Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Προφητεία: Οι άγγελοι πρόκειται να ρίξουν μια θάλασσα από χολή και αίμα στη Μόσχα.



Στα μέσα Οκτωβρίου 2022, το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας αναγνώρισε την Ιτσκερία ως ανεξάρτητο κράτος και καταδίκασε τη γενοκτονία της Τσετσενίας και στις 9 Νοεμβρίου καταγράφηκε ένα έγγραφο που αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Ταταρστάν. Το θέμα εκεί πιθανότατα θα επιλυθεί επίσης σωστά, αφού παράλληλα οι λαοί άλλων ελεύθερων χωρών και δημοκρατιών που καταλαμβάνονται από τα άγρια ​​ζώα ετοιμάζονται για ανεξαρτησία: 

Έτσι, ξεκινά η υλοποίηση δεκάδων και εκατοντάδων προφητειών για την επικείμενη κατάρρευση της Μοσχοβίας.

«Η Ρωσία είναι μια διασπορά, θα καταρρεύσει», είπε η μοναχή Anthony (Kaveshnikova, 1904-1998) πριν από 40 χρόνια Είπε επίσης τα εξής:

«Η Μόσχα θα γεμίσει με μη Ρώσους. Και τέτοια θα είναι η σφαγή στη Μόσχα... Θα έρθει η ώρα που θα πέσουν σπίτια στο έδαφος, και αυτοκίνητα, ακόμα και άνθρωποι. Στην αρχή, όχι πολύ βαθιά, θα είναι δυνατό να το αποκτήσετε. Και μετά σε τέτοιο βάθος που δεν θα το πάρει κανείς, ώστε ακόμη και τα σπίτια θα σκεπαστούν με χώμα και δεν θα φαίνονται.

Σχήμα-μοναχή Μαρία (Matukasova, 1908-2000) : «Πόλεμος με τους Τατάρους... Θα γίνει πόλεμος εκεί…» Της λέω: «Θα νικήσουμε;» - "Όχι, λέει η γριά, είναι απίθανο ... Θα χυθεί πολύ αίμα ... Θα μας αφήσουν ... Αλλά είμαστε μάταιοι ... ηλίθιοι, δεν καταλαβαίνουμε ... "

Γερόντισσα Ναταλία Βυρίτσκαγια: «Τα σύνορα της χώρας θα ανοίξουν, άνθρωποι θα σκοτωθούν και δεν χρειάζεται πόλεμος. Θα ρίξουν έναν πύραυλο στη Μόσχα, αλλά θα χτυπήσει την Αγία Πετρούπολη... Η γεωγραφία θα αλλάξει πολύ. 

- Βέρα, κοίτα αυτόν τον χάρτη, τι είναι, τα Ουράλια; ρώτησε η γριά τη Β. Α. Σαβίνκοβα:
- Ναι, μητέρα, τα Ουράλια.
- Τίνος είναι αυτό το Ουράλ, Βέρα;
«Αυτή είναι η γη μας.
"Νομιζεις?….."

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν περισσότερες από αρκετές προφητείες για την κατάρρευση της Μοσχοβίας. Είναι γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια και δεν ήταν ξεκάθαρο μόνο πότε θα ξεκινούσαν όλα και πώς.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να λαμβάνουν οράματα για την επικείμενη τιμωρία των Μοσχοβιτών για όσα είχαν γίνει στην Ουκρανία:

Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να δούμε το μέλλον πραγματικά και ολοκληρωτικά, το ζήτημα της πραγματοποίησης των οραμάτων και των αποκαλύψεων είναι αρκετά αμφιλεγόμενο. Ως εκ τούτου, κάτω από τον ζυγό των επιτυχιών των περιττών στα μέτωπα, προφανώς στάλθηκαν σημαντικά ποσά σε διάφορους πόρους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο που ασχολούνταν με την περικοπή, για να δοξάσουν με κάποιο τρόπο τους Μοσχοβίτες και να τους υποσχεθούν ένδοξες νίκες και ένα μεγάλο μέλλον.

Ωστόσο, υπάρχουν εκπληκτικά λίγες προφητείες για ένα ένδοξο μέλλον για τη Μόσχα. Και τότε - η ζωή στους βάλτους Moksha σε αυτές τις προφητείες κατά κάποιο τρόπο βελτιώνεται μόνο κατά την άφιξη στους βάλτους του βασιλιά. Πιθανότατα, σύμφωνα με την παλιά καλή παράδοση, ο τσάρος θα διοριστεί από τους αδύναμους από τους Άγγλους - όχι από τους λαπεντόποδους για να επιλέξει το πρόσωπο που θα ανέβει στο θρόνο. Αυτό δεν συνέβη ποτέ στους Μορδοβιανούς και ούτε θα συμβεί ποτέ. 

Παρόλα αυτά, με τη δόξα των Μοσχοβιτών, οι Έλληνες είναι οι πιο ζηλωτές, στους οποίους, προφανώς, στάλθηκαν τα περισσότερα χρήματα. Και για ένατο μήνα κυνηγούν τα βανγκάκια κάποιων παππούδων που αν και δεν πολέμησαν υποσχέθηκαν πυρηνικά χτυπήματα στην Τουρκία και μετά ευημερία με την αστραφτερή ακτινοβολία της Ελλάδας. Την ίδια ώρα τώρα στον Άθω οι γέροντες λένε κάπως έτσι:

Δεν γνωρίζουμε τι είδους μεγάλη γιορτή εννοούσαν οι μοναχοί, αν και κατά τη γνώμη μας η κατάρρευση κάτω από το έδαφος της Μοσχοβίας και η σφαγή στο Κρεμλίνο θα είναι ήδη μια γιορτή από μόνη της. Όπως είπε ο Ναπολέων Βοναπάρτης - σε έναν κρύο χειμώνα, η πιο ζεστή φωτιά από τη φωτιά της καύσης της Μόσχας. Πιθανώς, θα είναι ακόμη και μια ευλογημένη φωτιά σε κάποιο βαθμό, και σε κάθε επέτειό της, διάσημοι λαμπαδηδρόμοι θα φέρουν τη φωτιά, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου