Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Παρατηρώ ότι υπάρχει μία απογοήτευση στον κόσμο και μία νεκρική σιγή,ως προς τα διαδραματιζόμενα γεγγονότα μέσα και έξω από την Ελλάδα.Θυμηθείτε ότι αυτή η σιωπή δεν θα βγει σε καλό.Και ενώ όλα δείχνουν ότι είναι υπό έλεγχο και τίποτα απολύτως δεν θα συμβεί,όλα θα τα πραγματοποιήσουν οι Νεοταξίτες,χωρίς την παραμικρή αντίδραση τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο βίος του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου που εορτάζει σήμερα,αλλά και ο βίος της Αγίας Υπομονής,μας διδάσκουν ότι πρέπει να κάνουμε Υπομονή στις δύσκολες καταστάσεις που έρχονται.Τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ και το είχα γράψει εν μέσω Τεσσαρακοστής,ότι η Ελλάδα βαδίζει προς τα δικά της Πάθη και την Σταύρωση.
Χρειάζεται υπομονή,επιμονή και κοντά στον πνευματικό,με εξομολόγηση και Μεταλαβή,με Μετάνοια,γιατί πλέον είμαστε μπροστά σε μεγάλα γεγγονότα.
Οπως έγραψα και πριν λίγες μέρες η περίοδος 24 Μα'ί'ου-8 Ιουλίου θα δώσουν πολλά γεγγονότα.
Την πήραμε την δόση!Υπογράψαμε 100 χρόνια σκλαβιάς στους δανειστές!Για να μας δώσουν το πρώτο μέρος της δόσης όμως πρέπει να εφαρμόσουμε αυτά που ψηφίσαμε.Και φυσικά μέσα σε όλα είναι και η αχρήματη κοινωνία.Από 1η Ιουλίου όλα με κάρτες αν θέλουμε να έχουμε το αφορολόγητο των 8.000 ευρώ.
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε"Αν βρίσκεται στο δρόμο ασήμι(Ευρώ;)δεν θα σκύβουν να το πάρουν.Για ένα όμως στάχυ θα σκοτώνονται ποιός θα το πρωτοπάρει." Μήπως έφτασε η ώρα να ξευτελιστεί το Ευρώ και να πέσει πείνα ενώ μας τάζουν κάρτες;

Επίσης "Ενα ψωμί θα χαθεί το μισό και ένα ολόκληρο" Στις 30 Ιουνίου λήγει η ισχύς των αποδείξεων και την επομένη ξεκινούν οι κάρτες(πιστωτικές ή χρεωστικές)
Η επίσκεψη Πούτιν στο Αγιον Ορος έχει ιδιαίτερη σημασία,ενώ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα είναι απών,λόγω των σχέσεων του με την Ρωσική εκκλησία.
Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν επίθεση στην Αν.Ουκρανία και την Κριμαία ενώ οι Τούρκοι βρίσκονται με το ένα πόδι στη Συρία.Οι πόλεμοι αυξάνονται δραματικά στη γύρω περιοχή μας.Η Ρωσική κάθοδος στη Μεσόγειο ξεκίνησε από τις 30 Σεπτεμβρίου 2015,οπότε ο χρόνος της γενικότερης σύγκρουσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας δεν θα αργήσει να ξεσπάσει,με το ΝΑΤΟ να είναι έτοιμο κατα μήκος των Ανατολικών συνόρων με τη Ρωσία,από τις Σκανδιναβικές χώρες,τις Βαλτικές χώρες,την Πολωνία,τη Ρουμανία,την Ουκρανία,τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας και το Αζερμπα'ι'τζάν.Και οι προφητείες αναφέρουν ότι ο πόλεμος θα ξεκινήσει με Μαύρο Αμερικανό Πρόεδρο(Ομπάμα) και τον 4ο Πέτρο (Πούτιν)που θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί τις πρώτες δόξες της Ρωσίας κατά τον Αγαθάγγελο.
Ο αείμνηστος Μητροπολίτης Σισανίου είχε πει ότι όταν το κακό φτάσει στην Συρία τότε έρχεται η σειρά μας.Οι Τούρκοι ήδη εισέβαλαν στο Χαλέπι της Συρίας και ετοιμάζονται,οπότε ας ετοιμαζόμαστε κι εμείς.
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αναφέρει "Οταν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω,τότε κοντά είναι"
Οσον αφορά τα γεγγονότα που ζούμε στο Αιγαίο με τις Τουρκικές παραβιάσεις ο Αγαθάγγελος αναφέρει"Η Ελλάς θα γίνει εκ νέου θέατρο ληστειών και καταστροφών από τους Τούρκους.Οι Κυβερνήτες και ο λαός θα βρίσκονται σε στενοχώρια.Ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα εξαμίλια."
Θεωρούμε ότι πριν την Τουρκική εισβολή ένα θερμό επισόδιο δεν θα το γλυτώσουμε.
Και έχουμε και την Πανορθόδοξο Σύνοδο στην Κρήτη από 16-26 Ιουνίου.Εδώ θα μιλήσει ο Θεός..Η οργή του Θεού νομίζω ότι περιγράφεται στις προφητείες...
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αναφέρει "Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων".Νομίζω ότι πριν λίγες μέρες είχαμε προειδοποίηση με 5,5 ρίχτερ σεισμό στην Κρήτη, με ρωγμές στο 53ο και 54ο Δημοτικό Ηρακλείου, που εκκενώθηκαν.
Οσο για τα γεγγονότα στη Γαλλία για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, ο Αγαθάγγελος αναφέρει ότι αυτή η Δημοκρατία δεν θα είναι σταθερή,ειδικά όταν διεξάγει πολέμους,ενώ θα ενωθεί με το Βέλγιο(έχουμε κι εκεί επεισόδια για το εργατικό νομοσχέδιο)και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει πόλεμος κατά του πλούτου και της ευγενείας.
Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου