Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Εμφύλιος σε 5 πόλεις και για 5 μέρες στην Ελλάδα!

Προφητεία SOS...!
    Προφητείες για εμφύλιο στην Ελλάδα. Ο γέροντας Γεννάδιος και ο γέρ. Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης είναι σαφείς. Θα φτάσουν σε σχεδόν πλήρη εμφύλιο πόλεμο οι Έλληνες, με τους πολιτικούς που δήθεν τους "εκπροσωπούν"...
Η "πολιτική ανωμαλία" που έλεγε ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός ουσιαστικά άρχισε. Διότι αν ο λαός δεν αντιδράσει δυναμικά, είναι έτοιμοι να πουλήσουν την Ήπειρο, τη Θράκη, το Αιγαίο και ότι άλλο βρουν. Όπως έχει ήδη σε διάφορες ιστοσελίδες επισημανθεί, πρόκειται για ψυχασθενή άτομα, της αριστεράς  του Στάλιν και μαζί του ΝΑΤΟ (!), που με τα πολιτικά αξιώματα μεγάλωσε η αρρώστια τους. Ακούστε σχετικά αρχεία, όπως και τι έλεγε η πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη για μείωση συνόρων από τα "πολυμέσα" (Α4).

Για τον γέροντα Γεννάδιο από την Κρήτη: https://www.imdleo.gr/diaf/files/proph/1_prophecies_parts/03_gGennadios.pdf
 
 Νέο: Ο άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης για τον εμφύλιο:
- Γέροντα, οι Τούρκοι μας απειλούνε πάλι. Θα έχουμε πόλεμο μαζί τους;
- Όχι μωρέ… Τίποτα δεν θα γίνει με τους Τούρκους… Και μετά, μένοντας για λίγο σιωπηλός, συνέχισε:
- Εεε… τελικά κά' να δυο νησιά θα μας πάρουνε, αλλά ο Θεός θα μας βοηθήσει να μην έχουμε μεταξύ μας εμφύλιο. Να προσέχουμε τον εμφύλιο, να είμαστε μονιασμένοι και κοντά στον Θεό… Περισσότερα  
Δηλ. οι Τούρκοι, θα "βοηθήσουν" τους Έλληνες να μην επικρατήσει ο εμφύλιος, όπως παλιότερα (1974) "βοήθησαν" (με το αζημίωτο) τους Κύπριους!
 
Ο Στύλος Ορθοδοξίας για την απειλή του εμφυλίου στην Ελλάδα:
    Στο "Στύλο της Ορθοδοξίας" που κυκλοφορεί από τις 12 Ιανουαρίου περισσότερα από τον γέροντα Βασίλειο: «Θα δυσκολέψουν τα πράγματα, αλλά μετά... », μαζί με άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
ΙΑΝ. 2019. Δεν χρειάζεται προφητεία, το λένε οι ίδιοι οι Συριζαίοι!
    Η καθηγήτρια Φιλολογίας Πανεπιστημίου της Αθήνας κ. Μαρία Μαντουβάλου αποκαλύπτει ότι στο Μέγαρο Μουσικής, πρόσφατα, ήταν οι εθνοκτόνοι (και ψυχοπαθείς οπωσδήποτε) σύμβουλοι του πρωθυπουργού που διακηρύσσουν ότι η μεγαλύτερη και καλύτερη επανάσταση των Ελλήνων ήταν ο Εμφύλιος! Οπότε αποδεικνύεται ότι η ψυχοπάθεια είναι δαιμονικής φύσεως γιατί μόνο ο Διάβολος χαίρεται με τους φόνους ως ο κατ' εξοχήν ανθρωποκτόνος!
 
Ο νέος Εμφύλιος και διαβαλκανικός πόλεμος άρχισε!
   Είναι σύμπτωση ή υπάρχει μια σύναξη ψυχοπαθών που τον κινεί επίτηδες μέσα από την προκατασκευασμένη ψευτο-συμφωνία των Πρεσπών; ...Και ο Μητσοτάκης απλώς αγναντεύει το ανύπαρκτο μέλλον του... καλύπτοντας τον ΣΥΡΙΖΑ;
 
Τζιτζικώστας: Επιχειρήσεις των Σκοπίων έχουν ήδη αρχίζει να κινούνται νομικά κατά ελληνικών εταιρειών που δεν έχουν κατοχυρώσει διεθνώς τους όρους «Μακεδονία»! Link
 
 
Εν τω μεταξύ ο Ρουβίκωνας και Χρυσή Αυγή ενώνονται... στον αυταρχισμό.
    6 Μαΐου 2019: Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Πρόκληση για τη Δημοκρατία οι απειλές του «Ρουβίκωνα». Συνιστούν κλασική φασιστική μέθοδο! «Η απειλή της ζωής δικαστικών λειτουργών, που καλούνται να λάβουν μια απόφαση όχι μόνο είναι αποκρουστέα και εγκληματική πράξη, αλλά δυσφημεί και πλήττει ανυπολόγιστα τους έντιμους κοινωνικούς αγώνες που δόθηκαν και δίνονται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα και σε όλο τον κόσμο μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

     Επίσης στις 6 Μαΐου 2019: Ομόφωνα ενόχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, τους χρυσαυγίτες Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο. Το δικαστήριο όμως αναγνώρισε, λίγο αργότερα, με πλειοψηφία 6-1, το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη και επέβαλε, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, συνολική ποινή 21 ετών και 5 μηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου