Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΕΠΕΙΓΟΝ: δημοσιεύθηκαν πλάνα από την εισβολή στη Συρία με τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα (ΒΙΝΤΕΟ).Ο Τουρκικός στρατός εισέβαλε στη Συρία.


Η εισβολή του Τουρκικού στρατού στο συριακό έδαφος συνεχίζεται. Από την περιοχή Nusaybin του Βορείου Κουρδιστάν, ο τουρκικός στρατός, που συνοδεύεται από  δύο τεθωρακισμένα οχήματα και φορτηγά, εισέβαλαν στη Συρία.
ΕΠΕΙΓΟΝ: δημοσιεύθηκε πλάνα εισβολή της Συρίας, τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα (ΒΙΝΤΕΟ) | Ρωσική άνοιξη

Το σχετικό υλικό και μια δήλωση  διανέμονται από Κούρδους ακτιβιστές. 
Κουρδοι πρόσκοποι ήταν σε θέση να καταγράψουν σε βίντεο την τουρκική εισβολή και τις εργασίες για την κατασκευή των οχυρώσεων. 
"Ο τουρκικός στρατός, με μπουλντόζες και μια στήλη του στρατιωτικού εξοπλισμού εισήλθαν στο έδαφος  του Rozhava (Δυτική Κουρδιστάν) από τη Nusaybin (Τουρκία)," - είπε σε μια δήλωση της η Κουρδική Πατριωτική Ένωση. 

"Μετά την εισβολή, η μπουλντόζα άρχισε να σκάβει το πεδίο, που βρίσκεται στα σύνορα της Nusaybin με το Καμισλί και είναι ιδιωτική περιοχή για τους  κατοίκους της Καμισλί και οι τουρκικές στρατιωτικές αρχές και τα τεθωρακισμένα οχήματα έχουν αναπτυχθεί για την προστασία της», - ανέφεραν οι Κούρδοι.
Νωρίτερα, ο τουρκικός στρατός  εισέβαλε στη Συρία και έκανε την έναρξη της κατασκευής του τείχους, και την εκσκαφή ορυγμάτων.
http://rusvesna.su/news/1463846684    
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ RUSVESNA;Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου