Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Είναι καιρός να σταματήσουμε να ζούμε «σύμφωνα με την συνείδηση», πρέπει να αρχίσουμε να ζούμε σύμφωνα με το Ευαγγέλιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού
Μακαριστός Γέροντας Ἰωνὰς τῆς Ὀδησσοῦ
Ἔχουμε μάθει νὰ ἀνάβουμε κεριὰ καὶ κάνουμε ἀμβλώσεις. Νὰ ἁγιάζουμε τὰ σπίτια μας καὶ νὰ καταστρέφουμε τὶς οἰκογένειές μας.

Νὰ χτίζουμε ἐκκλησίες καὶ νὰ ζοῦμε σὲ πορνεία. Νὰ φτιάχνουμε εἰκόνες καὶ νὰ παραμένουμε κουφοὶ στὴν ἀτυχία κάποιου ἄλλου.
Νὰ πηγαίνουμε στοὺς ναοὺς καὶ νὰ τυραννᾶμε τὸ σπίτι μας.
Πόσο καιρὸ θὰ συνεχιστεῖ αὐτό; Ὑπάρχει διέξοδος; Φυσικά!
Εἶναι καιρὸς νὰ σταματήσουμε νὰ ζοῦμε «σύμφωνα μὲ τὴν συνείδηση», πρέπει νὰ ἀρχίσουμε νὰ ζοῦμε σύμφωνα μὲ τὸ Εὐαγγέλιο, γιατί ἀποδείχθηκε ὅτι ἡ συνείδησή μας εἶναι τελείως ἀδύνατη γιὰ νὰ βασιστοῦμε….
orthodoxia-ellhnismos.gr
*****
Οι Ορθόδοξοι είναι το νέο Ισραήλ, ο εκλεκτός λαός του Θεού, είπε ο πατέρας Ιωνάς. Και ο σκοπός της ζωής μας είναι να ενωθούμε με τον Θεό για πάντα, να κερδίσουμε το Άγιο Πνεύμα και να δοξάσουμε σωστά το Θεό.
*****
Το 2007 είχε πει:
«οι Καθολικοί θα έρθουν στη χώρα μας…Δεν θα παραμείνουν πολύ αλλά θα κάνουν μεγάλο κακό και θα χύσουν τόσο πολύ αίμα…αλλά θα φύγουν ντροπιασμένοι με τα κεφάλια κάτω». 
Αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αυτός προέβλεψε ότι «αυτός θα είναι ένας πνευματικός πόλεμος και ο πρωταρχικός σκοπός του είναι να καταστρέψει την Ουκρανία απομακρύνοντάς της από την Αγία Ρωσία και να καταστρέψει αυτήν την ίδια την ορθοδοξία».
Αναφορικά με το δολάριο είπε «o άνεμος θα φυσήξει τα δολάρια κατά μήκος του δρόμου σαν φθινοπωρινά φύλλα και κανείς δεν θα τα κυνηγάει αυτά θα είναι σαν κομμάτια φθηνόχαρτου». Και είπε ότι «αν ο Κύριος οφείλει να δώσει στους Ρώσους έναν ορθόδοξο τσάρο τότε πρέπει να μετανοήσουμε και να προσευχηθούμε πολύ σκληρά και τότε μόνο δια του τσάρου του προερχόμενου από το Θεό η Ρωσία θα μπορούσε να βρεί τη σωτηρία». (events.orthodoxengland 2/1/15)
πηγή: http://dimpenews.com/
simeiakairwn.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου