Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

BAS_4 : ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟ.

► Έχω επανειλημμένα αναφερθεί στον άνθρωπο σε παλαιότερα άρθρα. Όταν θέλησε να μου πει τα παρακάτω, τόλμησα για πρώτη φορά να τον ηχογραφήσω, ζητώντας την συναίνεσή του, για να μην γίνει ούτε μια λέξη λάθος. Δείτε λοιπόν τι μου είπε :


 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Πριν λίγες ημέρες κατ’ όναρ είχα ενδεχομένως μια αποκάλυψη. Είδα να συμβαίνουν ακραία φαινόμενα επάνω στη Γη, τρομακτικά, μυθικών διαστάσεων και να συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, καταστροφικός άνεμος 15 μποφόρ, σεισμοί 10 ρίχτερ, βροχοπτώσεις που οδηγούσαν σε πλημμύρες πολλών μέτρων, τσουνάμι κ.λπ. και όλα με σφοδρότητα να χτυπούν την ανθρωπότητα η οποία συγκλονισμένη σαν τον άνθρωπο, που έχει ναυαγήσει σε καταιγίδα να προσπαθεί να πάρει ανάσα και να μην μπορεί. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, απευθύνθηκα Στον Θεό εγώ ο ανάξιος και τον ρώτησα, “Γιατί Κύριε χτυπούν με μανία την ανθρωπότητα όλα μαζί ταυτόχρονα;” Και μου απάντησε Ο Ιδιος Ο Ιησούς Χριστός “Αν συνέβαιναν όλα μεμονωμένα, η ανθρωπότητα θα ενωνόταν και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, θα έκαναν υπομονή, βρίσκοντας λύσεις να ξεπεράσουν την εκάστοτε κρίση μέχρι να έρθει η επόμενη”. Μου εντυπώθηκε στο μυαλό πως Ο Θεός δεν ήθελε να βρούμε λύση ούτε η υπομονή να είναι μια κάποια λύση αλλά με τα αλλεπάλληλα χτυπήματα να αναζητήσουμε Εκείνον σαν τη μοναδική λύση και να ζητήσουμε τη Θεία Επέμβασή Του!»

Όσοι διαβάζουν τα άρθρα μου ξέρουν ότι ποτέ δεν αναφέρομαι σε χρόνους προφητειών γιατί όπως λέει ο γέροντας κανείς δεν ξέρει αν θα αναχωρήσει από εδώ μετά τα προφητευόμενα. Ο λόγος που θα γίνουν όσα έχουν προφητευθεί είναι ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις ουράνιες μονές ανά πάσα στιγμή. Άρα το κύριο είναι να δούμε τα γεγονότα σαν προσωπική ετοιμασία κι όχι για να πανηγυρίσουμε τα πτώματα στο Μαρμαρά ή τα αίματα στην τουρκιά, που έχουν προρρηθεί από προφήτες εδώ και δεκάδες αιώνες. Ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν μίλησε για τρίχρονο δαμάλι, που θα πνίγεται στο αίμα στην Πόλη. Άρα προς τι κάποιοι να τα φανερώνουν για δικά τους στις μέρες μας.

Με γνώμονα λοιπόν ότι οι προφητείες είναι διορθωτικές παραχωρήσεις του Χριστού, δημοσίευσα την πιθανή αποκάλυψη στον κοσμοκαλόγερο, επειδή ταιριάζει σε αυτά που πιστεύω : Όσα δηλαδή συμβούν, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ κι όχι ανθρώπινα. Τα έχω ξαναγράψει ( BAS_4 : Είστε έτοιμοι για το Μέγα Θαύμα; Η νύχτα φεύγει, ο Ιωάννης έρχεται!).

Καταλάβετέ το! Ο Χριστός θα μας παραχωρήσει να ζήσουμε ένα θαύμα, όταν ανθρώπινα δεν θα γίνεται τίποτα. Μην περιμένετε τίποτα από ανθρώπινο παράγοντα («μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ἄρχοντας, (…πολιτικούς τε καὶ θρησκευτικοὺς) ἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία» (Ψάλμ.ΡΜΕ΄3), παρά μόνον αν με την Πίστη μας παρακαλέσουμε τον Χριστό. Η γνώμη μου λοιπόν είναι ότι πιθανόν με αυτόν τον σκοπό έγινε η αναφερόμενη αποκάλυψη. «Τὰ ἀδύνατα παρὰ ἀνθρώποις δυνατὰ παρὰ τῷ Θεῷ ἐστιν».

Για τον χρόνο εκτελέσεως των προρρηθέντων η άποψη γερόντων είναι ότι ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Ο Χριστός θέλει οι στρατιώτες Του να είναι σε συνεχή πνευματική επαγρύπνηση, όπως κάθε άξιος στρατός. Τελικά ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. Δυστυχώς πολλοί περιμένουν μόνον να συμβούν ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΣΑΕΙ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ. Μην ξεγελιούνται λοιπόν κάποιοι-κάποιοι και νομίζουν ότι με το που θα πάμε στην Πόλη (και όσοι πάμε, μην γελιόμαστε) θα αγιάσουμε. Όσοι αξιωθούν να πάνε θα κληθούν από τον Χριστό να διδάξουν αυτά που εμπέδωσαν στην υπόλοιπη οικουμένη, για τον Επανευαγγελισμό της γης!

► Ένα σχόλιο για το άρθρο Ποιοι θα πληρώσουν το…μάρμαρο σε έναν πόλεμο ΝΑΤΟ-Ρωσίας; Τα τρία πολεμικά σενάρια και η οικονομική ανάλυση των συνεπειών σχετικά με την οικονομική ανάλυση των συνεπειών : ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Το χρήμα είναι από τις κύριες αιτίες της σημερινής άθλιας κατάστασης. Ο Χριστός θα αφήσει όλο το οικονομικό σύστημα να καταρρεύσει και θα οικοδομηθεί εξ αρχής η κατάσταση από tabula rasa. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Πως είπατε; χρηματιστήρια; Μα αυτά είναι ήδη από κορωνοϊό διασωληνωμένα αλά Τσιόδρα! Οι περισσότεροι βέβαια ανησυχούν αν θα πεινάσουν. Ας δουν τα πετεινά του ουρανού, που τα φροντίζει ο Χριστός και δεν μεριμνούν για το αύριο. Ας νοιαστούν πρώτα πριν κρυώσουν. Ο Πούτιν κλείνει τις στρόφιγγες και μένουμε με το πορδοαέριο του Κούλη, που εκτός ότι δεν καίγεται, απαιτεί 5πλή μάσκα λόγω αφόρητης μπόχας.

Όσον αφορά τις κυρώσεις των ευρωπαίων κατά της Ρωσίας, ας προσέξουν μη πάνε από κίρρωση του ήπατος.

BAS_4

ΥΓ – Η εκκένωση της Ουκρανίας άρχισε >

https://www.brighteon.com/e70c4457-de48-4168-8456-180024cdbcf7

Δείτε μια γυμναστική άσκηση, εύκολη ακόμα και για ηλικιωμένους >

https://www.brighteon.com/671b9d79-d603-455a-a84b-a310bbd2031b

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου