Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΓΟΝΟΤΩΝ.

Οσοι με γνωρίζουν από κοντά με ρωτούν γιατί σταμάτησα τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα να μιλάω για προφητείες.Νομίζω ότι πλέον είμαστε μέσα στα γεγγονότα και πλέον θα μιλήσει ο ίδιος ο θεός,μέσα από τις εξελίξεις που έρχονται.Υπάρχει η περίοδος 24 Μα'ί'ου-8 Ιουλίου που μπορεί να εκτυλιχτούν πολλά γεγγονότα.c9-web

Θα ξεκινήσω με το αυριανό Eurogroup,όπου εκεί θα δούμε αν θα μας δώσουν τη δόση,μετά τα δυσβάστακτα μέτρα που ψηφίστηκαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ακολουθεί η επέμβαση των ΜΑΤ στην Ειδομένη που θα ξεκινήσει Τρίτη ή Τετάρτη.Κι εδώ θα θυμήσω τι είπε κάποιος Γέροντας πριν από μήνες : "Είναι καίριο θέμα, θυμηθείτε μας, δεν πρέπει να παρέμβουν στην Ειδομένη οι δυνάμεις καταστολής."Ηδη 10 διμοιρίες ΜΑΤ βρίσκονται στην Ειδομένη για να εκκενωθεί από τους πρόσφυγες.
Ακολουθεί η επίσκεψη Πούτιν,Παρασκευή και Σάββατο (27-28 Μα'ί'ου)σε Αθήνα και Αγιον Όρος.Κι εδώ μπορεί να βγουν κάποια δελτία ειδήσεων.
Στις 23 Ιουνίου υπάρχει το δημοψήφισμα για το BREXIT.Nα θυμήσουμε ότι ο Αγιος Πα'ί'σιος είπε ότι η EOK(EE) θα διαλυθεί.Είναι νωρίς για να πει ο Αγγλος τον Γάλλο και το Γερμανό σύμμαχε...είναι νωπό το αίμα...
Αν η διάλυση θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου ή θα έχουν προηγηθεί κάποια γεγγονότα στην Ελλάδα και θα τους προλάβουμε στην έξοδο,ή θα καθυστερήσουν κι άλλο τα πράγματα θα το δείξει ο χρόνος.
Ακολουθεί η Πανορθόδοξος Σύνοδος στην Κρήτη από 16-26 Ιουνίου με θέμα την ένωση των Χριστιανικών Εκκλησιών.
Εχουν γραφτεί πολλά γι αυτή τη Σύνοδο και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε περισσότερο,αφού από εκεί και πέρα αποφασίζει ο Θεός για τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν.
Τέλος να αναφέρουμε την 8η Ιουλίου που αναφέρει ο Αγιος Ιωάννης Κωνστάντσας όπου θα συμβούν δύο ανήκουστοι πολέμοι.
Ηδη υπάρχουν εκρηκτικά γεγγονότα σε Αν.Ουκρανία,Ναργκόνο-Καραμπάχ(Αρμενία-Αζερμπα'ι'τζάν),Βαλτικές χώρες,Κριμαία,Συρία κλπ.
Να λάβουμε επίσης υπόψιν την πολιτική αστάθεια και την ακύρωση των εκλογών στα Σκόπια.
Τα γεγγονότα τρέχουν,αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει Μετάνοια.Θα επιστρέψουμε με άλλο άρθρο σε περίπτωση εξελίξεων....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου