Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Τα πράγματα επιδεινώθηκαν δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά και ΗΡΩΕΣ – ΑΓΙΟΥΣ.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
 
Η πολεμική ρητορική των γειτόνων θα πάρει τέλος σύντομα και ο υβριδικός πόλεμος θα γίνει ξαφνική εμπλοκή σε πολλά μέτωπα. 

Οι απέναντι επεξεργάζονται σενάρια ξαφνικού κτυπήματος ακόμα και δίχως αιτία για να εκμεταλλευθούν το γεγονός της στρατηγικής έκπληξης. 
Γνωρίζουν ότι όσο χρονοτριβούν χάνουν το πλεονέκτημα αυτό ενώ μας έχουν δώσει τόσες ημέρες την άνεση της προετοιμασίας. 
Ο Ερντογάν πρόσφατα δήλωσε ότι έρχεται Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος καθότι έχει τον κρίσιμο όγκο πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα τα επόμενα 24ωρα. 
« Σε έκτακτη ενημέρωση προχώρησε πριν λίγο το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ρωσίας αναφέροντας πως αμερικανικά αεροπλανοφόρα μαζί με τις ομάδες μάχης τους προετοιμάζονται για επίθεση στην Συρία από Μεσόγειο-Περσικό Κόλπο και Ερυθρά Θάλασσα. 
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς όπως έχουμε ήδη αναφέρει το έδαφος έχει προετοιμασθεί με την επίθεση στο βρετανικό Salisbury και την συντριβή του αμερικανικού ελικοπτερου στα σύνορα Συρίας-Ιράκ με 7 αμερικανούς νεκρούς. 
«Παρατηρήσαμε ότι οι ναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, τα αεροπλανοφόρα τους μαζί με τις ομάδες μάχης προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στην Συρία. Οι ομάδες μάχης φέρουν πυραύλους κρουζ και έχουν αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στον Περσικό Κόλπο και στην Ερυθρά Θάλασσα» είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού ΓΕΕΘΑ, Sergey Rudskoy. 
Ο Rudskoy πρόσθεσε ότι προετοιμάζονται «false flag» χημικές επιθέσεις και αυτές οι προβοκάτσιες θα λειτουργήσουν ως προοίμιο πιθανών αμερικανικών επιθέσεων.»  https://www.pentapostagma.gr/ 17 Μαρτίου 2018 
Η παρουσία της Τουρκίας στα δρώμενα της Συρίας είναι το άλλοθι της για να  επέμβει στρατιωτικά και στο ΑΙΓΑΙΟ εκμεταλλευόμενη την παγκόσμια συγκυρία βλ. σύγκρουση Ρωσίας – Αγγλίας, μέτωπο Ουκρανίας, υπό ανάφλεξη εστίες στα Δυτικά Βαλκάνια . 
Ο ψυχοτρονικός πόλεμος που ενεργεί η τουρκική πλευρά μέσω των αμείωτων προσφυγικών τον ροών στο ΑΙΓΑΙΟ της δίνει άπειρες αφορμές να μας εμπλέξει σε περιπέτειες. 
« Αγαθονήσι: Οι Τούρκοι τους έστειλαν να πνιγούν και μετά ήθελαν να τους…σώσουν!»  
Δεν υπάρχει πάτος στην απανθρωπιά που δείχνει η Τουρκία στο Αιγαίο! Για ακόμη μία φορά εκμεταλλεύεται το θάνατο ανθρώπων για να προωθήσει παράλογες διεκδικήσεις στο Αιγαίο. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί στο θάνατο ανθρώπους, όπως έγινε με τους πρόσφυγες και μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν με ξύλινο σκάφος στο Αγαθονήσι. 
Ο Νίκος Μελέτης αποκαλύπτει στο hellasjournal.com ότι “ενώ οι Ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει εγκαίρως ΝΟΤΑΜ για την έναρξη επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης, η Τουρκία αρκετές ώρες αργότερα εξέδωσε δίκη της NAVTEX αναγγέλλοντας επίσης Έρευνα και Διάσωση με τον ισχυρισμό μάλιστα ότι πρόκειται για τουρκική περιοχής ευθύνης (Search & Rescue Region). Με την πρακτική αυτή που ακολουθεί η Τουρκία δυσχεραίνει τις προσπάθειες εντοπισμού και διάσωσης των ναυαγών καθώς δημιουργείται και σύγχυση στα παραπλέοντα σκάφη για το ποιος έχει τον συντονισμό της επιχείρησης SAR.» https://www.militaire.gr/ 17 Μαρτίου 2018 
Τα πράγματα επιδεινώθηκαν δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά και ΑΓΙΟΥΣ- ΗΡΩΕΣ. 
Χρειαζόμαστε φυσικές παρουσίες με ηθικό – αγωνιστικό και ηρωικό ανάστημα . 
Δεν ομιλούμε πλέον για διαχείριση  τοπικών κρίσεων αλλά για διαχείριση παγκόσμιων εξελίξεων υπό την δαμόκλειο σπάθη του σουλτάνου. 
Η Συρία ,η Μέση Ανατολή, η Αν. Μεσόγειος , το ΑΙΓΑΙΟ , τα ΣΤΕΝΑ στα επόμενα 24ωρα μπορούν να γίνουν ένα ενιαίο πολεμικό μέτωπο. 
Ένα μέτωπο κατεξοχή δαιμονικό καθότι ότι παίζεται αυτή την στιγμή είναι εξ αιτίας της ενεργειακής πλεονεξίας και απληστίας. 
Η πατρίδα μας έχει να αντιπαρατεθεί με χιλιάδες δαίμονες. 
¨Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, ήταν εν αμύνη κανείς και πήγαινε να αγωνισθή, να πολεμήση, για να υπερασπίση την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και μας ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία.  
Τώρα πάμε ή για το Χριστό ή για το διάβολο.  
Είναι καθαρό μέτωπο. Στην κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δε χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο. 
Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ρυπαροί θα γίνουν ρυπαρώτεροι.
Νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία, γιατί τώρα δεν έχουμε εχθρό τον Αλή Πασά ή το Χίτλερ ή το Μουσολίνι, αλλά το διάβολο.  
Γι’αυτό και θα έχουμε ουράνιο μισθό.
Ο Θεός ας αξιοποιήση το κακό σε καλό σαν Καλός Θεός.
Αμήν.
Γέροντος Παϊσίου Λόγοι Α” Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο
Έκδοση Ιερού Ησυχαστηρίου «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος» Σουρωτή Θεσσαλονίκης   

Με ποιους λοιπόν πολεμάμε;
Ο έξω από εδώ και τα όργανα του αντιμετωπίζονται  μόνο με ΑΓΙΟΤΗΤΑ, αυτό μάλιστα και φοβούνται γιατί τόσα χρόνια το σύστημα που τους εξυπηρετεί μας κύλισε στον βορβορώδη βούρκο της αμαρτίας διότι πρόσμενε αυτή την στιγμή για να μας καταπιεί. 
Με Πίστη και Ελπίδα.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου