Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Θέτω μόνο δύο ερωτήματα…

Η πτωχευμένη -από τους στυγνούς τοκογλύφους συμμάχους- πατρίδα μας, δέχεται ταυτόχρονα πολλές ασύμμετρες απειλές και αντιστέκεται και αμύνεται τίμια, ηθικά, φιλότιμα, τηρώντας το διεθνές δίκαιο, υπομένοντας την καταφανή αδικία εξ’ όλων,  εχθρών και συμμάχων μας.

Ο Μογγόλος πολεμοχαρής γείτονας  επιβουλεύεται όλο το Αιγαίο και τα νησιά μας, και όλο τον ορυκτό πλούτο που χάρισε ο Θεός στην Ελλάδα. Καθημερινά προκαλεί με ενέργειές του, παραβιάζοντας τα σύνορά μας σε θάλασσα και αέρα (οι φύλακες των συνόρων μας καθημερινά αμύνονται  με κίνδυνο της ζωής τους).

Ο Μογγόλος πολεμοχαρής γείτονας, οργανωμένα με τη βοήθεια του στρατού του, μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς (Τυνησίους, Μαροκινούς, Αλγερινούς, Πακιστανούς, Αφγανούς, Τούρκους) στα σύνορά μας και μαζί στέλνει βαρυποινίτες που αποφυλακίζει, καθώς και τζιχαντιστές μαχητές του ISIS (φρονώ ότι η λογική λέει ότι όταν ο Μογγόλος διεξάγει πόλεμο στη Συρία, όταν βομβαρδίζει και σκοτώνει τους Σύριους, οι Σύριοι πρόσφυγες δεν είναι δυνατόν να ζητούν άσυλο από τον Μογγόλο που τους σκοτώνει).
Η Ελλάδα με τους νησιώτες, ακρίτες, κατοίκους παραμεθορίων περιοχών, μαζί με στρατό, αστυνομία, πολιτοφυλακή, δίνουν τιτάνιο αγώνα για να μην καταλυθούν τα σύνορα της πατρίδος μας από τους εισβολείς που στέλνει ο πολεμοχαρής Μογγόλος. Όλη η Ελλάδα στέκεται συγκινητικά στο πλευρό όλων αυτών που φυλάσσουν τα σύνορα της πατρίδος μας.
Την ίδια στιγμή ο “κορονοϊός” έχει πλήξει την πατρίδα μας. Κυβέρνηση και υγειονομικές υπηρεσίες δίνουν τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό του, κλείνουν σχολεία, απαγορεύονται εκδηλώσεις κ.λ.π. Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα και ο ελληνικός λαός προσπαθεί με φιλότιμο να τηρήσει τα μέτρα πρόληψης, ώστε να “πεθάνει στην Ελλάδα” και ο κορονοϊός.

Την ίδια αυτή στιγμή, στη φιλότιμη χριστιανική Ελλάδα μας δεν παύουν να δηλώνουν «παρών», απόγονοι του Εφιάλτη και των δοσίλογων, οι δήθεν διεθνιστές και προοδευτικοί, οι εθνο-μηδενιστές.



Tην ίδια αυτή στιγμή, στη φιλότιμη χριστιανική Ελλάδα μας, δεν παύουν δυστυχώς να δηλώνουν «παρών»  και οι απόγονοι και λάτρεις του «θεού» Διονύσου.


Δείτε και μια δήλωση ορθοδόξου Αρχιερέως που έκανε εχθές, επισκεπτόμενος αυτούς που με κίνδυνο της ζωής τους υπερασπίζουν τα σύνορά μας και την Ι. Μητρόπολή του.

Τελικά το πνεύμα «όπου θέλει πνει»∙  πάει στον μουσουλμάνο μουφτή Κομοτηνής!!!



Δεν κάνει ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος, αλλά η Μουφτεία Ξάνθης:



Μετά τα τελευταία που προανέφερα, «ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ… ΜΑ ΘΕΤΩ ΜΟΝΟ… ΔΥΟ, ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ;».

vasilinos.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου