Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Θεοσημεία.. Με λυγμούς Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος Τιβεριάδος από τη Γάζα: ”Το Άγιο Φως ήρθε στη Γάζα αν και δεν το έφεραν!!” Κόλαφος για Φωτοδιώκτες!!! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ- BINTEO.

 

Θεοσημεία.. Με λυγμούς Αρχιεπίσκοπος Αλέξιος Τιβεριάδος από τη Γάζα: ”Το Άγιο Φως ήρθε στη Γάζα αν και δεν το έφεραν!!” Κόλαφος για Φωτοδιώκτες!!! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μια συνέντευξη σταθμός για τη Γάζα για το Άγιο Φως από τον πολεμιστή του Αγίου Φωτός Αγιοταφίτη Αρχιεπίσκοπο Αλέξιο Τιβεριάδος! Στη Γάζα είχαν θεοσημεία και βίωμα του Αγίου Φωτός παρ΄ότι φέτος δεν το έφεραν στη Γάζα!! ..

Με καυτά δάκρυα και λυγμούς ο έγκλειστος στη Γάζα Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος εξομολογείται ότι ”φέτος το Άγιο Φως δεν έφθασε στη Γάζα!” Τον έκοψαν στην Ελλάδα ενώ για το Πάσχα αυτό ήταν ο βασικός Πρωταγωνιστής της Ορθοδοξίας που δίνει παγκόσμια μαρτυρία τον ξέχασαν τον λογόκριναν! Ο δεσπότης στο πιο προκεχωρημένο φυλάκιο της Ορθοδοξίας στη Γάζα σε συνέντευξη του μίλησε αραβικά και μίλησε για θεοσημεία. Είχαν την εμπειρία του Αγίου Φωτός αν και φέτος δεν το έφεραν στη Γάζα:

Κάθε χρόνο, φέρναμε το Άγιο Φως στη Γάζα.Το φέρναμε από το Μέγα Σάββατο..

Φέτος δεν μας το φέραν. Δεν ήρθε το Άγιο Φως στη γη στης Γάζας..

(Και κλαίει αναλύεται σε αναφιλητά σαν μικρό παιδί)

Όμως πιστεύουμε ότι παρά το ότι δεν ήρθε το Άγιο Φως, ο πόλεμος θα σταματήσει ( κλαίει)
Του λέει ο δημοσιογράφος

-Αμήν, Πρώτα ο Θεός Δέσποτα Αλέξιε, σεβασμιότατε

όμως εμείς το είδαμε το Άγιο Φως και ας μην ήρθε

( κλαίει ..σσ θεοσημεία φαίνεται είχαν θεοσημεία με Άγιο Φως ο δεσπότης είχε θεοσημεία το Άγιο Φως έλαμψε και στον μαρτυρικό ναό στον Άγιο Πορφύριο Γάζης γι αυτό είναι τόσο συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος αγγιγμένος από τη χάρη.. Το άγιο Φως δεν σβήνει το Άγιο Φως δεν φυλακίζεται )

Θα γιορτάσουμε ( και κλαίει)

Δημοσιογράφος: μακάρι, πρώτα ο Θεός!

Παρά τον πόλεμο, θα γίνει ειρήνη σε όλη τη Γάζα, αυτό περιμένουμε ( κλαίει)
Δημοσιογράφος: Αμήν, Αμήν , σεβασμιότατε Αλέξιε..

-Την εκκλησία την Ορθόδοξη την φυλάνε όλοι οι Άγγελοι

Δημοσιογράφος: Ναι, ναι σεβασμιότατε Αλέξιε. Εμείς από την πλευρά μας, σας λέμε ότι σας αγαπάμε πολύ και ότι βλέπουμε ότι μαζί, πλάι πλάι. Μουσουλμάνοι και χριστιανοί μαζί
Και οι άγγελοι να είναι για όλους και το Φως δέσποτα είναι και για τους χριστιανούς και για τους μουσουλμάνους!

Εδώ παρεμβάλλεται ο δεσπότης : πάντα στο παρελθόν το φέρναμε, δεν το βλέπαμε από την τηλεόραση! Και σε αυτή τη γη η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ρίζες.

Εδώ υπήρχαν τόσοι Άγιοι..

Πρώτα ο Θεός.. Η Ορθόδοξη Εκκλησίά στη Γάζα...

Θα λάβει χάρη, για χάριν των τέκνων Της..(σσ έβγαλε άλλωστε πρόσφατα δεκάδες μάρτυρες!)

Το Φράγμα Δακρύων των Αγιοταφιτών είναι το μεγάλο πνευματικό αντίβαρο στον Τοίχο των Δακρύων που προσεύχονται οι απέναντι για την έλευση ”Μεσσία” Αντίχριστου..

Αυτά τα δάκρυα μας κρατάνε αυτά τα δάκρυα κάνουν ολισθηρό το διάβα του..κι αναστέλλεται πνευματικά η εμφάνιση του..

Είναι μόνος ( μόνος με τον Μόνον Θεό) τον έχουν ήδη πουλήσει κανείς δεν έκανε μια αναφορά σε αυτόν τον άνθρωπο τον έγκλειστο στον Άγιο Πορφύριο στη Γάζα που αρνήθηκε ως καλός ποιμήν να εγκαταλείψει το σπαραγμένο και ματωμένο κοπάδι του αν και του πρότειναν οι ελληνικές αρχές ασφαλή διέλευση διαφυγή!

Πάσχα και δεν βρέθηκε ένα κανάλι ελληνικό να του δώσει το λόγο τηλεφωνικά να πει δυο λόγια ο άνθρωπος του Θεού…. του το κρατάνε τα παράκεντρα που δεν έγινε ρίψασπις της πίστης ούτε εκείνη η Μαρία η Γιαχνάκη που …. ξεψαχνίζει τους Αγιοταφίτες σοβαρή παράλειψη! Κι εκείνος ο Θεοδωράκης στους ”Πρωταγωνιστές” που φέτος δεν άφησε μοναστήρι για μοναστήρι κι έβγαλε τόσους καλογέρους και πολύ καλά έκανε πως τους ξέφυγε ο κύριος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ο έγκλειστος δεσπότης μας στη Γάζα!!!!

ΥΓ Το βίντεο είναι από Άγιο Πορφύριο Γάζας με κλίμα Πανάγιου Τάφου!! 

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου