Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Οι Εβραίοι κάνουν Ταλμουδικά τελετουργικά στο Όρος του Ναού για τη γιορτή Σουκότ την ”ετοιμασία του θρόνου”..διεκδικώντας το Αλ Ακσά για να κάνουν τον Γ Ναό και ….. να τον θρονιάσουν.

 

4η μέρα της Εβραικής γιορτής του Σουκότ της Ετοιμασίας του Θρόνου και οι Ιουδαιστές προκαλούν με

Ταλμουδικά τελετουργικά στο όρος του Ναού στην περίμετρο του Αλ Ακσά όπου πιστεύουν ότι είναι τα ερείπια του Β Ναού του Σολομώντα. Έχουν πέσει πρηνηδόν στο έδαφος ξυπόλυτοι ενώ ηχεί το κέρας ..Οι Εβραίοι υποκλίνονται στο Όρος του Ναού… Οι προετοιμασίες του θρόνου … για να τον θρονιάσουν έχουν εντατικοποιηθεί.

Τώρα πήγε στο Αλ Ακσά και ο υπερεθνικιστής Υπ. Εσωτερικών Ben Gvir για να δυναμιτίσει το κλίμα και ν΄ανανεώσει την υπόσχεση ότι οι μέρες πλησιάζουν που εκεί θα σηκώσουν τον Γ Ναό. Στο μεταξύ η προσελέυεση αυξήθηκε κατά πολύ είναι αρκετές εκατοντάδες τώρα με επικεφαλή τον ακροδεξιό φανατικό φονταμενταλιστή εξτρεμιστή Υπουργό Ben Gvir..

Πάνω από 200 Εβραίοι έχουν ήδη ανέβει στο Όρος του Ναού σήμερα το πρωί και πολλοί άλλοι αναμένεται να φτάσουν αργότερα σήμερα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η αστυνομία συνέλαβε έναν Εβραίο επειδή προσευχόταν και τραγουδούσε δυνατά στα βόρεια του Όρους του Ναού.

Προσευχή Mossaf σήμερα το πρωί στο Όρος του Ναού με χορούς και ψαλμούς.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ben Gvir ηγείται μιας πολύ σημαντικής αλλαγής του status στο Όρος του Ναού. Σύμφωνα με ίδιους ”αυτή είναι η καρδιά του πολέμου -πρέπει να βγάλουν τον εχθρό από το Όρος του Ναού και να επιτρέψουν στο λαό του Ισραήλ να κυβερνήσει το πιο ιερό μέρος – την καρδιά του κόσμου (σσ δηλ τον ομφαλό της γης)”.

Η εκπλήρωση της μεσσιανικής προσδοκίας για Εβραίους σχετίζεται με κατάληψη του Αλ Ακσά και ανέγερση Γ Ναού. Για ισλάμ είναι ο τρίτος πιο ιερός τόπος και για χριστιανισμό ο ”Μεσσίας” που θα θρονιαστεί εκεί θα είναι ο Αντίχριστος.

Το Ισραήλ διεξάγει έναν ιερό πόλεμο εσχατολογικού χαρακτήρα..

Για πρώτη φορά μετά από 2000 χρόνια ένας Κοέν απόγονος του Βιβλικού Αρχιερέα Ααρών με ιερατικά άμφια προσευχήθηκε στο Όρος του Ναού στα Ιεροσόλυμα!.. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ Γ’ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ”ΜΕΣΣΙΑ” (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου