Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Όταν ένας άντρας αναλαμβάνει την ευθύνη και γίνεται επικεφαλής της οικογένειας, κάνει το θέλημα του Θεού, και έτσι η χάρη μπαίνει στην οικογένεια.

 

 Όταν ένας άντρας αναλαμβάνει την ευθύνη και γίνεται επικεφαλής της οικογένειας, κάνει το θέλημα του Θεού, και έτσι η χάρη μπαίνει στην οικογένεια. Εάν την ίδια στιγμή η γυναίκα συμπεριφέρεται με σύνεση, και δεν θα αναζητήσει την ευκαιρία να αφαιρέσει το «στέμμα» από αυτόν, αλλά θα τον ακούσει ως τον πλησιέστερο και πιο πιστό βοηθό, τότε ο Κύριος θα δώσει στον άντρα της και σε οποιονδήποτε, κατανόηση του τρόπου διαχείρισης της οικογένειάς του.

 Όταν μια γυναίκα δεν μπορεί να ξεπεράσει τα συναισθήματα της παραβίασης λόγω της κυριαρχίας του συζύγου της, αλλά αρχίζει να αναζητά την εξουσία στην οικογένεια, τότε ενημερώστε την    ότι, έχοντας λάβει την υπεροχή, κινδυνεύει να χάσει την αγάπη. Και πρώτα απ 'όλα - το δικό της: αυτή, ο νικητής, ο σύζυγός της θα γίνει αδιάφορος, θα χάσει τον σεβασμό του δεν είναι πλέον το πρώτο αλλά το δεύτερο άτομο στην οικογένεια, αυτός που είναι πιο αδύναμος από αυτήν ... Η αγάπη θα εξαφανιστεί.

 

Πατήρ Sergiy Nikolaev.

apantaortodoxias.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου