Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΓΟΝΟΤΑ.

Οπως είχαμε γράψει από τις 23 Μα'ί'ου η ΕΕ βρίσκεται υπό διάλυση σύμφωνα με τα λόγια του Αγίου Πα'ι'σιου,που σήμερα με το Brexit δικαιώνεται.
ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται…σου λέει , τι γίνεται τώρα εδώ;… ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..και θα την διαλύσουν…

είχε πει χαρακτηριστικά,και ευτυχώς που όλα ξεκίνησαν από την Μ.Βρετανία.Τώρα όμως άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου,αφού και άλλες χώρες σκέφτονται με ή χωρίς δημοψηφίσματα να αποχωρήσουν από την ΕΕ και τα βασανιστήρια των αριθμών στα οικονομικά από τους Γερμανούς.
Υπάρχει όμως και η επίσημη ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Σκωτίας για νέο δημοψήφισμα ώστε να αποσκιστεί η Σκωτία από το Ηνωμένο Βασίλειο και να παραμείνει στην ΕΕ.Το ίδιο ζητούν και οι Ιρλανδοί.Και εδώ έρχεται στην επικαιρότητα η προφητεία του ανώνυμου που υπάρχει στην Ι.Μ.Κουτλουμουσίου.
12.Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτώ από της Αγγλίας.
13.Αγγλία εις μόνους Σάξονας.

Και νε μεν το 12 έχει επαληθευτεί ιστορικά,αλλά τώρα αν αποσκιστούν η Σκωτία και η Β.Ιρλανδία από την Μ.Βρετανία,τότε θα επαληθευτεί το 13.
Αλλη μία προφητεία που επαληθεύει την διάλυση της ΕΕ πριν τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο είναι του Ανώνυμου, παρακάτω
18.Συμμαχία εξ κρατών κατά του έβδομου κράτους: τρία ημερονύκτια σφαγή.
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει κατοναμάσει κάποια από τα επτά κράτη.Ρωσία,Γαλλία,Ιταλία.Τα δύο τελευταία είναι στην ΕΕ,άρα εκείνη την εποχή αφού θα ενεργούν για τον εαυτό τους και όχι από κοινό συμφέρον(ΕΕ)θα έχουν αποχωρήσει.
Ενα άλλο σοβαρό θέμα της εποχής είναι η Σύνοδος που γίνεται στην Κρήτη και αναμένουμε τις ανακοινώσεις την Κυριακή 26 Ιουνίου.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι συζητείται εν μέσω των συνεδριάσεων ,αλλά περιμένουμε την τελική ανακοίνωση την Κυριακή.
Ο Αγιος Πα'ί'σιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα της Συνόδου:
Τὴν ἴδια ἐποχὴ ἔγιναν προσυνοδικὲς διασκέψεις μὲ σκοπὸ τὴν προετοιμασία μιᾶς νέας Πανορθοδόξου Συνόδου, καὶ ἀνάμεσα στὰ θέματα ὑπῆρχαν πολλὲς προτάσεις ἀντίθετες μὲ τὴν Ὀρθόδοξη παράδοση.
Ὅταν ὁ Γέροντας τὰ πληροφορήθηκε αὐτά, ἀνησύχησε πολὺ καὶ μιλοῦσε μὲ πόνο ψυχῆς. «Καταλαβαίνετε τί πάει νὰ γίνη; ἔλεγε. Θὰ φύγη ἡ παράδοση καὶ θὰ μείνει ἡ παράβαση! Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρὸ εἶναι αὐτό; Εἶναι σὰν νὰ βγάζουμε ἀπὸ τὸ σπίτι ἕνα τοῦβλο. Ἐκείνη τὴν στιγμὴ φαίνεται ὅτι δὲν παθαίνει τίποτε τὸ σπίτι, ἀλλὰ σιγὰ-σιγὰ μπαίνουν νερά, βγαίνει καὶ ἄλλο τοῦβλο, καὶ ἄλλο, καὶ στὸ τέλος τὸ σπίτι γίνεται ἐρείπιο». Καί, ὅταν κάποιος τοῦ ἀνέφερε ὅτι μία ἀπὸ τὶς προτάσεις ἦταν νὰ ἐλαττωθοῦν οἱ καθιερωμένες ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία νηστεῖες, ἐπειδὴ ὁ κόσμος δὲν τὶς κρατάει, ὁ Ὅσιος εἶπε:…

Ενα ακόμα καυτό θέμα που θα μας απασχολήσει το καλοκαίρι είναι οι κάρτες(πιστωτικές -χρεωστικές)στη θέση του χρήματος για να γίνονται οι συναλλαγές και να υπάρχει το αφορολόγητο όριο.

alt
"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα
(ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε".
Πληροφορία της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι κάτι δεν πάει καλά με το Τραπεζικό σύστημα και ενδέχεται οι Τράπεζες να κλείσουν.Δεν υπάρχει προφανώς χρήμα και γι αυτό θέλουν να προωθήσουν τις κάρτες για να αντικαταστήσουν το χρήμα.Ισως αυτό να είναι η αιτία που θα αναλάβει πλέον Οικουμενική κυβέρνηση,έχουμε ακούσει από Γέροντα ότι θα κυβερνήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Μετά όμως θα ξεσηκωθεί ο κόσμος λόγω της πείνας...
O Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης είχε πει ότι μια μέρα του καλοκαιριού θα ακούσουμε από το ράδιο ότι η Ελλάδα πτώχευσε.
zenjt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου