμα και αυτεπάγγελτα εισαγγελέας για την περίπτωσή του!
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα ο γεροντοπαπάς, ο οποίος είναι μη αρτιμελής, καθότι το ένα του χέρι είναι κομμένο. Μάλιστα είχε καταγγελθεί ότι δεν αποκλείεται το οστό που είχε στην προθήκη να ήταν από το κομμένο χέρι του. Για τέτοιο θρίλερ μιλάμε με τον ψευτοδεσπότη ή ψευτοαρχιμανδρίτη. Πολλά στο λαμόγιο αυτό έχει σούρει και ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος.
poimenas1
Η κυρία Θώδη άμεσα να απομακρυνθεί από δίπλα του, αφού στο παρελθόν υπενθυμίζουμε ότι την έχει πατήσει από άλλον ψευτοπαπά που λιγουρεύτηκε τα έσοδά της από τις εμφανίσεις της. Το ίδιο, καλό θα ήταν να κάνει και η κυρία Μαίρη Χρονοπούλου. Όποιος έχει περισσότερες καταγγελίες για τον Γέροντα να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο καταγγελιών του makeleio.gr(6946-357733)  γιατί το θέμα δεν θα το αφήσουμε εδώ!
Ο Γέροντας Ποιμένας είχε πολλά χρόνια για να μετανοήσει επειδή κορόιδευε τον κόσμο, όχι μόνο με τα «οστά» του Αγίου Νεκταρίου, αλλά και με ξεματιάσματα και εξορκισμούς που λέει ότι κάνει! Ως εδώ όμως!
Αύριο θα έρθουν από το makeleio.gr ανατριχιαστικές αποκαλύψεις και βίντεο ντοκουμέντα που θα συζητηθούν!

poimenas5
Απολαύστε τώρα την ξεφτίλα του να τραγουδάει το «αν είναι να κολαστώ»: Οι υπεύθυνοι της εκπομπής δεν ντράπηκαν να προβάλουν αυτά τα αίσχη; Αναρωτιόμαστε…
Ο σταθμός του θρήσκου Κοντομηνά είναι έκθετος γι αυτό το χάλι. Κοντομηνά μην ξαναπροβάλλεις την εκπομπή. Σε εκθέτουν και σε ξεφτυλίζουν με τους ψευτοπαπάδες και τις ξεματιάστρες. Εκτός αν τα τραβάει και σένα η όρεξή σου.


http://www.makeleio.gr/?p=27535

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου