Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ 18/10, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

 


GEWKWN

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN: θα μεταφέρω πρώτα το μήνυμα του Γέροντα που αφορά τα Ιεροσόλυμα, και μετα ένα άρθρο δικό μου από έρευνες που έκανα και αφορά το μήνυμα.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ: Παιδιά μου θα κάνουν μεγάλη επίθεση (εννοεί Μέση Ανατολή) και τότε θα τα χάσουν όλα!!! Θα μαζευτούν όλοι οι ‘’ειδωλολάτρες ‘’ κατακτητές (παπικοί και άλλοι) αυτοί που θα πάνε να προσκυνήσουν ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΤΟ ‘’ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ’’

Στον πόλεμο που θα γίνει για την ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ, θα επέμβουν τότε τα Ηνωμένα Έθνη για να ‘’αποφύγουν’’ μεγαλύτερη αιματοχυσία και θα αναλάβουν για λίγο καιρό την Ιερουσαλήμ. Τα Ηνωμένα Έθνη όμως θα έρθουν στα Ιεροσόλυμα και για άλλο λόγο, για να προετοιμάσουν τον ερχομό του παγκόσμιου ηγέτη τους, τον καιρό εκείνο θα κτιστεί και ο Ναός του Σολομώντα, διότι το τέμενος θα καταστραφεί από ‘’ΛΑΘΟΣ’’ ενός πυραύλου, τον ναό θα τον ονομάσουν Μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς (της Ιερουσαλήμ) εκεί στα Ιεροσόλυμα θα εγκαταστήσουν την πανθρησκεία, και τον παγκόσμιο ηγέτη τους που θα έρθει ως ειρηνοποιός, και ως θρησκευτικός ηγέτης.

Μετα από όλα αυτά θα ΔΙΩΞΟΥΜΕ τους ‘’ειδωλολάτρες’’ και θα ενωθεί η Ιερουσαλήμ με την Ελλάδα και τότε θα γίνει η ένωση της Άνω Ιερουσαλήμ (ουράνια) με την κάτω Ιερουσαλήμ ( Γήινη)

Παιδιά μου, πριν από δυο μέρες βρισκόμουν σε ένα αυτοκίνητο που με πήγαινε κάπου, και ενώ ήμουν σε πολυσύχναστο δρόμο ξαφνικά έχασα τελείως την ακοή του, για μισή ώρα, έβλεπα μέσα από το αυτοκίνητο τα πάντα αλλά δεν άκουγα τίποτα, ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΗ, οι άνθρωποι περπατούσαν σκυφτοί σαν να ήταν σε πένθος. Το ίδιο περίπου το είχα νιώσει πριν από τις φωτιές στο μάτι και με τον covid-19 τότε είχα δει την Αθήνα ΒΟΥΒΗ, ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ χωρίς ανθρώπους, δεν γνωρίζω τη θα γίνει, να προσέχει ο κόσμος, θυμηθείτε τον βατοπεδινο για την πολιτειακή ανωμαλία, ίσως να έχει σχέση, δεν γνωρίζω παιδιά μου. Πολύ προσευχή, Θεία Κοινωνία, ανάψτε το καντηλάκι στο σπίτι σας, να έχετε αγιασμό, τον Σταυρό σας το κομποσκοίνι σας και πολύ προσευχή για να περάσουν η δύσκολες μέρες που έρχονται στην χώρα μας, στα σπίτια μας αλλά και παγκοσμίως, ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, πίστη στο Θεό στην Αγία τριάδα στην Παναγία την Μητέρα μας και Μητέρα όλου του κόσμου και τα μάτια ανοιχτά καλό στάδιο!!! σε όλους με ευλογία Θεού πίστη και αγάπη και υγεία.

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ GEWKWN:

Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε το 2013 έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης τους η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ. Από αυτό φαίνεται πλέον καθαρά ότι στα σχέδια των Γερακιών της παγκοσμιοποίησης, τα Ιεροσόλυμα δεν θα ανήκουν στους εβραίους η στους παλαιστινίους μελλοντικά (πολύ σύντομα) ΤΗΝ ΕΠΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ( ΟΗΕ) . Και αυτό μετα από έναν ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Το 1947 ο ΟΗΕ κήρυξε την Ιερουσαλήμ σε καθεστώς ξεχωριστής οντότητας υπό διεθνή έλεγχο. Αυτό εξακολουθεί να είναι το μοναδικό διεθνώς αναγνωρισμένο καθεστώς για την πόλη. Ωστόσο, μετά τον πόλεμο του 1948, η πόλη διαιρέθηκε, με το Ισραήλ να καταλαμβάνει το δυτικό μισό και την Ιορδανία το ανατολικό μισό – που περιλαμβάνει και την περίφημη Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων. Το Ισραήλ ανακήρυξε την Δυτική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του. Κατόπιν το 1967, κατέλαβε το ανατολικό τμήμα. Το 1980, με νόμο κήρυξε την Ιερουσαλήμ «ολόκληρη και ενωμένη», ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε το ψήφισμα 478 την ίδια χρονιά, δηλώνοντας τον νόμο ‘’άκυρο’’.

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα οδηγούν στο να κάνουν την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα όλων των εθνών, ο Πάπας Φραγκίσκος ( ο πρόδρομος του αντίχριστου) προετοιμάζει εδώ και χρόνια την Ιερουσαλήμ για να γίνει η πόλη όπως είπε , για ‘’Όλα τα Έθνη’’.

Δεν μπορούσα παρά να ερευνήσω τη θεωρία ότι το Βατικανό με τα σχέδια που έχει και μαζί με τους εβραίους και την Νέα Τάξη θα κτίσουν τον ‘’Τρίτο Εβραϊκό Ναό’’, λοιπόν, για πολλά χρόνια, το Βατικανό επενδύει μεγάλα ποσά για την αγορά περιουσιακών στοιχείων στην Ιερουσαλήμ, έχει στην κατοχή του και πολλά αντικείμενα από τον Δεύτερο Ναό. Τον Δεκέμβριο του 2013, γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι και του πρωθυπουργού Νετανιάχου σχετικά με την παραχώρηση των Ιερών Τόπων της Ιερουσαλήμ στο….. Βατικανό!!! Η άφιξη και η παρουσίαση του Αντίγραφου, του Αντίχριστου, θα γίνει στα Ιεροσόλυμα, στον Ναό του Σολομώντα.

Ο πρώην Πρόεδρος George W. Bush, ανακοίνωσε στην ορκωμοσία του : ‘’Όταν οι Πατέρες μας διακήρυξαν μια ‘’νέα τάξη των αιώνων’’, ενεργούσαν σύμφωνα με μια αρχαία ελπίδα που προορίζεται να εκπληρωθεί’’ Μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα αφορούν την εκπλήρωση της ‘’αρχαίας ελπίδας’’ των πατέρων του George W. Bush;

Η Ιερουσαλήμ κατέχει κεντρική θέση όχι μόνο για τις τρεις θρησκείες, του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, αλλά και για τον Τεκτονισμό. Ένας κύριος στόχος των Ελευθεροτεκτονων, όπως και των Εβραίων, είναι η ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντος. Ως εκ τούτου, ο Τεκτονισμός αναμένεται να έχει συμμετοχή στις μελλοντικές διαδικασίες που θα αφορούν τα Ιεροσόλυμα ως παγκόσμιας πρωτεύουσας.

Τόσο για τους Χριστιανούς όσο και για τους Εβραίους, η Ιερουσαλήμ είναι το επίκεντρο του κόσμου, το μέρος όπου ο ουρανός και η γη εφάπτονται μεταξύ τους (ουράνια και επίγεια Ιερουσαλήμ).

Η Νέα Τάξη πραγμάτων έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…..τα Ηνωμένα Έθνη αναλαμβάνουν όλο και περισσότερο το ρόλο της παγκόσμιας κυβέρνησης….. ο επικεφαλής του ΟΗΕ δήλωσε στις 14 Δεκεμβρίου 2020, ‘’ Αυτή είναι μια στιγμή για την ενίσχυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Ομπάμα είπε ότι ‘’Η Αμερική πρέπει να παραδώσει την κυριαρχία και να αγκαλιάσει μια παγκόσμια κυβέρνηση ‘’ Σεπτέμβριος 2015 : Ο Πάπας Φραγκίσκος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δώσει μια ομιλία που ξεκίνησε μια διάσκεψη κατά την οποία τα Ηνωμένα Έθνη παρουσίασαν μια ‘’ νέα παγκόσμια ατζέντα’’ για την ανθρωπότητα.

Η αληθινή αποστολή των Ηνωμένων Εθνών δεν έχει καμία σχέση με τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση ανθρώπων ή εθνών. Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε ως εργαλείο παγκοσμιοποίησης, για να υποτάξει τον κόσμο κάτω από μια δικτατορία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013: οι λαοί που θα βγουν από τον πόλεμο θα βρίσκονται σε σύγχυση θα μαζεύουν τις πληγές τους, ο παγκόσμιος ηγέτης τους όμως δεν θα μπορέσει να τους καλύψει, θα είναι τόσο ψεύτικος, και με μια τεχνολογία που θα είναι καταστραμμένη, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον ΘΕΟ και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει, που θα είναι το ίδιο με το πρόσωπο του ΘΕΟΥ…… Ο πάπας γεννημένος από αυτόν θα είναι ένας μικρός αντίχριστος και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα. Θα έλθει ως βασιλιάς και θα πέσει ως Λέπρα γιατί λεπρός θα είναι στην ψυχή του ετούτος. Αλλά όσο καιρό μείνει αυτός που θα βάλουν ως παγκόσμιο ηγέτη …….θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη. Και τότε ολοι αυτοί οι Λαοί θα σηκωθούν εναντίον του θα τον ρίξουν όλοι οι λαοί.

Θα κάνουν αυτόν τον φοβερό και θλιβερό πόλεμο, τον πόλεμο αυτόν δεν το κάνει Ο Θεός, αλλά εσείς οι άνθρωποι, γιατί μέσα από τις στάχτες του πολέμου, θα βγουν τα φίδια να σας ‘’σώσουν ‘’ και το μεγάλο φίδι , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο πριν από τον αντιχριστος και τα άλλα φίδια από την ιδία μάνα βγαλμένα, από τον οφη αυτοί θα είναι οι ηγέτες σας και θα είναι και ο άλλος …’’Η ΓΥΝΑΙΚΑ,’’ όπως ο Άγιος μου τα λέει…’’η πόρνη που μέθυσε τους βασιλιάδες της Γης……ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ, αυτή θηλάζει αυτά τα φίδια αυτήν την στιγμήν, αλλά με το δηλητήριο που τον τάισαν……..Όλα αυτά θα γίνουν, όλα αυτά θα τα επιτρέψει Ο Θεός, γιατί θα πρέπει να έρθει η ώρα της Αναλαμπής, αν δεν έρθει το αντίγραφο, γιατί είναι ένα αντίγραφο που θέλει να κάνει τον Χριστό, αν δεν έρθει αυτός δεν μπορεί να έρθει ο Βασιλιάς, δεν μπορεί να έρθει Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ, δεν θα μπορέσει να τελέσει το Θεάρεστο έργο, αυτό που θα τρέχετε όλοι σας με ένα σταυρό στο χέρι και με το όνομα ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…..

Υ.Γ Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των αιώνων θα είναι τα ΣΟΛΥΜΑ, ΤΑ ΙΕΡΟ – ΣΟΛΥΜΑ.

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω…….

triklopodia.gr 

facebook sharing button
twitter sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου