Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ:Από τυφλό και κασσιδιάρη θα ξεκινήσει ο χαλασμός στον τόπο....
...Τελικά οι χρυσοχόοι ( βλέπε οι σημερινοί τραπεζίτες ) παρατήρησαν ότι ένα μικρό μόνο μέρος των καταθετών ή των κατόχων των αποδείξεων έρχονταν για να πάρουν το χρυσό τους. Άρχισαν έτσι πονηρά να κλέβουν το σύστημα, δανείζοντας κρυφά άλλους με το χρυσό που τους είχε δοθεί για φύλαξη, κρατώντας τον τόκο που κέρδιζαν από αυτό το δανεισμό.

Σύντομα ανακάλυψε ο τραπεζίτης ότι μπορούσε να εκδώσει περισσότερα «χαρτονομίσματα» (πιστοποιητικά κατάθεσης χρυσού) από όσο χρυσό είχε πραγματικά στο θησαυροφυλάκιό του και κανείς δε θα καταλάβαινε τίποτα. Με την πείρα που είχε ήδη αποκτήσει φαινόταν αδύνατο να έλθουν όλοι μαζί οι δικαιούχοι για να διεκδικήσουν το χρυσό τους. Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι μπορούσε να δανείσει αυτά τα πρόσθετα “χαρτονομίσματα” και να κρατά και από αυτά τόκο. Με αυτό τον τρόπο γεννήθηκε ο δανεισμός κλασματικού αποθέματος, δηλαδή ο δανεισμός περισσότερων χρημάτων από το απόθεμα των καταθέσεων.

 Αυτή είναι η τραπεζική απάτη!!! και στο όνομα αυτής της απάτης μας οδηγούν στα capital controls και στο πλαστικό χρήμα που θέλουν να το εφαρμόσουν παντού.

Στη λίστα της υποχρεωτικής χρήσης καρτών εντάσσονται μεταξύ άλλων γιατροί, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί, ενώ θα υπάρξει και πρόβλεψη για ένταξη συγκεκριμένων περιοχών στο νέο σύστημα, ανάλογα με την τουριστική κίνηση.

Κίνητρα προβλέπονται και για τους φορολογούμενους. Μεταξύ αυτών, κληρώσεις ακινήτων, δημιουργία αφορολόγητου ορίου, ακόμα και διάφορα δώρα από τις τράπεζες. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί και η σχετική απόφαση για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ηλεκτρονικό σύστημα Τaxis.
Βάλανε οι πολύ καλά ενημερωμένοι Νεοεποχήτες τον ανημέρωτο (δεν το λέω με την κακή έννοια, θύμα είναι) Χριστιανό Υπουργό Παν. Κουρουμπλή να εφαρμόσει...την κάρτα του πολίτη…την κάρτα των καρτών…την κάρτα της ηλεκτρονικής φυλακής…την κάρτα της  συναλλαγής με το 666, …την κάρτα του αντιχρίστου!
Ο Θεός ας βάλει το χέρι Του!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου