Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Το βδέλυγμα της ερήμωσης , η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και το τέλος της Τουρκίας.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.
Από το 2015 και εντεύθεν ο κ. Ερντογάν αρέσκεται να δίνει θεατρικές παραστάσεις μέσα στο παγκοσμίου πολιτισμικής και πνευματικής αξίας καθίδρυμα της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. 
Ο λόγος είναι απλός. Είναι ένας  καλός θεατρίνος.

Παραμονές της Μεγάλης Βδομάδας του 2018 φόρεσε το απεχθές προσωπείο του  και ξαναμπήκε.  
Κατά την είσοδό του χαιρέτησε με «ραμπία», με τα τέσσερα δηλαδή δάχτυλα, τον χαιρετισμό των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου που πλέον έχει υιοθετήσει. 
ΚΑΙ αμόλησε τις εξής βαθυστόχαστες κοτσάνες στα εγκαίνια πολιτιστικής εκδήλωσης που διεξήχθη  επίτηδες για να εξυπηρετήσει το σόου .  
«Είναι τζαμί.( η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ)  Είναι ισλαμικό τέμενος και αυτό δεν αλλάζει». 
Η ομιλία του Ερντογάν έγινε μέσα (!) στην Αγιά Σοφιά. Και ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος που βρισκόταν σε έναν τέτοιο ιερό χώρο, όπως είπε.  
«Κατέστρεψαν τον πολιτισμό μας, περισσότερο από το Βυζάντιο, εκείνοι που έχουν τη βυζαντινή νοοτροπία», είπε ο Ερντογάν 
Και δεν σταμάτησε εκεί. «Περισσότερο από τη Δύση (σ.σ. κατέστρεψαν τον πολιτισμό της Τουρκίας) οι άνθρωποι που έχουν δυτική νοοτροπία. Που μετέτρεψαν τα τζαμιά μας σε μουσεία. Όπως αυτός ο χώρος» http://www.pronews.gr/ 31 Μαρτίου 2018
Το μήνυμα του σουλτάνου τέτοιες ημέρες  μέσα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν απευθύνετε τόσο στην άθεη κυβέρνηση όσο στον ΕΝΘΕΟ Ελληνικό Λαό. 
Σκασίλα της αντίχριστης δύσης αν ο σουλτάνος βεβηλώνει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
Όλοι με δήθεν δηλώσεις θα καταδικάσουν το γεγονός αυτό  και θα αφήσουν πάλι τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ Λαό της Ελλάδος να πιεί τέτοιες μέρες το φαρμάκι των απαξιωτικών εντυπώσεων  μαζί με την άδικη απαγωγή των παλληκαριών μας στον Έβρο. 
Όλα όμως κάνουν κύκλο. 
Και ο σουλτάνος σαν κοινός θνητός μετρά μέρες. 
Μάλιστα από σήμερα που με στραμμένα τα νώτα του στην Πλατυτέρα  ΜΗΤΕΡΑ του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ημών  μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ   συμπεριφερόταν σαν το βδέλυγμα της ερήμωσης. 
Ουδείς μπορεί να φρενάρει την δαιμονική αλαζονεία του αυτό-ανακηρυχθέντος αντίχριστου των ημερών  , μόνο η πύρινη ρομφαία που επικρεμάται άνωθεν κεφαλής. 
Το αντίχριστο πνεύμα τέτοιες άγιες μέρες φρίττει και αφρίζει. 
Ψάχνει να βρει ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ για να προκαλέσει. 
Αυτή είναι και η πνευματική δύναμη που έχουν οι ημέρες της ΑΓΙΑΣ και ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ. 
Ο σουλτάνος εισερχόμενος και βεβηλώνοντας αδιάντροπα την του ΘΕΟΥ- ΣΟΦΙΑ άνοιξε το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων μια ώρα αρχύτερα . 
Άνοιξε ανήμερα το Σαββάτου του ΛΑΖΑΡΟΥ, τον τάφο του Λαζάρου για να βγει αναστημένος ο  ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ από τον Αρχηγό της Ζωής. 
Και να μην μείνει ο τάφος κενός  αλλά  να εισέλθει το βδέλυγμα της ερήμωσης αμέσως μέσα  σε αυτόν. 
Αν τελικά όλα αυτά τα κάνει ο σουλτανίσκος για να καταπτοήσει το φρόνημα του Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού τζάμπα κουράζεται. 
Εμείς είμεθα ενήμεροι προς τα πού πάνε τα πράγματα. 
Γνωρίζουμε την εξέλιξη και το τέλος τους. 
Φρόντισε για αυτό η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ Γεροντάδων μας. 
Όταν όλοι χορεύαν και κουμπαριάζαν με τον Ερντογάν ημείς γνωρίζαμε τι σάπιο φρούτο ήταν. 
Μόνο καλό μας κάνει ο σουλτάνος με τις δωρεάν θεατρικές παραστάσεις του , ξυπνάει το Κολοκοτρώνη που έχει ο κάθε πραγματικός Έλληνας μέσα του. 
Αφού καταναλίσκεται ο σουλτάνος σε μεγαλοστομίες προς άγραν φόβου,  να του πούμε και εμείς κάποιες ΘΕΟ- στομίες που γνωρίζουμε και μας αναγκάζει να τις αποκαλύψουμε. 
 
  • « η παράδοση της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες υπό των μεγάλων δυνάμεων θα γίνει μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ υπό το βλέμμα της ΠΛΑΤΥΤΕΡΑΣ των ΟΥΡΑΝΩΝ»  
Θα γίνει μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ διότι θα είναι το μόνο κτίσμα που θα απομείνει όταν όλη η μουσουλμανική Ισταμπούλ θα γίνει οικόπεδο όπως το βομβαρδισμένο σήμερα Χαλέπι στην Συρία. 
Η Κωνσταντινούπολη θα ανοικοδομηθεί εκ βάθρων για να αποτινάξει από τα θεμέλια της το βδέλυγμα της ερήμωσης. 
Τα παραπάνω μας ειπώθηκαν από δεκαετίας από χείλη ασκητών . 
Φυσικά όποιος θέλει τα πιστεύει ή τα αμφισβητεί. 
Αλλά τα περιθώρια της αμφισβήτησης στενεύουν δραματικά γιατί τα γεγονότα τρέχουν με σημείο αναφοράς πάλι , όπως βλέπουμε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
ΓΙΑ τους κακοπροαίρετους να συμπληρώσουμε … 
Για να μην μας πούνε ότι δεν το άκουσαν, όπως το ακούσαμε και εμείς  
  • « ο Ερντογάν είναι ζηλιάρης , τον βάζει ο πονηρός να ονειρεύεται την ανόρθωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας διότι σύντομα θα γίνει το ΘΕΛΗΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ  δηλ. η ανόρθωση του Οικουμενικού Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού»    

  • « κυκλοτεροί χοροί θα περικυκλώσουν πανηγυρικά την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και χιλιάδες σφιχταγκαλιασμένοι Έλληνες ως μια πνευματική αλυσίδα θα χαίρονται την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης.»  
Με Πίστη και Ελπίδα  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου