ΡΟΛΟ'Ι'

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

Ο Πάπας έκανε δήλωση ΒΟΜΒΑ αντίχριστου!Ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται η στάση του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος παρουσιάζει μια "χαλαρότητα" προς τις άλλες θρησκείες...

Συγκεκριμένα ο ποντίφικας επισκέφτηκε την γειτονική Τουρκία, με σκοπό να λάβει το βραβείο του Καρλομάγνου και οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση χιλιάδων Χριστιανών.
Οι Χριστιανοί δεν πρέπει ποτέ να είναι κλειστοί. Ποτέ! Δεν πρέπει να κλεινόμαστε μέσα μας, ή μέσα σε μικρές κοινότητες ή ενορίες και να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε δίκιο. Οι Χριστιανοί καλούνται να αγκαλιάσουν το ιεραποστολικό πνεύμα που θα τους μεταφέρει στον κόσμο για να συναντήσουν τους άλλους», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος, από την πλατεία τους Αγίου Πέτρου.
Όπως ήταν αναμενόμενο η εν λόγω δήλωση, ώθησε πολλούς χριστιανούς να κατηγορήσουν τον Πάπα ότι προωθεί την Πανθρησκεία και πως απομακρύνει τους ανθρώπους με έμμεσο τρόπο από τον χριστιανισμό.
Την ομιλία του Πάπα παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ωστόσο οι χριστιανοί δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την ομιλία του, αντιθέτως εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους.
http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/67888-o-papas-ekane-dilosi-vomva-antixristou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.