Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο Πούτιν θα βρίσκεται στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ την ημέρα που εορτάζει ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο δια ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ που προφήτεψε την άλωση της ΠΟΛΗΣ από τους Ρώσσους.

φωτο 1 (2)
ΦΩΤΟ : ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ
¨ΚΑΙ αναχωρεί από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ παραμονή της Άλωσης.
Για να ετοιμάσει την Άλωση της ΠΟΛΗΣ υπό των Ρώσων;¨
Το μήνυμα ήρθε λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη της Ρωσικής Αποστολής στην Ελλάδα και στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας από αετοφωλιά -ασκητική παλαίστρα του ΑΘΩΝΑ.
-τα λόγια είναι πτώχεια ,τα σημεία όμως πολλά.
-αυτές τις μέρες έχουν σταματήσει όλοι οι στρατηγικοί δορυφόροι των ισχυρών πάνω από τον Άθωνα και φέρνουν σβούρες, λες και δεν τους βλέπουμε με την προσευχή μας.
-οι επίσημοι Ρώσσοι θα έρθουν ανήμερα της εορτής ( νέο ημερολόγιο) του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του Ρώσσου από το Προκόπι της Καππαδοκίας εκεί όπου σε λίγο θα συνωστίζονται πολλοί τούρκοι για να γλυτώσουν διαφεύγοντας προς την Σαουδική Αραβία.

-θυμήσου το ΘΑΥΜΑ του ΑΓΙΟΥ που έκανε στον αφέντη του που του μετέφερε θαυματουργικό τω τρόπω το πιάτο με το γεμάτο ρύζι όταν ο δεύτερος βρέθηκε στην Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας.
-που γεννήθηκε παιδάκι μου ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ;
– όπως γνωρίζεις ο Όσιος Ιωάννης γεννήθηκε σε ένα χωριό της λεγομένης Μικράς Ρωσίας, περί το 1690 μ.Χ., από γονείς ευλαβείς και ενάρετους.
-Με τον όρο ΜΙΚΡΑ ΡΩΣΣΙΑ εννοούμε γεωγραφικά τμήματα της σημερινής νότιας δοκιμαζόμενης Ουκρανίας που είχαν έντονη την παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, βλ. ΚΡΙΜΑΙΑ.
-πολέμησε ο ΟΣΙΟΣ εναντίον των Τούρκων κατά το 1711 μ.Χ., και συνελήφθη αιχμάλωτος από τους Τατάρους.
-Τάταροι υπάρχουν και σήμερα πέριξ της Κριμαίας.
– Οι Τάταροι τον πούλησαν σε έναν Οθωμανό αξιωματικό Ίππαρχο, που καταγόταν από το Προκόπιον της Μικράς Ασίας, το οποίο βρίσκεται πλησίον στην Καισάρεια της Καππαδοκίας.
-και πάμε στους σημερινούς Ρώσσους που είναι το εργαλείο της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ για το τέλος των ημερών των τούρκων γενοκτόνων.
-δεν είπε παιδάκι μου ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο δια ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ στον μαθητή του ΕΠΙΦΑΝΙΟ :
¨ Η Πόλης αυτή, αποκρίθηκε ο μακάριος, που κατέχει τα πρωτεία ανάμεσα σε πολλές άλλες πόλεις και έθνη, θα μείνει απόρθητη και ελεύθερη.
Τη φυλάει η Θεοτόκος «εν τη σκέπη των πτερύγων της», και με τις πρεσβείες της θα παραμείνει άτρωτη.
Πολλά έθνη θα πολιορκήσουν τα τείχη της, αλλά η δύναμίς τους θα συντριβή, και θ’ αναχωρήσουν ντροπιασμένα. Απ’ αυτή θα πλουτίσουν πολλοί και θα απολαύσουν τα αγαθά της.
Ωστόσο κάποια προφητεία λέει ότι θα την αλώσουν οι Αγαρηνοί και θα σφάξουν με το μαχαίρι τους πλήθους λαού.
Εγώ όμως πιστεύω ότι θα εισορμήσει και το ξανθό γένος, του οποίου η ονομασία αρχίζει από το δέκατο έβδομο γράμμα της αλφαβήτου (Ρ).
Θα μπει λοιπόν και θα κατακόψει, και θα στρώσει τους αμαρτωλούς στο έδαφος.
Αλλοίμονό του όμως από τα δύο ομογενή έθνη.
Τα όπλα τους θα είναι γρήγορα σαν τον άνεμο, και καταστροφικά σαν κοφτερό δρεπάνι, που κόβει το θέρος τα γεννήματα.
Τα όπλα αυτά δεν θα αναχαιτίζονται, αλλ’ όμως μετά θα διαλύονται.¨
-Οι Ρώσσοι θα βρεθούν στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ανήμερα της εορτής μνήμης του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ του δια ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΛΟΥ ( 28 ΜΑΙΟΥ) θέλοντας να δώσουν το δικό τους μήνυμα για τα επερχόμενα.
φωτο 2
-όλα αυτά δεν είναι τυχαία μου αποκρυπτογραφήθηκαν με την ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
-ΣΎΜΠΤΩΣΗ παιδί μου , τυχαίο ή αγαθή συγκυρία είναι το γεγονός ότι οι Επίσημοι Ρώσσοι αναχωρούν από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ παραμονή της Άλωσης της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.
Για να ετοιμάσουν την Άλωση της ΠΟΛΗΣ υπό των Ρώσσων; ¨
-γράψε με μεγάλα γράμματα
-Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Τα λόγια του Γέροντα-Ασκητή τελείωσαν μαζί με αυτά και η ανθρώπινη λογική του κόσμου τούτου.
Ανέτρεξα στο ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ τον Αγιορείτη
¨Το Βυζάντιο γέννησε το Άγιον Όρος. Σήμερα θα μπορούσε το Άγιο Όρος να ξαναγεννήσει το Βυζάντιο, αρκεί να μην» ξεθωριάσουμε».
Βλέπετε σήμερα οι άνθρωποι έχουν απογοητευτεί από τα πάντα,και αναζητούν κάτι που να αξίζει.
Είναι πολύ εύκολα, αρκεί να μην »ξεθωριάσουμε»……ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ» Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ» του Αθαν.Ρακοβαλή. orthodoxathemata.blogspot.gr/
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου