Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τρομακτικά γεγονότα ανακινούν τον Κόσμο, και αυτό συμβαίνει τώρα! (Συγκλονιστικό βίντεο και φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και από την Ελληνική Πάτμο!!!)ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Η Πάτμος είναι το νησί στο οποίο το μεγαλύτερο όραμα της απόλυτης θεϊκής οργής και θυμού του Θεού ,που χύνεται έξω με τρόπους που ποτέ πριν κανείς δεν είδε ή δεν βίωσε σε όλη τη γη, λαμβάνει χώρα εδώ. Η φοβερή μέρα, όταν όλη η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την ακραία τραγωδία, άνευ προηγουμένου από φυσικές καταστροφές με τις αποτρόπαιες και πράξεις δωροδοκίας που προκαλούνται από τον άνθρωπο, διάβολοι, και ο ίδιος ο Σατανάς. Είναι μια ημέρα τόσο τρομερή, που η Αγία Γραφή λέει ότι οι καρδιές των ανδρών θα απογοητευτούν από το φόβο. Ουκρανία.

Ανδρικές καρδιές ξεπερνόντας το φόβο, φροντίζουν για αυτά τα πράγματα που έρχονται στη γη: για τις δυνάμεις του ουρανού που πρέπει να ανακινηθούν. -Λουκάς 21:26 




Παρεμπιπτόντως, μετά την ανάγνωση σε όλα τα πρωτοσέλιδα μόλις τα τελευταία λίγα χρόνια μόνο, μπορεί κανείς να δει ξεκάθαρα τα αποδεικτικά στοιχεία ότι αυτή είναι η ημέρα κατά την οποία ζούμε σήμερα. Θα είμαστε η γενιά που θα δει τι είδε ο Απόστολος Ιωάννης στο νησί πριν από λίγο καιρό. CBN News Σήμερα : 7 του Μάρτη του 2014
Το παρακάτω βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα και περιέχει  τόνους με προφητικές σχετικές ειδήσεις ! 


Η Πάτμος, το μέρος όπου συνέβησαν όλα, είναι ένα μικρό, αλλά πανέμορφο νησί που συχνάζουν σήμερα πολλοί τουρίστες. Μιλώντας για το μέγεθος, η Πάτμος είναι περίπου 7,5 μίλια (12 χλμ.) από το βορρά προς το νότο, (στο ευρύτερο του είναι 6 μίλια (10 χλμ.) από τα ανατολικά προς τα δυτικά), και το βορειότερο νησί των Δωδεκανήσων. Είναι γνωστό ως ένα ηφαιστειογενές νησί ως επί το πλείστον αποτελείται από βράχια με λίγα δέντρα. 



Η σπηλιά που ο Απόστολος Ιωάννης είδε το όραμα της Αποκάλυψης.

Το βιβλίο της Αποκάλυψης  λένε ότι γράφτηκε ενώ ο Ιωάννης ήταν εξόριστος στο νησί της Πάτμου. Συμπτωματικά, αυτό είναι το μόνο βιβλίο της Καινής Διαθήκης, όπου ονομάζεται ο τόπος της γραφής. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Απόστολος Ιωάννης εξορίστηκε το 95 μ.Χ. κατά τη διάρκεια της βασιλείας του αυτοκράτορα Δομιτιανού, και την εξορία του, κατέληξε το 96. 

Δεν είναι σαφές αν ο Απόστολος Ιωάννης φυλακίστηκε στην Πάτμο ή εξορίστηκε εδώ για να ζήσει. 

«Εγώ, ο Ιωάννης, ο αδελφός και συνεργάτης στην θλίψη και το βασίλειο και την αντοχή των ασθενών που είναι στον Ιησού σας, ήμουν στο νησί που ονομάζεται Πάτμος, λόγω του λόγου του Θεού και τη μαρτυρία του Ιησού.» Αποκάλυψις 1:09 

Το όραμα της Αποκάλυψης δόθηκε στον Απόστολο Ιωάννη από τον Θεό και ήταν επιβεβλημένη λέξη προς λέξη στον Προχώριο, τον βοηθό του, ο οποίος το έγραψε προσεκτικά προς τα κάτω. (Ο Προχώριος αναφέρεται στις Πράξεις 6:05 ως ένας από τους επτά διακόνους .) Ένα έργο ψευδεπιγραφικό βρίσκεται στις πράξεις του Ιωάννη, ο Πρόχορος, το έγραψε τον 5ο αιώνα και αποδίδεται στον γραφέα του Απόστολο Ιωάννη (Πράξ. 6:05) σαν πολλά από τα θαυμαστά έργα του Ιωάννη. 

"Μια κοινή παρανόηση σε σχόλια και δημοφιλή προφητικά κείμενα είναι ότι το νησί της Πάτμου, όπου ο Ιωάννης ήταν εξόριστος, ήταν ένα είδος  Αλκατράζ (Swindoll 1986:3) ή του Αγίου Helene, όπου ο Ναπολέων εξορίστηκε (Saffrey 1975:392). Αυτό οφείλεται εν μέρει στους περιηγητές του 19ου αιώνα, οι οποίοι περιέγραψαν το νησί ως «ένα άγονο, βραχώδες, έρημο μέρος" (Newton 1865: 223) ή ως «ένα άγριο και άγονο νησί" (Geil 1896: 70). Δυστυχώς, αυτές οι αντιλήψεις του 19ου αιώνα δεν είναι ακριβείς στην περιγραφή του νησιού στην ημέρα που ζούσε ο Απόστολος Ιωάννης. 

«Τον Πρώτο αιώνα η Πάτμος ήταν ένα στρατηγικό νησί στη θάλασσα,στη λωρίδα από την Έφεσο στη Ρώμη. Ένα μεγάλο διοικητικό κέντρο, απομακρυσμένα χωριά, ιππόδρομος (για τις ιπποδρομίες), και τουλάχιστον τρεις ειδωλολατρικοί ναοί και η Πάτμος σχεδόν ένα απομονωμένο και ερημικό μέρος! Το λιμάνι της Skela με την αρχαία ακρόπολη (Καστέλλι) Πάτμου προς τα δεξιά. Βρίσκεται πάνω στη θάλασσα λωρίδα ανάμεσα στη Ρώμη και την Έφεσο, το λιμάνι της Πάτμου ήταν ένας τακτικός και σημαντικός σταθμός κατά μήκος της γραμμής επικοινωνίας και του εμπορίου μεταξύ των δύο πόλεων. Η εκκλησιαστική παράδοση δείχνει ότι ο Απόστολος Ιωάννης εξορίστηκε εδώ από την πόλη της Εφέσου, όπου είχε ήδη υπηρετήσει ως πρεσβύτερος. " 
 Υπάρχουν λογοτεχνικά στοιχεία που αναφέρουν το ναό του Απόλλωνα, (αδελφός της Αρτέμιδος), περισσότερο από πιθανό να τοποθετηθεί κοντά στο λιμάνι της Σκέλα. Ένας ταξιδιώτης του 19ου αιώνα, δήλωσε ότι, 

"Στην προβλήτα παρατήρησα τέσσερις ή πέντε όμορφους λευκούς μαρμάρινους κίονες, κομμένοι και σκαμμένοι στην αληθινή ελληνική μόδα, και κάποτε πολύ πιθανό να στέκεται στην στοά κάποιου λαμπρού ναού σε ένα θεό ειδωλολατρών, τώρα χρησιμοποιείται ως θέσεις πρόσδεσης (Geil 1897:73) . " 

Υπάρχουν και άλλες φιλολογικές πηγές που υποδηλώνουν και τρίτο ναό του νησιού, αφιερωμένο στην Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, μπορεί να έχει κατασκευαστεί στον βράχο Καλικατσούς , κατά μήκος της ακτογραμμής της Πάτμου. 

"Σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση, τα βιβλίο Ταξίδια του Αγίου Ιωάννη Στην Πάτμο γράφτηκε από τον Πρόχορο (Πράξεις 6:05), γραμματέας του Απόστολου Ιωάννη. Η κρίσιμη υποτροφία δείχνει ότι γράφτηκε στον πέμπτο αιώνα μ.Χ.. Αν είναι ιστορικά αξιόπιστο, ο Απόστολος Ιωάννης  μόνο εξορίστηκε στο νησί, δεν φυλακίστηκε. 

«Τα ταξίδια του Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο κάνει ενδιαφέρουσα την ανάγνωση. Στο ταξίδι στην Πάτμο, μια βίαιη καταιγίδα προέκυψε και ένας επιβάτης  σάρωσε στη θάλασσα.Ο Απόστολος Ιωάννης προσευχήθηκε και τα κύματα ηρέμησαν,όπως καταθέτει ο νεαρός άνδρας πίσω στο πλοίο. Το θαύμα αυτό έδωσε στον Απόστολο Ιωάννη την ευκαιρία να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Μια φορά στην Πάτμο, ο Ρωμαίος κυβερνήτης, Λαυρέντιος, τον απελευθερώνει. " Η Πάτμος σήμερα.                 Επίσης, καταγράφεται ότι, ως αποτέλεσμα της διακονίας του Ιωάννη, οι κάτοικοι του νησιού στράφηκαν προς τον Κύριο. Ζητήθηκε από τους πιστούς, ο Απόστολος Ιωάννης να γράψει μια αφήγηση της ζωής του Κυρίου Ιησού, πριν από την αναχώρηση από την Πάτμο. Σύμφωνα με μια παράδοση,  έγραψε το ευαγγέλιο του Ιωάννη. Ενώ μερικοί μελετητές έχουν αμφιβολίες σχετικά με την ιστορική αυθεντικότητα αυτών των λογαριασμών, το βιβλίο της Αποκάλυψης δεν υπαινίσσονται την ελευθερία του Απόστολου Ιωάννη στο νησί.

Ο Απόστολος Ιωάννης ταξίδεψε ενώ βρισκόταν στην Πάτμο, σύμφωνα μάρτυρες της αλήθειας του Ιησού Χριστού, καθώς ο ίδιος κέρδισε πολλές ψυχές στην Βασιλεία των Ουρανών. Το ενδιαφέρον είναι ότι ένα μεγάλο μέρος του συμβολισμού που ο Απόστολος Ιωάννης χρησιμοποιεί στο βιβλίο της Αποκάλυψης, επίσης περιγράφει διάφορες πτυχές αυτού του μοναδικού νησιού. 

Τώρα που έχουμε κάποιο υπόβαθρο της ίδιας της Πάτμου, και  του Απόστολου Ιωάννη, ενώ ήταν εκεί, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα θεϊκό μήνυμα που ο Θεός άφησε για μας, επιλέγοντας τον Απόστολο Ιωάννη για να λάβει αυτό το ισχυρό, φοβερό, αποκαλυπτικό μήνυμα. 

Ο Ιωάννης ο Αποκαλυπτής είναι ο μαθητής της αγάπης. Δεν είναι μόνο το δικό του μήνυμα αγάπης που συναντάμε με πάθος στα γραπτά του, αλλά ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του τέσσερις φορές, σαν το μαθητή που αγαπούσε ο Ιησούς. Το ενδιαφέρον είναι ότι, ο αριθμός τέσσερα είναι βιβλικός, ο αριθμός του σώματος του Χριστού, αλλά  συμβολίζει και τον διαχωρισμό. Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το βιβλίο της Αποκάλυψης, καθώς φοβούνται,σαν τρομακτικό, αποκαλυπτικό, και τρομερό-και αυτό είναι από μόνο του! Ωστόσο, τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι το βιβλίο της Αποκάλυψης (εκτός από το θάνατο και την ανάσταση του Ιησού Χριστού), είναι μία από τις πιο ισχυρές ενδείξεις της αγάπης του Θεού σε ολόκληρη την Αγία Γραφή;             ΣΟΚ - Επικές εκδηλώσεις στη Γη το 2013- αξιολόγηση μαζική των Media. 

Η Αγία Γραφή στο σύνολό της αποκαλύπτει τις πολλές φοβερές πτυχές της προσωπικότητας του Θεού. Η Παλαιά Διαθήκη μας δείχνει την πλευρά της προσωπικότητάς του Θεού,που πολλοί «σύγχρονοι» Χριστιανοί προσπαθούν να προσποιούνται ότι δεν υπάρχει. Η οργή του Θεού. Ο Θεός που μισεί την αμαρτία. Ο Θεός ζηλότυπος. Ο Θεός της κρίσης και της οργής, (θυμηθείτε, παρακαλώ, ότι ο Θεός δεν αλλάζει ποτέ, και ο Θεός σίγουρα δεν είναι σύμφωνος με εμάς ή τις κοινωνικές αλλαγές μας). Ότι η Καινή Διαθήκη αποκαλύπτει την αγάπη, τη συμπόνια, και συγχωρεί την πλευρά της προσωπικότητάς του Θεού. Αλλά το βιβλίο της Αποκάλυψης μας δείχνει μία από τις πιο ισχυρές ενδείξεις της Αγίας Γραφής από την αγάπη του Θεού για το λαό Του (εκτός από το θάνατο και την ανάσταση του Ιησού Χριστού). 

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι ακούγεται εντελώς τρελό, γιατί για μας, ο θυμός και η οργή είναι τρομακτικά πράγματα ... φοβερά και τρομερά πράγματα! Αλλά σας παρακαλώ να θυμάστε, η Βίβλος μας λέει ότι οι τρόποι του Θεού και οι τρόποι μας είναι απόλυτα αντίθετοι. Επιπλέον, υπάρχουν δύο τύποι  θυμού! Ένας που είναι εγωιστικά κακός σε ότι επιθυμεί την καταστροφή πάνω σε κάποιον ή κάτι, και ένα, στόχος του οποίου είναι η συμφιλίωση. Ο τελευταίος περιγράφει τον τύπο του θυμού του Θεού ,που έχει προς το λαό Του, όταν δεν υπακούσουν. 

«Διότι ο Κύριος αγαπά τη δικαιοσύνη!Μισώ τη ληστεία και το λάθος! Θα τους δώσω πιστά την ανταμοιβή τους, και θα κάνω μια αιώνια διαθήκη μαζί τους» Ησαΐας 61:8 

"Και είδα τον ουρανό ανοιγμένο, και ιδού ένα άσπρο άλογο! Και εκείνος που καθόταν επάνω σ 'αυτόν ονομαζόταν Πιστός και Αληθινός, και στη δικαιοσύνη που ουδέ δικαστής και κάνει πόλεμο"-Αποκάλυψη 19:11 

Όταν πραγματικά αγαπάμε κάποιον, νοιαζόμαστε αρκετά για να τον διορθώσουμε χωρίς να τον  καταδικάσουμε, αλλά χωρίς ανοχή ή πολιτική ορθότητα. Πρέπει να υπάρχει μια τέλεια ισορροπία. Η κρίση του Θεού είναι διορθωτική αγάπη προς τους ανθρώπους! Δηλαδή, στην αγάπη, προτίθεται να διορθώσει. Δεν είναι η καταδίκη του λαού. 

Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπλανηθεί στους τομείς της κρίσης του Θεού, και έχουν μετατρέψει το αυτί τους μακριά από την αλήθεια που οφείλεται σε μια κοινή παρερμηνεία ότι όλη η κρίση περιλαμβάνει την καταδίκη των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων του Θεού. Έτσι, αποφεύγουν το θέμα συνολικά, αποτυγχάνοντας έτσι να εκτιμήσουν τα βάθη της αγάπης και του ελέους του Θεού. Βλέπετε, ο θυμός του Θεού επιδιώκει, την αγάπη, να διορθώσει τα ίδια τα πράγματα που απειλούν να μας βλάψουν και να μας σκοτώσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι είναι οι παράγοντες που απειλούν να βλάψουν και να σκοτώσουν, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας εαυτού κατά καιρούς. Ως αποτέλεσμα, η κρίση του Θεού υψώνεται ενάντια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη διόρθωσης. Μια εκδήλωση της παρούσας αποφάσεως συνεπάγεται ότι ο Θεός θα μας πάει με το δικό μας τρόπο για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να μας δείξει τη ματαιότητα της ζωής μας, χωρίς τον Θεό (Ρωμαίους 1:21-32).      http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/03/what-in-hell-is-going-on-terrifying-events-shaking-the-world-and-it-is-happening-right-now-shocking-videos-and-breathtaking-photos-2459336.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.  Υ.Γ.:Eπειδή ο Αμερικανός συντάκτης είναι Ευαγγελιστής,έχουν γίνει οι απαραίτητες διορθώσεις επί το Ορθοδοξότερο του κειμένου.Αν διαβαστεί στα Αγγλικά ο Απόστολος Ιωάννης αναφέρετι σκέτο "Ιωάννης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου