Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Οι Ιππείς της Αποκάλυψης εθεάθησαν στη Μέση Ανατολή.

 ΣΧΟΛΙΟ : Μία εντελώς ξεχωριστή άποψη για τα 4 άλογα της Αποκαλύψεως που δεν έχουμε συναντήσει πουθενά στην Ελλάδα.Απίθανα πράγματα όχι μόνο με τη σημαία των Παλαιστινίων,αλλά με όλες τις Αραβικές σημαίες.Το άσπρο,το πράσινο,το μαύρο και το κόκκινο άλογο υπάρχουν σαν χρώματα σε όλες τις Αραβικές σημαίες! 

Δεδομένου ότι τα γεγονότα που ξεκίνησαν στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου έχουν πολλά σημάδια εσχατολογίας, οι εσχατολόγοι συνεχίζουν να συζητούν διάφορα αποσπάσματα από τη Βίβλο στα φόρουμ τους:

1 Και είδα το Αρνί να ανοίγει την πρώτη από τις επτά σφραγίδες, και άκουσα ένα από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα να λέει σαν βροντή, Έλα και δες.
2 Κοίταξα, και ιδού, ένα λευκό άλογο , και ο καβαλάρης του είχε ένα τόξο, και ένα στέμμα του δόθηκε. και βγήκε νικητής, και να νικήσει.
3 Και όταν άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο ζωντανό πλάσμα να λέει: Έλα και δες.
4 Και βγήκε ένα άλλο άλογο, ένα κόκκινο . Και σε αυτόν που καθόταν πάνω του δόθηκε η εξουσία να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί.
5 Και όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζωντανό πλάσμα να λέει: Έλα και δες. Κοίταξα, και ιδού, ένα μαύρο άλογο , και ο καβαλάρης του είχε ένα μέτρο στο χέρι του.
6 Και άκουσα μια φωνή μεταξύ των τεσσάρων ζωντανών πλασμάτων, που έλεγε: Ένα κουίνιξ σιτάρι για ένα δηνάριο, και τρία κουίνικα κριθάρι για ένα δηνάριο. Μην καταστρέψετε το λάδι ή το κρασί.
7 Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζωντανού πλάσματος, που έλεγε: Έλα και δες. 8 Και κοίταξα, και ιδού, ένα χλωμό
άλογο και τον καβαλάρη του, που το όνομά του ήταν «θάνατος». και η κόλαση τον ακολούθησε. και του δόθηκε εξουσία πάνω στο τέταρτο μέρος της γης - να σκοτώνει με σπαθί και με πείνα και με λοιμό και με τα θηρία της γης.

Αυτή είναι η λεγόμενη «Συνοδική» μετάφραση της Αποκάλυψης, στην οποία κάποιοι αδύναμοι γενειοφόροι τύποι από τον 19ο αιώνα προσπαθούν να μεταφέρουν κάτι καλό στους μορδοβιανούς σκρέπτσι, κακούς από τη φύση τους και εντελώς ανεγκέφαλους. Στο πρωτότυπο, τα χρώματα των αλόγων κάτω από τους Riders είναι λευκό, μαύρο, πράσινο και κόκκινο:

Τώρα ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε με ποιες σημαίες κυκλοφορούν οι «Παλαιστίνιοι»;

Οι εκπρόσωποι του μεγάλου ινδικού πολιτισμού, που γύρισαν το ατελείωτο αριστούργημα για  τον Jimmy-Jimmy Acha-Acha , είναι σίγουροι ότι με μερικά από αυτά:

Ωστόσο, στην πραγματικότητα η σημαία έχει ως εξής:

Άλλα αραβικά κράτη έχουν κάτι σαν αυτό με τις σημαίες τους:

Και τώρα οι εσχατολόγοι θέτουν το ερώτημα: το είδε ο Ιωάννης έτσι ή εφηύραν «σημαίες» τον 20ο αιώνα που δεν υπήρχαν ποτέ, αλλά για να υπάρχουν, όπως στην Αποκάλυψη; 

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά αν πραγματικά ξεκινήσει η Αποκάλυψη, τότε δεν θα έχει σημασία. Λοιπόν, μέχρι να ξεκινήσει, παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου