Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

τώρα να μην χάσουμε και αυτά που έχουμε ..δεν σας λέμε Χρόνια πολλά άλλα μόνο τα μάτια ανοικτά.

 

η Ελλάδα ποτέ δεν έλαβε αντιπαροχή έστω και αν μετάγγισε ολόκληρες φιάλες αίματος στους συμμάχους της ...τώρα να μην χάσουμε και αυτά που έχουμε Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Άραγε τιμούμε αυτό το αίμα , άραγε  "αγιογραφούμε" με αυτό τις ψυχές μας και τις ψυχές της νεολαίας μας ;

Που ζεις καημένε θα σου πουν πολλοί και αύριο αυτοί οι πολλοί ή θα ψάχνονται ή θα έχουν πέσει στην κατάθλιψη γιατί απώλεσαν την μνήμη τους , την Πίστη και τα κουράγια τους ;

Μα τι λες ; Λένε αυτοί που δεν διαβάζουν ακόμα και αυτήν την τρέχουσα διεθνή επικαιρότητα και τους ενδιαφέρει μόνο η επικαιρότητα της ξετσιπωσιάς και της ανωμαλίας .
Δεν βλέπουν , δεν ακούν , δεν διαβάζουν άρα είναι εν δυνάμει άρρωστοι ;

Ο πρωταγωνιστής στην Μέση Ανατολή βρίσκεται Δυτικά του Ιράν και Ανατολικά της Τουρκίας ..τον ετοιμάζουν τόσοι Άγιοι και Πατέρες μίλησαν για την Κουρδία και το τι συμβαίνει στις μέρες μας το βλέπουμε όλοι ...

Υπάρχουν διεθνή δημοσιεύματα που βλέπουν τους Κούρδους της Συρίας και του Βόρειο Ιράκ να λαμβάνουν δειλά - δειλά θέση υπέρ του Ισραήλ ως ανάχωμα στο Ιράν με αντάλλαγμα να απομειωθεί ο κίνδυνος που διατρέχουν από την Τουρκία .

Οι εκλογές των ΗΠΑ είναι κρίσιμες και για τους Κούρδους γιατί η αντιπαροχή που έλαβαν θα αυξηθεί ή θα μειωθεί εξ αιτίας του αποτελέσματος .

Το μεγάλο χαλί των γεωπολιτικών εξελίξεων απλώθηκε τώρα μάλιστα που  κρυώνει και ο καιρός με απρόβλεπτες συνέπειες ακόμα και για εμάς.

Εμείς εδώ άραγε παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα που έχουν σχέση με τις  "αντιπαροχές" που θέλει η Τουρκία στο Αιγαίο ;

Ιστορικά η Ελλάδα ποτέ δεν έλαβε αντιπαροχή έστω και αν μετάγγισε ολόκληρες  φιάλες αίματος στους συμμάχους βλέπε δήθεν φίλους γιατί την εξαπάτησαν ή γιατί οι ιστορικές εξουσίες της την "πώλησαν"  με τέτοια ευχέρεια που τρομάζει τον νου .

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου