Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Επίσημη ΠΑΡΑΔΟΧΗ Βαρθολομαίου στην Καθολική Εκκλησία! ΣΙΩΠΗ από όλους τους.

Προχωράει η έλευση ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μέσα στους χώρους που κάποτε θεωρούνταν καταφύγιο των... πιστών!

Με τον Ρωμαιοκαθολικό Αρχιεπίσκοπο του Σάλτσμπουργκ Φραντς Λάκνερ, συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με εκκλησιαστικά σάιτ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, και από αυτή την συνάντηση βγήκε μια τεράστα είδηση, η οποία δείχνει πως έπονται ραγδαίες εξελίξεις στην θρησκευτική χριστιανοσύνη, με την Εκκλησία της Ελλάδας να σιωπά, εγκρίνοντας προφανώς αυτό που θα ακολουθήσει.

Ο Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Ρ/Καθολικό Αρχιεπίσκοπο στην έδρα του, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο, τον Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, τον Διάκονο κ. Μιχαήλ Γιαβρή και τον  κ. Θεμιστοκλή Καρανικόλα, υπάλληλο των Πατριαρχείων.

Στο σημείωμά του στο βιβλίο επισκεπτών ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναφέρει τόσο το θέμα των εκεί συνομιλιών όσο και την συνεργασία που έχει με τον Πάπα κ. Φραγκίσκο, προαναγγέλλοντας «ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ»!

Το σημείωμα του Οικουμενικού Πατριάρχου το οποίο συνυπογράφουν οι συνοδοί του έχει ως εξής:

“Μέσα εις ατμόσφαιραν αδελφικής αγάπης και αμοιβαίας εκτιμήσεως συνηντήθημεν σήμερον με τον αδελφόν Franz, Αρχιεπίσκοπον του Salzburg,εις την έδραν αυτού και παρόντων και των εκατέρωθεν συνοδών μας, συνομιλήσαμεν δια θέματα που αφορούν εις τας αδελφάς Εκκλησίας μας και την μαρτυρίαν των εν τω κόσμω και ηυχήθημεν να μη βραδύνη επί πολύ ακόμη να ανατείλη η μεγάλη και επιφανής ημέρα της των πάντων ενώσεως. Ο αδελφός Πάπας Φραγκίσκος και η ημετέρα μετριότης εργαζόμεθα και εντόνως προσευχόμεθα δια την ταχείαν έλευσιν αυτής της ημέρας Κυρίου.

16.2.2022

Ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος,

Metropolitan Arsenios of Austria,

Diakon Oecumenius Kodikograph,

Dr. Michael Giavris, Themistoklis Karanikolas

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ πως, σύμφωνα με τον Carlo Maria Viganò αρχιεπίσκοπο της Καθολικής Εκκλησίας, προωθείται «το σχέδιο καταστροφής της Εκκλησίας, προκειμένου να την αντικαταστήσουν με μία φιλανθρωπική οργάνωση μασωνικής έμπνευσης» ΕΔΩ.

Παράλληλα, όπως έχει μεταδώσει προσφάτως το βρετανικό BBC, οι θρησκείες θα αλλάξουν μορφή, έτσι ώστε να αφομοιωθούν από την Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Θυμηθείτε τα βίντεο, καθώς φαίνεται πως η Ένωση των εκκλησιών δεν θα γίνει για την ειρήνη και την Αλήθεια!

Με πληροφορίες από romfaia. gr, ΦΩΤΟ pixabay/intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου