Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ (ΕΥΤΥΧΩΣ !!!)ΕΜΒΟΛΙΑ – Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ …… (βιντεο).

  

ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣOYN ΟI ΛΑΟI, ΚΑΘΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ… ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΡΤΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΕΤΣΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ

ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΩΔΥΝΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ !!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!! ΕΙΔΟΜΕΝ !!! 


ΕΜΒΟΛΙΑ – Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ……

«οὐ γάρ ἐστι δένδρον καλὸν ποιοῦν καρπὸν σαπρόν, οὐδὲ δένδρον σαπρὸν ποιοῦν καρπὸν καλόν· ἕκαστον γὰρ δένδρον ἐκ τοῦ ἰδίου καρποῦ γινώσκεται.» (Κατά Λουκάν κεφ.6, στ.43-44)

ΔΗΛΑΔΗ «δεν υπάρχει δένδρο καλό, που να κάνει επιβλαβείς καρπούς, ούτε δένδρο σάπιο, που να κάνει καλό καρπό (τα κακά έργα δεν είναι δυνατόν με αγαθή διάθεση να προσφέρουν καλό στους άλλους).

Κάθε δένδρο, αν είναι καλό ή κακό, γνωρίζεται από τον καρπό του.»

Στο βίντεο μιλάει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος για το θέμα της χρήσης κυτταρικών ιστών εκτρωμένων εμβρύων στη διαδικασία ανάπτυξης των εμβολίων, υποστηρίζοντας την ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, θέση οτι αυτό δεν προσκρούει σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, διότι δεν σκοτώνονται έμβρυα, αλλά είναι τα αρχικά κύτταρα από εμβρυϊκό ιστό ήδη νεκρωμένων εμβρύων, δηλαδή δεν υπάρχει η σκοπιμότητα που οδηγεί στην έκτρωση, αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητο το ένα γεγονός από το άλλο.

«ΡΙΖΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΣΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΕΛΕΣΙ ΜΟΥ !!!»

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί.

Ύπομονή κι έχει ο Θεός.…

ΕΜΒΟΛΙΑ – Ο ΚΑΡΠΟΣ ΜΙΑΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ !!!

Τό είδα>>> Βίντεο Ορθοδοξίας






ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ…?Μ.ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΜΟΡΦΟΥ. 

ΚΥΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤA

nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου