Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Στο Ισραήλ έγινε η θυσία της κόκκινης Δαμάλας | Ξεκινούν τα γεγονότα video.

  Γράφει ο Βασίλειος Ξεσφίγγης



Δυο βίντεο φωτιά δημοσιεύουμε σήμερα για τον κόσμο που έχει γνώση.
Ωστόσο αυτά τα θέματα δεν είναι δική μας εξειδίκευση ούτε σχετίζονται με την θεματολογία του ιστολογίου.
Παρατηρώ όμως την παντελή απουσία των μεγάλων site θρησκευτικού περιεχομένου αλλά και της επίσημης Εκκλησίας.
Θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει και να προετοιμάζεται πνευματικά.
Βλέπω με λύπη ότι αποκρύπτονται στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα σε αντίθεση με το εξωτερικό που ακόμα και το δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού CBS NEWS έκανε αναλυτικό αφιέρωμα ενημέρωση.
Η δε Εκκλησία διώκει τον Εσταυρωμένο και τον απομακρύνει πίσω από την Αγία Τράπεζα και στην θέση του στήνει θρόνους.
Δεν είναι τυχαίοι αυτοί οι θρόνοι.
Ετοιμάζονται να υποδεχτούν αυτόν που φέρνουν, αυτός είναι ο σκοπός τους και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ.
 
sto-israil-egine-i-thysia-tis-kokkinis-damalas-ksekinoyn-ta-gegonota-video

Ο δε Οικουμενισμός και οι νεοτερισμοί που εκδηλώνουν εξυπηρετεί αυτά ακριβώς τα σχέδια αφου όπως θα διαβάσετε και θα δείτε ετοιμάζουν μια νέα παγκόσμια θρησκεία.
Υπάρχουν και μικρές εξαιρέσεις ευτυχώς από Ιεράρχες που αντιστέκονται.

Σας μεταφράζω τι λένε τα δυο βίντεο που θα παρακολουθήσετε ποιο κάτω.
Το πρώτο είναι από το Israel channel και το δεύτερο από το CBS NEWS, αυτό σοβαρεύει την κατάσταση αφου οι πηγές είναι εγκυρότατες.

Ώρες ολόκληρες μου πήρε η μετάφραση για να αποδοθεί σωστά.

Δείτε λοιπόν τι λέει το πρώτο βίντεο.

Η 7η Οκτωβρίου του 2023 θα είναι για πάντα μια ιστορική μέρα αφου συνέβη η μεγαλύτερη τραγωδία μετά το ολοκαύτωμα.
Ποτέ άλλοτε  δεν υπήρξε τόσο μεγάλη τραγωδία στο Ισραήλ.
Η επίθεση της Χαμάς ήταν καταστροφική για το Ισραήλ αφου καταστράφηκαν ολόκληρες κοινότητες σκοτώνοντας τουλάχιστον 1.400 Εβραίους και απήγαγαν πολλούς αθώους άνδρες γυναίκες και παιδιά.
Αλλά υπάρχει και μια άλλη ιστορία πίσω από αυτά τα φρικτά γεγονότα που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι.
Στις 7 Οκτωβρίου αυτό που συνέβη ήταν αντίδραση για ότι θα γινόταν εκεί τριγύρω από το όρος του Ναού.
100 ημέρες μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ ο Abu Abeda εκπρόσωπος των ταξιαρχιών αλασάμ της Χαμάς έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη για τη Χαμάς και υπενθύμισε τους σκοπούς του πολέμου στην ομιλία του.
Λέει ότι η επίθεση ήταν για να υπερασπιστούν το Όρος του ναού το τέμενος Αλ-Άκσα και τον θόλο του βράχου από τα εβραϊκά σχέδια του να θυσιάσει την κόκκινη δαμάλα.
Τον Σεπτέμβριο του 2022 εισήχθησαν οι τέλειες κόκκινες δαμάλες από το Τέξας στο Ισραήλ.
Αυτές οι δαμάλες ήταν ολοκόκκινες χωρίς ψεγάδια άλλου χρώματος και είναι προορισμένες για θυσία η οποία θα αλλάξει το καθεστώς του όρους του Ναού.
Ο βωμός που θα γίνει η θυσία είναι ήδη χτισμένος στο όρος των ελαιών και κοιτάζει προς την κατεύθυνση που θα χτιστεί ο τρίτος ναός.
 
sto-israil-egine-i-thysia-tis-kokkinis-damalas-ksekinoyn-ta-gegonota-video

Το Ινστιτούτο φίλων του Ναού σχεδιάζει να πραγματοποιήσει τη θυσία της κόκκινης δαμάλας πριν από το επερχόμενο Εβραϊκό Πάσχα στις 22-4-2024.
Γιατί όμως είναι αυτό σημαντικό;
Γιατί μπορεί να πυροδοτήσει τα γεγονότα που θα οδηγήσουν μέχρι το κτίριο που βρίσκεται στο μέρος που ήταν χτισμένος ο Ναός στην Ιερουσαλήμ.
 
sto-israil-egine-i-thysia-tis-kokkinis-damalas-ksekinoyn-ta-gegonota-video

Αν δεν ξέρετε την υπόθεση θα σας μιλήσουμε για αυτήν.
Για να καταλάβετε τι είναι ο Τρίτος Ναός και τι συνέβη πρέπει να επιστρέψουμε στην Παλαιά Διαθήκη.
Στην τελετή της θυσίας που περιγράφεται στο 19ο κεφάλαιο διαβάζουμε ότι ο Κύριος μίλησε στον Μωυσή και στον Ααρών λέγοντας ότι αυτό είναι το διάταγμα του νόμου που ο Κύριος διέταξε λέγοντας...

Μίλα στα παιδιά του Ισραήλ να σου φέρουν μια κόκκινη δαμάλα χωρίς κηλίδες όπου δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι και πάνω στην οποία ποτέ δεν μπήκε ζυγός και θα την δώσετε στον ιερέα Ελεάζαρ.
Η κόκκινη δαμάλα να θυσιαστεί και ο Ελεάζαρ θα πάρει από το αίμα της με το δάχτυλό του και να ραντίστε το αίμα της απευθείας μπροστά από τη Σκηνή του μαρτυρίου επτά φορές....
 
Στο βίντεο περιγράφεται όλη η διαδικασία, την οποία δεν θέλω να μεταφράσω ολόκληρη.

Σύμφωνα με τον ραβίνο και φιλόσοφο myones εννέα κόκκινες δαμάλες έχουν θυσιαστεί από την εποχή του Μωυσή.
Η τελευταία φορά που έγινε μια τέτοια τελετή ήταν λίγο πριν ο δεύτερος ναός καταστραφεί από τους Ρωμαίους στο όρος των Ελαιών που βρίσκεται απέναντι από το Όρος του Ναού.
Σύμφωνα με τον myones όταν η 10η κόκκινη δαμάλα θα θυσιαστεί θα μπούμε στην Μεσσιανική περίοδο.
Δηλαδή στην περίοδο εκείνη που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι.

Το Ινστιτούτο του Ναού προετοιμάζεται ενεργά για αυτή τη Μνημειακή εκδήλωση στο Όρος των Ελαιών και υπάρχει λόγος που το ινστιτούτο του Ναού θέλει να εκτελέσει την θυσία της κόκκινης δαμάλας στο Όρος των ελαιών και ο βωμός πρέπει να βλέπει προς το μέρος του δεύτερο ναού γιατί κατά την θυσία που είχε γίνει για τον δεύτερο Ναό η κοιλάδα χώριζε τον Δεύτερο Ναό, από το μέρος που έγινε η θυσία δηλαδή το όρος των ελαιών ώστε να υπάρχει απόσταση ασφαλείας μεταξύ του καθαρού και του ακάθαρτου χώρου.
Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε είναι ότι οι στάχτες της κόκκινης δαμάλας ανακατεμένες με καθαρό νερό χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του τόπου, των ιερέων του ναού και για τα όργανα του ναού. 
Φυσικά σήμερα στο σημείο που βρισκόταν ο ναός έχουμε τον Θόλο του βράχου και το τέμενος Αλ-Άκσα και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί ο εβραϊκός λαός σήμερα μπορεί να μπεί στο Όρος του Ναού αλλά αν κάποιος δεν είναι τελετουργικά καθαρός πρέπει να προσέχει που πατάει γιατί η επικράτεια του Όρους του Ναού είναι το πιο ιερό μέρος για τον εβραϊκό λαό και υπήρχαν μερικά μέρη στο σημείο που ήταν ο Ναος που μόνο ο αρχιερέας μπορούσε να μπαίνει και γι' αυτό οι στάχτες της κόκκινης δαμάλας είναι τόσο σημαντικές για την ανέγερση του τρίτου Ναού.
Γιατί με την θυσία της κόκκινης δαμάλας και την στάχτη του εξαγνισμού όλα θα καθαριστούν και θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η κατασκευή του τρίτου ναού.

Αυτά για το οποίο μιλάμε τώρα είναι σοβαρά πράγματα.
Καθώς κοιτάμε την Τοπογραφία της Ιερουσαλήμ μπορούμε να δούμε ότι το Όρος των ελαιών είναι ψηλότερα από το Όρος του Ναού και έτσι ο ιερέας κάνοντας θυσία στο όρος των Ελαιών θα βλέπει προς το μέρος που ήταν η αυλή του ναού
Το Ινστιτούτο του ναού έχει ήδη ένα επιλεγμένο σημείο στο Όρος των Ελαιών όπου θα γίνει η θυσία της κόκκινης δαμάλας πριν το φετινό Εβραϊκό Πάσχα.

Το Εβραϊκό Πάσχα του 2024 άρχισε από το απόγευμα της Δευτέρας στις 22 Απριλίου και τελείωσε το απόγευμα της Τρίτης 30 Απριλίου.

Αυτό θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό από όσα ξέραμε στο παρελθόν και η ένταση αυξάνεται όταν τα κομμάτια του παζλ ενώνονται καθώς ο τρίτος ναός είναι έτοιμος να αναγερθεί.
Οι εντάσεις μεταξύ του αραβικού λαού και του εβραϊκού λαού αυξάνονται.
Οι άνθρωποι ζούμε σε απίστευτα ιστορικούς καιρούς καθώς τόσες πολλές γενιές δεν μπορούσαν να δουν την ανάσταση του έθνους του Ισραήλ. 
Ο Θεός συγκέντρωσε τους Εβραίους από όλα τα μέρη του κόσμου στην Γη του Ισραήλ και τώρα υπάρχουν μόνο τα τελευταία κεφάλαια της Γραφής που πρέπει να εκπληρωθούν.
Εμείς είδαμε τα δεινά του Ισραήλ αλλά μετά τον πόνο έρχεται μεγάλη χαρά χτίζοντας τον Τρίτο Ναό που τώρα φαίνεται πιθανό, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι
Συναντηθήκαμε με τον κ. Yehuda Glick σήμερα που είναι άτομο με επιρροή στο Εβραϊκό ινστιτούτο του Ναού.
Γρήγορα έγινε αμφιλεγόμενος και δημοφιλής για την υπεράσπιση του για τα εβραϊκά δικαιώματα στο Όρος του Ναού κάθε χρόνο ήταν ο Γκλικ που έφερνε όλο και περισσότερους Εβραίους στο Όρος του Ναού.
Η δημοτικότητά του και η δραστηριότητα του ενόχλησε τον αραβικό πληθυσμό που απλώς μισούσε αυτόν τον άντρα και στη συνέχεια στις 29 Οκτωβρίου 2014 καθώς ο Glick έδινε μια ομιλία στο μαχίμ
ξεκινώντας το Heritage Center πυροβολήθηκε από έναν Παλαιστίνιο αλλά ο  Γκλικ επέζησε της επίθεσης και διασώθηκε από τους Ισραηλινούς γιατρούς.
Από τότε συνέχισε την αποστολή του και η επιρροή του αυξήθηκε και το 2016 έγινε μέλος της Κνεσέτ για το Λικούντ ως μέρος του κυβερνώντος κόμματος στο Ισραήλ.

Ο Glick έχει εξυψώσει το θέμα της ανέγερσης του εβραϊκού ναού σε άλλο επίπεδο.
Ο Glick μπόρεσε να λάβει υποστήριξη για τον σκοπό του από επιφανείς Εβραίους ηγέτες.
Εδώ μπορείτε να ακούσετε μια συνέντευξη όπου ο Glick μιλάει για την πρόοδο αυτού του ζητήματος στο Ισραήλ

Πριν από 10 χρόνια δεν υπήρχε ούτε ένα μέλος της CET που να ανέβηκε στο Όρος του Ναού, ενώ σήμερα έχουμε 20 μέλη που ενδιαφέρονται να ανέβουν στο Όρος του Ναού, προσεύχονται στο Όρος του Ναού και είναι μέρος στη μάχη για την Λύτρωση του Όρους του Ναού και για να φέρει τον τρίτο Ναό.

Το επόμενο βήμα είναι η διαδικασία της θυσία της κόκκινης δαμάλας στο όρος των Ελαιών.
Αυτό θα ανοίξει τις πύλες στο όρος του Ναού για τον Εβραϊκό λαό και μετά ο ναός μπορεί να χτιστεί. 
Το ινστιτούτο του ναού είναι ενεργό και προετοιμάζεται για αυτήν ακριβώς τη στιγμή με την εκπαίδευση των μελλοντικών ιερέων που θα υπηρετήσουν στον Ναό.
Οι ιερείς κάνουν ήδη θυσίες κάθε έτος και εκπαίδευση για την πολύ σημαντική θυσία της κόκκινης δαμάλας.
Έχουν επίσης όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό να υπηρετήσουν στο ναό έτοιμο. 
Αν μεταβείτε στον ιστότοπο thirt temple.org θα δείτε ότι υπάρχουν πραγματικά σχέδια του Ναού για το χτίσιμο του.
Η οργάνωση του Ναού έχει ήδη Αρχιτέκτονες που έχουν δημιουργήσει τα σχέδια για την κατασκευή του Τρίτου Ναού.
Αυτός ο Ναός θα μπορούσε να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σε αυτό το μέρος στην Ιερουσαλήμ.

Έτσι μια Παγκόσμια θρησκεία θα συγκέντρωνε όλους τους ανθρώπους, ενώ με αυτή η νέα δομή σύμφωνα με όσα λένε στην ιστοσελίδα θα διευκολύνουν την Παγκόσμια Ειρήνη στον κόσμο και όλος ο κόσμος θα λυτρωθεί από αυτή τη νέα δομή.
Η πραγματικότητα που βλέπουμε σήμερα είναι πολύ διαφορετική καθώς υπάρχει ένας συνασπισμός που αναπτύσσεται εναντίον του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη συνεχώς επικρίνοντας το Ισραήλ για την επιχείρησή του στην Γάζα ακόμη και η Ρωσία είναι τώρα εναντίον του Ισραήλ καθώς το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι θα βοηθήσει την Ουκρανία στην άμυνά της ενάντια στη Ρωσία οπότε πλησιάζουμε στην τελική Σύγκρουση τον λεγόμενο Αρμαγεδδώνα.
Μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε πάει ποτέ πιο κοντά αλλά τα καλά νέα είναι ότι στο τέλος αυτού του δρόμου θα υπάρχει η αλήθεια.
Αυτή είναι η Ελπίδα μας σας ευχαριστώ πολύ

Δείτε το βίντεο


Το δεύτερο βίντεο είναι από το CBS NEWS
Σας περιγράφω τι λέει.

Έφεραν αυτές τις αγελάδες στο Ισραήλ από το Τέξας με αεροπλάνο
Ετοίμασαν τον βωμό που θα γίνει η θυσία στο Όρος των Ελαιών
Αυτός ο λευκός βωμός στήθηκε στο Όρος των Ελαιών και κοιτάζει προς το μέρος του Ναού.
Το μόνο εμπόδιο που απομένει είναι ότι στο μέρος που πρέπει να χτιστεί ο Ναός υπάρχει το τέμενος Αλ-Άκσα.

Οι Εβραίοι υποστηρίζουν ότι οι κόκκινες αγελάδες συμβολίζουν το κόκκινο αίμα του Μεσσία που θα έρθει.
Οι Μουσουλμάνοι λένε ότι είμαστε 2 δισεκατομμύρια και από την Μαλαισία ως την Αμερική θα ξεσηκωθούν αν οι Εβραίοι ρίξουν το τέμενος προκειμένου στην θέση του να χτίσουν τον νέο Ναό.
Η επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβριο στο Ισραήλ έγινε για να αποτραπεί η θυσία των αγελάδων.

Δείτε το βίντεο

 
 
Αλλά και άλλα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανάφεραν ότι η σφαγή και η θυσία των κόκκινων δαμαλίδων ήταν για στις 22 Απριλίου 2024
sto-israil-egine-i-thysia-tis-kokkinis-damalas-ksekinoyn-ta-gegonota-video

Στην ίδια γραμμή και το ρωσικό lenta.ru προειδοποίησε στις 5/4/24 ότι στα τέλη Απριλίου θα γινόταν η θυσία, ενώ άλλες ιστοσελίδες της Ρωσίας γράφουν ότι πλέον πραγματοποιήθηκε η θυσία.
Μετέφρασα ότι έγραψε και το lenta.ru
Διαβάστε στην εικόνα.
 
 
 Και άλλο Ρωσόφωνο κανάλι ρίχνει την είδηση θυσιάστηκε τελικά η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23 Απριλίου στις 5 π.μ το πρωί στο όρος Ελαιών στην Ιερουσαλήμ κι αρχίζουν οι προετοιμασίες για ανέγερση Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί έλευση ”Μεσσία” (Αντίχριστος) !! Σύμφωνα με το ρωσόφωνο κανάλι το γεγονός ότι έγινε η θυσία των κόκκινων δαμαλιών σημαίνει ότι θ΄αρχίσουν σύντομα τα μεγάλα γεγονότα σε Μέση Ανατολή και στον κόσμο.
 
sto-israil-egine-i-thysia-tis-kokkinis-damalas-ksekinoyn-ta-gegonota-video

Για την ιστορία να αναφέρω την σπουδαιότητα του Όρους των Ελαιών και για τους Χριστιανούς.
Στο Όρος των Ελαιών έγινε η σύλληψη του Ιησού, εκεί τον έπιασαν και τον οδήγησαν στο Πάθος και την Σταύρωση.
Στο Όρος των Ελαιών έγινε η Ανάληψη του Χριστού 40 ημέρες μετά την Ανάσταση του.
Σύμφωνα με τις γραφές στο Όρος των Ελαιών θα κατέβει ο Χριστός κατά την Δευτέρα Παρουσία Του, ακριβώς στο μέρος της Ανάληψης Του.
Τα γεγονότα που ζούμε ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις γραφές δηλαδή.
Το κακό είναι πως οι Χριστιανοί σήμερα όχι μόνο είναι απροετοίμαστοι αλλά θα έλεγα ότι γίνεται συστηματική δουλειά για να αποπροσανατολιστούν εντελώς.
Όσοι λίγοι έχουμε απομείνει που δεν σκοπεύουμε να προδώσουμε ούτε να σιωπήσουμε ας ενημερώσουμε όσους μπορούμε για όσα συμβαίνουν λοιπόν.

ΠΗΓΗ
Μετάφραση και απόδοση Melissocosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου