Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Ρωσία-ηθικά παραπτώματα, προφητείες και πνευματικός νόμος.

Ο π. Βασίλειος Νοβίκωφ του Ρωσικού Πατριαρχείου (ΤΟΥΛΑ-2007). μιλάει για τις αμαρτίες των συγχρόνων Ρώσων, όπως εκτρώσεις, μέθη και ναρκωτικά, και λέει ότι οι Κινέζοι θα φτάσουν ως τα Ουράλια όρη ενώ και οι Γιαπωνέζοι θα καταλάβουν το Βλαδιβοστόκ σαν συνέπεια των αμαρτιών... και εφαρμογή του πνευματικού νόμου! Αυτά βέβαια τον καιρό του 3ου Παγκ. Πολέμου και μετά.

     Όσο μεγαλύτερη είναι τώρα η μετάνοια, τόσο μικρότερες θα είναι τότε οι συμφορές. Διαβάστε σχετικές προφητείες στον Επίτομο υπό ΛΜΔ: www.imdleo.gr/htm/2_epitomos_parts.htm Στο βάθος μια δαιμονισμένη κυλιέται στο πάτωμα, γιατί το δαιμόνιο δεν υποφέρει τον λόγο του π. Βασιλείου, με τον οποίο δίνεται ένα ακόμα παράδειγμα ότι ο Θεός στους αμετανόητους δεν προσωποληπτεί για να τους συγχωρήσει αυθαίρετα, απλώς επειδή είναι Ορθόδοξοι, αλλά εφαρμόζεται σε όλους ο πνευματικός νόμος.
      Αυτός είναι νόμος παγκόσμιος, γραμμένος μέσα στη συνείδηση του καθενός και δοσμένος από τον Θεό στον Μωυσή ως δέκα εντολές, των οποίων το νόημα συμπληρώθηκε πνευματικότερα από τον Κ. Ιησού Χριστό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου