Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη μνημονιακή δήλωση του Ιερώνυμου!!!

  • Τα κεφάλια κάτω και υποταγή στην κυβέρνηση των κατακτητών, προτείνει ο Ιερώνυμος!!!  
  • Προτρέπει τους Έλληνες να ακολουθήσουν το πρόγραμμα ευθανασίας που έχει η κυβέρνηση
  • "Δεν μπορεί ο λαός τη μία να ψηφίζει και την άλλη να επαναστατεί"
  • Με υπομονή θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες τόνισε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος
«Ο λαός είναι κυρίαρχος και αποφασίζει και δεν μπορεί τη μια μέρα να ψηφίζει και την άλλη να λέει ότι επαναστατεί», τόνισε σε δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυνος, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση και σημειώνοντας ότι με υπομονή όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.


Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το πρωί της Τετάρτης ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι
«είναι δύσκολα. Αλλά δεν έχουμε και κάτι καλύτερο να κάνουμε. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε όλες μας τις πλάτες ενωμένοι να βοηθήσουμε και ο λαός δεν πρέπει να αγανακτεί με ποια έννοια, του δίνεται η δυνατότητα, στο χέρι του, να αποφασίσει. Δεν μπορεί να ψηφίζει τη μια μέρα και την άλλη μέρα να λέει επαναστατώ. Έχει στα χέρια του όλη τη δύναμη. Δεν είναι υπεύθυνος ο λαός;»     
Και πρόσθεσε:
«Επομένως πρέπει όλα αυτά να τα σκεφτούμε καλύτερα και γενικότερα να σοβαρευτούμε και να δούμε τα πράγματα με την εικόνα που έρχονται, με την πραγματική διάσταση που έχουν, αλλά και με τη σκέψη πως θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση τη δύσκολη. Προσωπικά, συνιστώ να μην μας πιάσει πανικός. Δυσκολίες περάσαμε πάρα πολλές φορές και κρίσιμες εποχές σε αυτό τον τόπο. Λίγο αγώνα περισσότερο, μια προσπάθεια όλων μας, με υπομονή περισσότερη πιστεύω ότι και τώρα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».
Ο συγκεκριμένος φέρεται και ως "ποιμένας". Να υποθέσουμε ότι έχει αναλάβει τον ρόλο του ποιμένα που πούλησε το ποίμνιό του το οποίο οδηγείται από τους "εμπόρους" σε... σφαγή;
Προφανώς ο κ.κ. Ιερώνυμος επέλεξε να στηρίξει την φιλία του με τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, αντί να στηρίξει το δίκαιο του λαού και το συμφέρον της Ελλάδας.
Κι επειδή προτρέπει σε μη επανάσταση του λαού έναντι της προγραμματισμένης καταστροφής του, του υπενθυμίζουμε, επειδή προφανώς ο ίδιος το έχει ξεχάσει, ότι εκείνος που "κάλεσε" στην μεγαλύτερη επανάσταση, ήταν ο Χριστός...!

Δυστυχώς, αυτά γίνονται στην χρονική περίοδο που η χώρα χρειάζεται επειγόντως κάποιον νέο Πατρο-Κοσμά, κάποιον νέο Αθανάσιο Διάκο, κάποιον νέο Παπαφλέσσα...
Διερωτόμαστε λοιπόν: Άραγε, ο φερόμενος και ως αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, προχώρησε σε αυτή του την δήλωση αφού πρώτα εξασφάλισε την μη φορολόγηση της Εκκλησίας, επειδή έχει άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή επειδή έτσι του επιτάσσει η... συνείδησή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου