Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID.

 Ο Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Π. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ:«ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!»

ΒΙΝΤΕΟ


ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΚΩΝ. ΒΟΥΓΑΣ
Στην ομιλία που ακολουθεί ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, Θεολόγος και Φιλολόγος, παρουσιάζει τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου Θεολόγο και Ψυχίατρο, και τον βιολόγο ερευνητή  Κων. Βουγά, ομιλία που μεταδόθηκε στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" από νέο κανάλι (ypakoh) κατά την Κυριακή 24 Ιανουαρίου με θέμα «ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!»

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία που συμμετείχαν ο π. Βασίλειος Βολουδάκης, ο π. Στυλιανός Καρπαθίου και ο κ. Κωνσταντίνος Βουγάς.  η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής  Κυριακή 24/1/2021, 12:30, δεν παρακολούθησαν ακροατές εντός της αίθουσας. 

Οι ομιλίες αναρτώνται στο https://www.ypakoh.gr​ (Κυριακή 24/1/2021, 12:30​) Επιπλέον υλικό από το κανάλι @Εκδόσεις Υπακοή

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου