Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!»

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος.
Ο ΛΑΒΡΟΦ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!f1_983.jpg
Συγκλονίζει ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου, όσους τουλάχιστον μπορούν να τον αντιληφθούν και να τον σεβαστούν. Είναι και σήμερα επίκαιρος και «δικαιώνεται» σιγά – σιγά από τις γεωπολιτικές εξελίξεις: «Τον Απρίλιο του 1992, σε επίσκεψη του Μάρκου Π. από την Κύπρο
στον πατέρα Παΐσιο, στην Παναγούδα, και σε ερώτηση κάποιου για τους φτωχούς Σκοπιανούς, είπε ο Θεόπνευστος γέροντας: «Εντάξει, βρε παιδιά, να τους δίνουμε καμιά κονσέρβα (για να μην πεινάνε), αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αυτοί, (οι Σκοπιανοί) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ». Με μια φράση ο όσιος γέροντας Παΐσιος, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, τις ανίερες προθέσεις των γυφτο-Σκοπιανών, τους οποίους αποκαλούσε, την ηγεσία τους, «αλεπούδες» και «γύφτους»!!!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ, ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!
Και έρχεται τώρα ο γερόλυκος της διπλωματίας ο Σεργκέι Λαβρόφ, ο πανίσχυρος υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας να ρίξει ΒΟΜΒΑ μεγατόνων για ΣΚΟΠΙΑ και Βαλκάνια: «Θα προκύψουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις από την ενδεχόμενη είσοδο της χώρας των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και σε ΟΛΑ τα Βαλκάνια». Και λίγες ώρες μετά, το ρωσικό ΥΠΕΞ βγάζει μια σημαντική ανακοίνωση, με πολλούς αποδέκτες: «Τα σχέδια (των Δυτικών) εισόδου της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας» (έτσι έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια η ρωσική πλευρά από την δεκαετία του 1990, επί Προεδρίας Μ. Γέλτσιν) στο ΝΑΤΟ θα έχει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, εκτός από τις διμερείς σχέσεις Ρωσίας – Σκοπίων». Για πρώτη φορά λοιπόν η Ρωσία, με εντολή του προέδρου Β. ΠΟΥΤΙΝ, και σύμφωνη γνώμη του κορυφαίου ΥΠΕΞ του πλανήτη Σ. Λαβρόφ, αποφάσισε να εμπλακεί δυναμικά στο κρίσιμο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και της πιθανής εισόδου τους, στην Νατοϊκή συμμαχία. Είναι γνωστό, ότι τα Σκόπια προορίζονται να γίνουν μια τεράστια αμερικανική «βάση», η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια, όπου η Νατοϊκή παρουσία θα είναι παντού.
Αναμένεται και παρουσία Γερμανών στρατιωτικών, στην βάση. Εάν λοιπόν τελικά ενταχθούν τα Σκόπια σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, τότε για την Ρωσία, ο μόνος σύμμαχος που θα της έχει απομείνει στην περιοχή θα είναι η Σερβία, η οποία θα έχει από παντού περικυκλωθεί από το ΝΑΤΟ. Με την ενδεχόμενη λοιπόν ένταξη του κρατιδίου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία «αποκλείεται» στην πραγματικότητα από τα Βαλκάνια και καθίσταται δυσχερής η θέση της. Ο ανεκδιήγητος Νίκος Κοτζιάς, σέρνει το σαρκίο του σήμερα στα Σκόπια, για να συναντήσει τον ομόλογό του Σκοπιανό ΥΠΕΞ Ν. Ντιμιτρόφ, για να συνεχίσει το καραγκιοζιλίκι των δήθεν διαπραγματεύσεων, για το ζήτημα της ονομασίας του γειτονικού κράτους. Οι Ρώσοι όμως με τις πιο πάνω δηλώσεις, στην πραγματικότητα σφυρίζουν την λήξη της «γελοίας» δήθεν διαπραγμάτευσης, γιατί θίγονται καίρια τα γεωπολιτικά τους συμφέροντα. Διαφορετικά, προειδοποίησαν με τον πιο επίσημο τρόπο, ότι θα υπάρξουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!! Δηλαδή; Τι σημαίνει αυτό στην διπλωματική γλώσσα;
Σημαίνει πιθανή στρατιωτική εμπλοκή ρωσικών και Νατοϊκών δυνάμεων, στην περιοχή των Βαλκανίων. Η εμπλοκή όμως, δεν αποκλείεται να οδηγήσει σταδιακά σε ανάφλεξη και ο σπινθήρας, σε πολεμική σύγκρουση. Υπάρχει λοιπόν ο φόβος να προκύψει και στην περιοχή των Βαλκανίων, κοντά στα Σκόπια, συσσώρευση δυνάμεων. Με βάση την Σερβία, σαν προπύργιο, οι Ρώσοι έχουν δυνατότητες ν’ ασκήσουν συντριπτικά πλήγματα στις Νατοϊκές δυνάμεις, όταν μάλιστα έχουν και την έμμεση στήριξη, συνδρομή του Ερντογάν, που σήμερα διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Εμείς, αντίθετα, τους απαξιώνουμε χωρίς λόγο. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός των Εξωτερικών, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Κοτζιάς, είναι άνθρωποι ανίκανοι να αντιληφθούν, λόγω της αλαζονείας τους, ότι δεν μπορούν, αδυνατούν να διαχειριστούν τόσο σοβαρά ζητήματα, όπως το Σκοπιανό. Είναι πολιτικά ανίκανοι. Στην πραγματικότητα, οι «μαριονέτες» αυτές της Δυτικόλαγνης πολιτικής, που ευτελίζουν με τις πρακτικές τους τις όποιες διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς, είναι εθνομηδενιστές. «Είναι οι αντιεξουσιαστές στην εξουσία». Είναι, οι Τσίπρας και Κοτζιάς, οι μοιραίοι άνθρωποι για τον Ελληνισμό, που «ξεπουλάνε» τα πάντα στους γυφτο- Σκοπιανούς για λίγες μόνο στιγμές «ευτυχίας», δίπλα σε αμερικανούς και γερμανούς πολιτικούς. Θεωρούν, ότι οι θεσμοί του κράτους (π.χ. δικαιοσύνη), είναι πολύ μικροί για να τους δικάσουν, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου… γιατί πιστεύουν οι αφελείς, ότι είναι λαοπρόβλητοι κοτζαμπάσηδες!!! Κούνια που τους κούναγε!!!!
Όποιος τους ασκεί πολιτική κριτική, όπως εμείς στην «Ε.Ω.», που δεν κρίνουμε τα πρόσωπα, αλλά τις πολιτικές τους, που θεωρούμε, ότι είναι αντιχριστιανικές και ανθελληνικές, είναι φασίστας, Χρυσαυγίτης, τρελός, παλαβός, γραφικός. Όλοι αυτοί οι νεοκομμουνιστές της συμφοράς, που δεν σέβονται τους στρατιωτικούς (τους θεωρούν χουντικούς), ούτε τους αστυνομικούς (τους θεωρούν μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους), υποτίθεται ότι θα υπερασπιστούν την πατρίδα μας. Πότε; Μα, σε περίπτωση πολεμικής συμπλοκής με Τουρκία ή σε περιοχές των Βαλκανίων. Πώς όμως; Με ποια ηθικά προσόντα; Θα κλείσω την σημερινή μου παρέμβαση, όπως άρχισα, με τα Θεόπνευστα λόγια του αγίου Παϊσίου: «Οι Σκοπιανοί δεν έχουν δύναμη, φως φανάρι είναι, ούτε δύναμη, ούτε δίκιο έχουν. Δεν έχουν σαν κρατίδιο γερά θεμέλια και θα γκρεμιστούν. …
Οι Ρώσοι, όταν πολεμήσουν την Δύση (το ΝΑΤΟ), θα έχουν συμμάχους, δεν θα είναι μόνοι τους.
Τώρα δεν φαίνονται, αλλά κάποτε θα τους δουν ΟΛΟΙ, (τότε δεν θα ζω), και θα ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ… (προφανώς ο γέροντας αναφέρεται στους Κινέζους)…».
elora.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου