Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ … ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ, ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ (ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ, ΑΡΑ ΤΙΣ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ / ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ».
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:
1) ΠΑΙΣΙΟΣ (ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ): «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση. Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Κάποιους μήνες. Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος. Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!».
(ΣΧΟΛΙΟ: ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ).
2) ΓΕΡΩΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ (26/5/2011) (ΠΤΩΧΕΥΣΗ) : Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση.
Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».
(ΣΧΟΛΙΟ: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ)
3) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ (ΦΟΡΟΣ ΣΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ): «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν».
«Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα».
ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,… ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ… ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ.
(ΣΧΟΛΙΟ: ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ).
4) ΠΑΙΣΙΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ):Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε». «…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν». «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες»…»…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…».
«Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό , αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει (τους πολιτικούς). Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»!
(ΣΧΟΛΙΟ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ, ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;
5) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ (ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ): «Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα».
(ΣΧΟΛΙΟ: ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΙ ΨΙΛΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑ).
6) ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ (ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ): «Όταν θα ιδείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης».
(ΣΧΟΛΙΟ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟΥ, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ;

7) ΠΑΙΣΙΟΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ): ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;
Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !
(ΣΧΟΛΙΟ: ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ -ΟΙ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΄Η Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ- ΝΑ ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.)
8) ΠΑΙΣΙΟΣ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΙΛΙΩΝ (ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ) ΑΠΟ 6 ΣΕ 12 ΜΙΛΙΑ.
«Όταν», λέει, “θα ακούσεις την τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”
9) ΠΑΙΣΙΟΣ (ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ) : Γεώργιος Γιάννου, αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας.
Τήν άνοιξη τού 1987 επισκέφθηκα τόν γέροντα Παϊσιο στό κελλί του, στήν Παναγούδα. Προβληματισμένος, τόν ρώτησα άν θά γινόταν πόλεμος μέ τήν Τουρκία καί μού είπε, ότι
…. όταν θά δούμε τήν Ελλάδα νά παίρνει τήν πρεσβεία της από τήν Τουρκία, καί ή Τουρκία νά παίρνει τήν πρεσβεία της από τήν Αθήνα, τότε θά πρέπει νά πούμε » Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…
10) ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ: ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ…
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου