Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Τα τελευταία βράδια ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ φαίνεται να περιδιαβαίνει από άκρον εις άκρον την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και να κυνηγά τζιχαντιστές.

Ουαί υμίν υποκριτές … το Φατιχ σας «πείραξε» τόσο πολύ,  την στιγμή που πυρήνες τζιχαντιστών της ΜΙΤ αλωνίζουν τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ  και τις μεγαλουπόλεις της Ελλάδος; 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας .

Το κόκκινο τουρκικό γεωτρύπανο στρογγυλοκάθισε από τις 4 Μαΐου στην Κυπριακή ΑΟΖ για γεωτρήσεις, αλλά περίμεναν πρώτα να γίνουν οι ευρωεκλογές και να προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές στην Ελλάδα για να σημάνουν συναγερμό μετά από ένα και μήνα; 
Δεν θα γίνει το δικό σας  σχέδιο αλλά το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ , όσους αναλυταράδες και να βάλετε για να υπνωτίσουν τον λαό. 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 προσφυγικές ροές κατακλύζουν τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ, ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με σημαία την πολιτική των ανοικτών συνόρων ή μάλλον των ολάνοικτων. 
Φωνάζουμε από τότε « ο Ερντογάν τρίβει τα χέρια του και δομεί δήθεν ζώνες ανθρωπιστικής κρίσης στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά για προωθήσει τους σχεδιασμούς του» 
Ποιος είναι ο Ερντογάν; ανατρέξτε στην επικαιρότητα εκείνων των ημερών για να δείτε από ξένα ΜΜΕ ότι είναι το logistic service των μακελλάρηδων της Συρίας με τις ευλογίες των τότε δυτικών φίλων του.  
ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 υπογράφεται η συμφωνία των Πρεσπών και ξαφνικά οι προσφυγικές ροές αλλάζουν πορεία. Τώρα έρχονται καραβανιές από τον Έβρο , τους παραλαμβάνουν θηριώδη πολυτελείας τζιπ από τα Βαλκάνια και τους μεταφέρουν σε λίγες ώρες στην Θεσσαλονίκη. 
Από εκεί εξαφανίζονται ή όσοι μένουν επιπολάζουν δραματικά την ανασφάλεια στην συμπρωτεύουσα. 
Γιατί έρχονται όλοι αυτοί οι αναξιοπαθούντες με το χαμόγελο  και μέσα σε αυτούς πυρήνες τρομοκρατών;   
Έχουμε βιομηχανίες για να δουλέψουν , υπάρχουν δουλειές; 
Μακάρι να είχαμε, αλλά έρχονται οι δυστυχείς για να πάρουν την πιστωτική κάρτα και τα προνόμια επί  ΣΥΡΙΖΑ. 
Άλλωστε η κυβέρνηση έπρεπε να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του μαύρου κέντρου των Βρυξελλών. 
Αφού γέμισε η επικράτεια με εν δυνάμει θάνατο σκάζει και η κρίση με το Φατίχ , το θέμα με τους S-400 και η πατρίδα μας μένει άφιλη (δηλ. δίχως φίλους, βλ. αναισχυντία Ρώσων που με τις πωλήσεις οπλικών συστημάτων σφραγίζουν όλο το Ελληνικό Αρχιπέλαγος , όμως έρχεται στην υπάρχουσα ρωσική ελίτ ο αδέκαστος πνευματικός νόμος και ο περιβόητος Πούτιν φεύγει από το προσκήνιο για να αναλάβουν στρατηγοί- όπως τα είπαμε από το 2016)  
Το καταχθόνιο σχέδιο των δήθεν φίλων και εχθρών της μικρής αλλά μεγάλης πολιτισμικά Ελλάδος ολοκληρώνεται ή πάει προς κορύφωση. 
Αυτοί που συνέρχονται στο ΚΥΣΕΑ να διαβάζουν πριν πάνε ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ μήπως φωτιστούν δεόντως; 
Έχει κανείς τώρα καμία αμφιβολία γιατί κλαίγανε με συνεχή ροή μέχρι τα πατώματα εικόνες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ πριν τις ευρωεκλογές την στιγμή που ο τούρκος κάτω από την μύτη μας τρυπούσε την Κυπριακή ΑΟΖ;  
( αυτόπτες μάρτυρες το είδαν , το ομολόγησαν  και αναρτήθηκαν εικόνες, το κάναμε πρώτοι για να δείξουμε την κρισιμότητα των περιστάσεων)  
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

Ο μετέπειτα ασκητής των Ακουμίων Κρήτης  Γέροντας Γεννάδιος  μιλάει για τις μέρες μας και επισημαίνει κίνδυνο εισβολής των τούρκων στην νότια Κρήτη.  
Τότε διαβάζαμε και μας φαινόταν εξτρεμιστικό. 
Σήμερα που ανακαλύφτηκε και επίσημα ο ενεργειακός θησαυρός της Κρήτης όλα είναι πιθανά. 
Και να πως… 
Πρόσφατα ξένες υπηρεσίες  βρήκαν πρώην μεγαλοστελέχη των ταλιμπάν να εργάζονται στα περιβόλια της Κρήτης; 
Νότια της Κρήτης διασχίζουν το πέλαγος τουρκικά εμπορικά πλοία φορτωμένα με στρατιωτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να ενισχύσουν τις ομάδες των τζιχαντιστών αδελφών μουσουλμάνων που μακελεύουν την Λιβύη .  
Τους είναι άραγε δύσκολο να ξεφορτώσουν όπλα στις απόκρημνες ακτές της Νότιας Κρήτης; 
Γνωστός αγιορείτης πατέρας είπε πριν λίγα 24 ώρα και μαζί του συμφωνούν όλοι οι Έλληνες που κυκλοφορούν με τα ΜΜΜ και βλέπουν τι γίνεται. 
« θα το πληρώσουμε πολύ άσχημα αυτό δηλ. που αφήσαμε τα σύνορα μας ανοικτά» 
Άλλος γέροντας από την Θεσσαλονίκη φωνάζει : 
« προσοχή αδελφοί θέλουν να χυθεί αθώο αίμα»  
Και προσευχόμενος τα τελευταία βράδια βλέπει ζωντανά τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ καβαλαρία να περιδιαβαίνει την συμβασιλεύουσσα  και να πολεμά  τζιχαντιστές. 
Γερόντισσα φωνάζει « θέλουν να μας κάνουν Δαμασκό- Χαλέπι»  
Υπάρχει φήμη ότι και άλλη εικόνα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ κλαίει σε γνωστό Μοναστήρι της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας. 
Αλλοίμονο στους Έλληνες και στους πολιτικούς τους που δεν ξύπνησαν μέχρι τώρα με όλα τα  δρώμενα της επικαιρότητας; 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ . Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου