Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ! ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ “ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ”.Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

profitia


Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε άποψη…
Περίπου 250 χρόνια από τον καιρό που έζησε και έδρασε ο πατροκοσμάς, τα περισσότερα από όσα προείδε τα έχουμε ήδη ζήσει ή… κοντεύουμε να τα ζήσουμε…!
Ο Πατροκοσμάς είπε επίσης: «Θα έρθει ξαφνικά»! Και, πράγματι, όλα θα γίνουν ξαφνικά!… Είναι θέμα χρόνου πια το αποκορύφωμα της έντασης και της τραγωδίας που μαστίζει σήμερα τον πλανήτη, με όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που διαδραματίζονται στη χώρα μας και στον κόσμο όλο…
Οι μεγάλες εξελίξεις ήδη γίνονται γύρω μας. Συμβαίνουν πραγματικά «σημεία και τέρατα»! Και οι Έλληνες αντί να αφυπνισθούν και να σηκώσουν ανάστημα …κοιμούνται!

“Θα έρθει ξαφνικά”!!! Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός!!!”Οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βγούνε στα βουνά όταν θα αρχίσει ο πόλεμος!!!
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στην Μέση Ανατολή αφού σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Βόρεια Κορέα απείλησε την Τουρκία με πυρηνικό ολοκαύτωμα αν επέμβει ξανά στη Συρία στο πλευρό των ΗΠΑ- Σαουδικής Αραβίας! Το μήνυμα που παραδόθηκε σε Τούρκους αξιωματούχους ανέφερε ότι “απομακρυνθείτε από την Συρία διαφορετικά θα εξαφανίσουμε την Άγκυρα από τον χάρτη”!
Γαλλικό δίκτυο αποκαλύπτει ότι η οργισμένη αντίδραση της Βόρειας Κορέας εξηγείτε από το γεγονός ότι ο ένας από τους πιλότους του MiG-29 που πετούσε μαζί με τα Su-30 SM χτες ήταν Βορειοκορεάτης!
Θυμίζουμε ότι η Βόρεια Κορέα, στενή σύμμαχος και του Ιράν, έστειλε το 2013 ένα πλοίο με όπλα και πυρομαχικά για τον συριακό Στρατό αλλά πλοία του ΝΑΤΟ το είχαν εντοπίσει και κατέσχεσαν το φορτίο του.
Συγκεκριμένα, αραβικά ΜΜΕ ενημερώνουν πως η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε επίσημα την συμμετοχή της στον πόλεμο κατά του ISIS στο πλευρό της Ρωσίας και έστειλε ισχυρό μήνυμα στην Τουρκία να απομακρυνθεί από οποιαδήποτε παρέμβαση στην Συρία και να μην υποστηρίξει τις ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία διαφορετική θα εξαφανισθεί από τον χάρτη!
Σύμφωνα με έγκριτο γαλλικό δίκτυο η κατάσταση στην Μέση Ανατολή γίνεται πολύ επικίνδυνη μετά τον εγκλωβισμό τουρκικών F-16 από ρωσικό Su-30SM, το οποίο οι Τούρκοι μπέρδεψαν για MiG-29 Fulcrum.
Υπενθυμίζουμε ότι το ρωσικό μαχητικό τους κυνήγησε για πέντε μίλια μέσα στον τουρκικό εναέριο χώρο για να καταδιώξει και να βομβαρδίσει τους ηγέτες των ισλαμιστών για τους οποίους είχε ανοίξει δίοδο προκειμένου να σωθούν η ΜΙΤ.
Το ρωσικό μαχητικό τους έιχε εγκλωβίσει για πέντε λεπτά και 40 δευτερόλεπτα και ο λόγος της σύχγυσης μέσα στον πανικό τους όπως αποκαλύπτεται είναι επειδή τα Su-30SM πετάνε παντα μαζί με τα συριακά MiG-29 Fulcrum.
Το πιο εκληκτικό όμως είναι ότι σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα που ειδικεύεται σε στρατηγικά θέματα υπάρχουν πιλότοι της Βόρεας Κορέας στη Συρία και επιχειρούν με τα συριακά MiG-29.
Η επίσημη αντίδραση της Βόρειας Κορέας που απείλησε με πυρηνικό πόλεμο και εξαφάνιση της Άγκυρας από τον χάρτη εξηγείται ότι ο χειριστής του ΜiG-29 που πετούσε μαζί με τα Su-30SM ήταν Βορειοκορεάτης!
 Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στήνεται σκηνικό Γ’ παγκοσμίου πολέμου αφού στο πλευρό της Ρωσίας έχουν ταχθεί ήδη και Κίνα και Ιράν…
Ο Πατροκοσμάς είπε: «Θα έρθει ξαφνικά»! Και, πράγματι, όλα θα γίνουν ξαφνικά!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου